Τηλεκπαίδευση

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
ΚΕΡΑΙΕΣ (Ε) ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν ωρολόγιο πρόγραμμα το εργαστήριο του Μαθήματος Κεραίες γίνεται κάθε Δευτέρα εξ αποστάσεως με τη χρήση του msteams σε τρείς ομάδες 8-10,  10-12, 12-2.

Λόγω συμμετοχής μου στο Συμβούλιο ένταξης κάθε Δευτέρα 10-12, η διδασκαλία για την ομάδα 10-12 θα γίνεται κάθε Δευτέρα και ώρα 16-18 με έναρξη από την Δευτέρα 19/10/2020.

Υπενθυμίζεται και πάλι ότι η παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι υποχρεωτική (λαμβάνονται παρουσίες) και ότι για την καλύτερη κατανόηση του μαθήματος συνιστάται η παρακολούθηση και της θεωρίας (κάθε Τρίτη 14-16   και Πέμπτη  14-16) και του εργαστηρίου.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

 

Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές Εργαστήριο

Τα εργαστήρια του μαθήματος Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές θα γίνονται από την Πέμπτη 15-10-2020 εξ αποστάσεις σε 2 ομάδες:

 • Πέμπτη 2-4 μ.μ. και
 • Πέμπτη 4-6 μ.μ.

Μπορείτε να επιλέξετε όποια ομάδα επιθυμείτε. Η εγγραφή σας στην ομάδα θα γίνει με την πρώτη σας παρουσία στο εργαστήριο.

ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Για την παρακολούθηση του εργαστηρίου κρίνεται απαραίτητη η χρήση υπολογιστή επειδή θα χρησιμοποιήσουμε προγράμματα προσομοίωσης τα οποία υπάρχουν αναρτημένα στα έγγραφα του μαθήματος και πρέπει να τα αντιγράψετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Την Δευτέρα 12/10/2020, λόγω έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ένταξης θα γίνει μάθημα 08:00-10:00   και  12:00-14:00. Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει την ομάδα 10:00-12:00 να παρακολουθήσουν μία από τις άλλες δύο ομάδες.

Και να έχετε υπόψη ότι για την καλύτερη κατανόηση του μαθήματος κρίνεται απαραίτητη η παρακολούθηση και της θεωρίας και του εργαστηρίου η παρακολούθηση του οποίου είναι υποχρεωτική και με λήψη παρουσιών.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντοεγώργος

 

ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ) ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ

Επειδή πολλοί φοιτητές δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα της θεωρίας που είναι προγραμματισμένο να γίνεται κάθε Δευτέρα και ώρα 16:00-18:00 το μάθημα αυτό θα πραγματοποιείται  κάθε Πέμπτη και ώρα 14:00-16:00.

Το προγραμματισμένο μάθημα κάθε Τρίτη θα γίνεται κανονικά και ώρα 14:00-16:00 σύμφωνα με το ανακοινωμένο πρόγραμμα.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΕΠΕΙΓΟΝ-Εργαστήριο Θεωρία Πληρ.-Κωδ.(Ε) Τμήμα Δευτέρας 12-2

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 12/10/2020 θα ξεκινήσει η διδασκαλία του Εργαστηρίου  Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων(Ε), για το Τμήμα της Δευτέρας 12-2 με διδάσκοντα τον κ.Μάριο Αναγνώστου.

Η διδασκαλία θα γίνει με εξ αποστάσεως εκπαίδευση και θα λαμβάνονται παρουσίες.

Δρ. Μάριος Αναγνώστου

Δρ. Παναγιώτης Βαρζάκας, Καθηγητής.

ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ

Όπως έχει ανακοινωθεί σε προηγούμενη ανάρτηση το μάθημα αρχίζει την Δευτέρα 05/10/2020 εξ αποστάσεως με την χρήση του msteams.

Η θεωρία γίνεται κάθε Δευτέρα  16:00-18:00 και Τρίτη 14:00-16:00, να κάνετε εγγραφή στο eclass.

Το εργαστήριο γίνεται κάθε Δευτέρα 08:00-10:00  ,  10:00-12:00 και 12:00-14:00 και η παρουσία είναι υποχρεωτική (θα τηρείται παρουσιολόγιο). Να κάνετε εγγραφή στο eclass.

Ειδικά την Δευτέρα 05/10/2020, λόγω έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ένταξης θα γίνει μάθημα 08:00-10:00   και  12:00-14:00. Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει την ομάδα 10:00-12:00 να παρακολουθήσουν μία από τις άλλες δύο ομάδες. Για την παρακολούθηση του εργαστηρίου κρίνεται απαραίτητη η χρήση υπολογιστή επειδή θα χρησιμοποιήσουμε προγράμματα προσομοίωσης τα οποία υπάρχουν αναρτημένα στα έγγραφα του μαθήματος και πρέπει να τα αντιγράψετε.

Να γνωρίζετε ότι για την καλύτερη κατανόηση του μαθήματος και επομένως επιτυχία στις εξετάσεις θα πρέπει να παρακολουθείτε και να μελετάτε κατά την διάρκεια του εξαμήνου και τη θεωρία και το εργαστήριο τα οποία είναι συμπληρωματικά το ένα στο άλλο.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

 

Διεξαγωγή των μαθημάτων «Αισθητήρες – Interfaces» (Θ) + (Ε)

Παρακαλώ εγγραφείτε στο eClass των μαθημάτων "Αισθητήρες – Interfaces" (Θ) + (Ε). Τα μαθήματα θα διεξάγονται μέσω MS Teams.

Χ. Τσώνος

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)_ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 

Α. ΘΕΩΡΙΑ

Η θεωρία του μαθήματος Τηλεπικοινωνίες  θα διδάσκεται, μέχρι νεωτέρας, από απόσταση μέσω MSΤeams [xu9k89v] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών.

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις καλούνται να εγγραφούν στην σελίδα του μαθήματος στο eclass όπου θα αναρτάται το  υποστηρικτικό υλικό του μαθήματος. 

Οι διαλέξεις της θεωρίας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4/10/2020, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

 

Β. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Το εργαστήριο του μαθήματος Τηλεπικοινωνίες θα διδάσκεται, μέχρι νεωτέρας, από απόσταση μέσω MSΤeams [4m5nfcs] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών.

i) Οι φοιτητές/τριες που δηλώνουν για πρώτη φορά το εργαστήριο ή δεν έχουν προσέλθει ποτέ στις εξετάσεις του εργαστηρίου και  επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο  καλούνται να εγγραφούν στα αντίστοιχα Τμήματα στο eclass, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα . Οι εγγραφές θα γίνουν ηλεκτρονικά, μέσω της αντίστοιχης σελίδας του εργαστηρίου στο eclass KAI MONO. Οι εγγραφές  θα ξεκινήσουν  την Τρίτη 5/10/2020 και θα ολοκληρωθούν την  Κυριακή  11/10/2020 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ii) Οι φοιτητές που έχουν αποτύχει στις εξετάσεις του εργαστηρίου στο παρελθόν και έχουν βαθμολογηθεί τουλάχιστον μια φορά, μπορούν να εγγραφούν εφόσον το επιθυμούν στο αντίστοιχο ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ στο eclass.   

Τα εργαστηριακά μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 13/10/2020, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

 

Ο διδάσκων,

Γ. Βελντές

Εισαγωγή στα συστήματα επικοινωνιών, Τηλεπικοινωνιακά συστήματα (Ε)-ΕΝΑΡΞΗ

 

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Ε)

Τα μαθήματα ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Ε) θα διεξάγονται με το MS TEAMS (οι κωδικοί ecode στην ηλεκτρονική γραμματεία)

Παρακαλώ εγγραφείτε στα Τμήματα για το εργαστήριο  ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Ε) στο eclass :

Τμήμα 1  Τρίτη 8-10,

Τμήμα 2  Τρίτη 10-12,

Τμήμα 3  Τετάρτη 8-10

ΕΙΣΑΓΩΓΗ  ΣΤΑ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Παρακαλώ εγγραφείτε στο μάθημα Θεωρία  ΕΙΣΑΓΩΓΗ  ΣΤΑ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Θ) του Γ΄ Εξαμήνου στο eclass :

Το μάθημα θεωρίας θα γίνεται στο MS-TEAMS κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 10-12 (οι κωδικοί ecode στην ηλεκτρονική γραμματεία).

 

Β. Κώτσος

Καθηγητής

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ (Θ)+(Ε)_ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Θ + Ε) θα διεξάγονται

μέσω MS TEAMS (θα βειτε τους κωδικούς ecode στην ηλεκτρονικη γραμματεία)

 

Παρακαλώ εγγραφείτε στα Τμηματα για το εργαστήριο  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Ε) στο eclass :

ΤΜΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 12-2,

ΤΜΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 2-4,

ΤΜΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 4-6,

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2-4

 

Παρακαλώ εγγραφείτε στo μάθημα Θεωρία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Θ) στο eclass :

Το μαθημα θεωρίας MSTEAMS θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 14-10-2020

ωρα 10-12 στο MSTEAMS.

 

ΑΚ

 

 

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων (Εργαστήριο) - Διεξαγωγή μαθημάτων

Το εργαστήριο του μαθήματος Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων θα διδάσκεται, μέχρι νεωτέρας, από απόσταση μέσω MSΤeams [1c00ncr] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών.

Υπάρχει μόνο ένα εργαστηριακό τμήμα το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος οι οποίοι/ες δεν έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο σε προηγούμενα εξάμηνα ή έχουν απορριφθεί από απουσίες.

Οι φοιτητές/τριες που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία και επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο καλούνται να παρευρεθούν υποχρεωτικά στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6.10.2020, ώρα 16:15, όπου θα οριστικοποιηθεί η σύνθεση του τμήματος και θα δοθούν οι οδηγίες διεξαγωγής (εγκατάσταση απαραίτητου λογισμικού κλπ). Επίσης καλείστε να εγγραφείτε στη σελίδα του μαθήματος στο eclass όπου υπάρχουν σημειώσεις και λοιπό υποστηρικτικό υλικό.

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων (Θεωρία): Διεξαγωγή μαθημάτων

Η θεωρία του μαθήματος Ηλεκτρονικά Yψηλών Συχνοτήτων θα διδάσκεται, μέχρι νεωτέρας, από απόσταση μέσω MSΤeams [001hj22] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών.

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις καλούνται να εγγραφούν στην σελίδα του μαθήματος στο eclass όπου υπάρχουν σημειώσεις και λοιπό υποστηρικτικό υλικό. 

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής

Συστήματα Ήχου & Εικόνας - Διεξαγωγή Μαθημάτων

Το μάθημα επιλογής Συστήματα Ήχου & Εικόνας θα διδάσκεται, μέχρι νεωτέρας, από απόσταση μέσω MSΤeams [ulq18up] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις καλούνται να εγγραφούν στην σελίδα του μαθήματος στο eclass όπου υπάρχουν σημειώσεις και λοιπό υποστηρικτικό υλικό. 

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής

 

Ασαφής Λογική (ΕΠ104): Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Μαθημάτων, οι διαλέξεις του μαθήματος "Βασικές Εφαρμογές της Ασαθούς Λογικής στην Τεχνολογία"  (ΕΠ104),  θα γίνονται μέσω της πλατφόρμα MS-TEAMS. Ο κωδικός για είσοδο στην πλατφόρμα (MS-TEAMS) δίνεται σε σχετική ανακοίνωση, που έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Οι διαλέξεις του μαθήματος  θα αρχίσουν  κανονικά την ερχομένη Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 και θα συνεχιστούν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Παρακαλείστε να κάνετε έγγραφή και στο site του μαθήματος στο eClass, όπου θα μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διδακτέα ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος.  

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο (Γ104Ε): Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Μαθημάτων, οι διαλέξεις του μαθήματος Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο (Γ104Ε) θα γίνονται μέσω της πλατφόρμα MS-TEAMS. Ο κωδικός για είσοδο στην πλατφόρμα (MS-TEAMS) δίνεται σε σχετική ανακοίνωση, που έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Οι διαλέξεις του μαθήματος  θα αρχίσουν κανονικά την ερχομένη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 και θα συνεχιστούν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Παρακαλείστε να κάνετε έγγραφή και στο site του μαθήματος στο eClass, όπου θα μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διδακτέα ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος. Το μάθημα θα διδαχτεί για τελευταία φορά και επειδή είναι  εργαστηριακό η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική, για όσους δεν  το έχουν παρακολουθήσει ξανά στο παρελθόν.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μαθηματικά ΙΙΙ - Θεωρία (Γ104Θ): Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Μαθημάτων, οι διαλέξεις του μαθήματος Μαθηματικά ΙΙΙ - Θεωρία(Γ104Θ) θα γίνονται μέσω της πλατφόρμα MS-TEAMS. Ο κωδικός για είσοδο στην πλατφόρμα (MS-TEAMS) δίνεται σε σχετική ανακοίνωση, που έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Οι διαλέξεις του μαθήματος  θα αρχίσουν  κανονικά την ερχομένη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 και θα συνεχιστούν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Παρακαλείστε να κάνετε έγγραφή και στο site του μαθήματος στο eClass, όπου θα μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διδακτέα ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος.  

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις: Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Μαθημάτων, οι διαλέξεις του μαθήματος Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις (ΕΠ106) θα γίνονται μέσω της πλατφόρμα MS-TEAMS. Ο κωδικός για είσοδο στην πλατφόρμα (MS-TEAMS) δίνεται σε σχετική ανακοίνωση, που έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Οι διαλέξεις του μαθήματος  θα αρχίσουν  κανονικά την ερχομένη Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 και θα συνεχιστούν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Παρακαλείστε να κάνετε έγγραφή και στο site του μαθήματος στο eClass, όπου θα μπορείτε βρίσκετε πληροφορίες, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά  για την διδακτέα ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος.  

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Νανοηλεκτρονική (ΕΠ105): Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Μαθημάτων, οι διαλέξεις του μαθήματος Νανοηλεκτρονική (ΕΠ105) θα γίνονται μέσω της πλατφόρμα MS-TEAMS. Ο κωδικός για είσοδο στην πλατφόρμα (MS-TEAMS) δίνεται σε σχετική ανακοίνωση, που έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Οι διαλέξεις του μαθήματος  θα αρχίσουν  κανονικά την ερχομένη Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 και θα συνεχιστούν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Παρακαλείστε να κάνετε έγγραφή και στο site του μαθήματος στο eClass, όπου θα μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διδακτέα ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος.  

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Εργαστήριο Θεωρία Πληροφορίας και Κωδ.Δεδομένων (Ε) και Θεωρία Πληροφορίας και Κωδ.Δεδομένων (Θ)

Καλησπέρα σε όλους και καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Αύριο 1/10/2020 θα ξεκινήσει το μάθημα Θεωρία Πληροφορίας και Κωδ.Δεδομένων (Θ). Ο κωδικός στο MS-Teams για το μάθημα αυτό είναι ο: vklvywv

Επίσης, αύριο 1/10/2020, και ώρα 10.15 π.μ. θα γίνει και ο χωρισμός των φοιτητών στα 3 τμήματα του Εργαστηρίου Θεωρία Πληροφορίας και Κωδ.Δεδομένων (Ε). Ο κωδικός στο MS-Teams για το Εργαστήριο είναι ο: w3wwd72  Η παρουσία στο Εργαστήριο, αύριο και όλες τις επόμενες εβδομάδες του εξαμήνου, είναι υποχρεωτική (με παρουσίες).

Δρ. Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής Α βαθμίδας.

     

 

 

Δίκτυα Η/Υ -Μικροεπεξεργαστές / Εφαρμογές Προγραμματισμού: Τηλεκπαίδευση
Τα μαθήματα:
 • Δίκτυα Η/Υ -Μικροεπεξεργαστές Ι Θεωρία (κωδικός MS-Teams 92n90vi)
 • Δίκτυα Η/Υ -Μικροεπεξεργαστές Ι Εργαστήριο (κωδικός MS-Teams 9sldalp)
 • Εφαρμογές Προγραμματισμού για Ηλεκτρονικούς (κωδικός MS-Teams 8e37nk7)
θα διδάσκονται από την Τρίτη 6/10/2020  μέσω της πλατφόρμας MS-TEAMS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 
Τα μαθήματα θα διδάσκονται τις ώρες που προβλέπονται από το ωρολόγιο πρόγραμμα και η παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι υποχρεωτική (με παρουσίες).
 
Η εγγραφή στο εργαστήριο θα γίνει την Τρίτη 6/10/2020 στις 6:00 πρίν το μάθημα της θεωρίας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Θ+Ε), ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2020 - 2021

Από την Δευτέρα 05/10/2020 θα ξεκινήσει η διδασκαλία εξ αποστάσεως (μέχρι νεωτέρας)  των μαθημάτων ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙ-ΑΣΗ (Θ+Ε) και ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ μέσα από την πλατφόρμα MS-TEAMS.

Ο κωδικός του μαθήματος 201_ΠΠΣ63.Δ101Θ_ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ στο MS - Teams είναι: 0nw615x Ο κωδικός του μαθήματος 201_ΠΠΣ63.Γ103Θ ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ – Θ στο MS - Teams είναι: q9y1lse Ο κωδικός του μαθήματος 201_ΠΠΣ63.Γ103Ε ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ – Ε στο MS - Teams είναι: 4tsb3jw Η παρακολούθηση στο μάθημα ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ – Ε (για όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν και δεν έχουν συμμετάσχει σε τελική εξέταση) θα είναι υποχρεωτική, και σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων.

Μέσα από την πλατφόρμα e-class  θα ενημερώνεστε με e-mail για θέματα που αφορούν την διδασκαλία των συγκεκριμένων μαθημάτων.

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά.

 

Αναγνώστου Κώστας

Καθηγητής

ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ+Ε) ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η έναρξη των μαθημάτων Κεραίες (Θ +Ε) θα γίνει την Δευτέρα 05/10/2020 και σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε:

1. Το μάθημα Κεραίες (Θ) θα διδάσκεται εξ αποστάσεως με τη χρήση του MSTEAMS κάθε Δευτέρα 16:00-18:00 και Τρίτη 14:00-16:00.

2. Το μάθημα Κεραίες (Ε) θα διδάσκεται με τη χρήση του MSTEAMS σε ομάδες κάθε Δευτέρα 08:00-10:00, 10:00-12:00 και 12:00-14:00. Στο eclass έχουν δημιουργηθεί οι αντίστοιχες ομάδες καθώς και μία ομάδα για όσους φοιτητές είναι χωρίς παρακολούθηση (δηλ. σε κάποιο προηγούμενο εξάμηνο παρακολούθησαν το εργαστήριο, έδωσαν εξετάσεις και δεν το πέρασαν). Θα πρέπει να εισέλθετε στο eclass και να εγγραφείτε στην ομάδα που ενδιαφέρεστε.

Σε ανακοίνωση της γραμματείας υπάρχουν οι κωδικοί για την παρακολούθηση των μαθημάτων με τη χρήση του msteams.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛ. ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Όπως θα είδατε και στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα, και μέχρι νεωτέρας, το μάθημα θα διδάσκεται εξ αποστάσεως μέσα από την πλατφόρμα MS-TEAMS, και απευθύνεται σε αυτούς που δεν έχουν παρακολουθήσει το μάθημα κατά το παρελθόν. Για όσους το έχουν παρακολουθήσει και επιθυμούν να το παρακολουθήσουν πάλι θα υπάρξει ρύθμιση σε δεύτερο χρόνο.

Ο κωδικός για είσοδο στο μάθημα (MS-TEAMS) φαίνεται δίπλα στον τίτλο του μαθήματος,στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.

Κατά τα γνωστά, η παρακολούθηση θα είναι υποχρεωτική, και σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

Η εγγραφή στα Εργαστηριακά Τμήματα θα γίνει από του ίδιους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ταυτόχρονα με την εγγραφή στο eclass του μαθήματος (Διδάκων: Παν. Τσιτσιπής). Η εγγραφή θα ξεκλειδώσει την Πέμπτη 1/10/20 και ώρα 8:00 πμ.

Για κάθε άλλη λεπτομέρεια που αφορά το μάθημα θα ενημερώνεστε με e-mail μέσα από την πλατφόρμα e-class.

Φροντίστε έγκαιρα να εξασφαλίσετε τον κατάλληλο εξοπλισμό (αν δεν έχετε ήδη)

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά και Καλή Πρόοδο.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ – INTΕRFACES : Γραπτή εξέταση Σεπτεμβρίου

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 (ημέρα και ώρα της εξέτασης) θα πρέπει να συνδεθείτε στην ηλεκτρονική τάξη της εξέτασης στο ΜSTEAMS με τους κωδικούς (eCODE) που αναγράφονται στην ηλεκτρονική γραμματεία στο μάθημα "ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ - INTARFACES".

Ο διδάσκων,

Χ. Τσώνος

ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ : Γραπτή εξέταση Σεπτεμβρίου

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 (ημέρα και ώρα της εξέτασης) θα πρέπει να συνδεθείτε στην ηλεκτρονική τάξη της εξέτασης στο ΜSTEAMS με τους κωδικούς (eCODE) που αναγράφονται στην ηλεκτρονική γραμματεία στο μάθημα "ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ".

Ο διδάσκων,

Χ. Τσώνος

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ) , ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι εξ αποστάσεως εξετάσεις  μέσω της εφαρμογής eclass και msteams περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 θα γίνουν ως εξής στα μαθήματα:

1. ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ)  την Δευτέρα 07/09/2020 και ώρα 08:00-10:00

2. ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ)  την Πέμπτη 10/09/2020 και ώρα 16:00-18:00

Πληροφορίες για την συμμετοχή και τη διαδικασία των εξετάσεων υπάρχουν στο επισυναπτόμενο αρχείο καθώς και στα έγγραφα κάθε μαθήματος στην εφαρμογή eclass.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

Καθηγητής

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020- ΕΦ.ΗΛΕΚΤΡ/ΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ

Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις των μαθημάτων:

 1. Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός - Μικροκύματα(θεωρία, Δ΄εξάμηνο),
 2. Τηλεπικοινωνίες(θεωρία, Ε΄εξάμηνο),
 3. Ασύρματες Ζεύξεις-Διάδοση Ηλεκτρομαγνητικών Kυμάτων(θεωρία, Z' εξάμηνο) 

θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά με τη χρήση της εγκεκριμένης από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας πλατφόρμας MS-Teams .

Για την καλύτερη οργάνωση των εξετάσεων των παραπάνω μαθημάτων, πρέπει οι φοιτητές/φοιτήτριες το αργότερο μέχρι 3 Σεπτεμβρίου 2020 να έχουν εγγραφεί, για κάθε μάθημα που επιθυμούν να εξεταστούν, στο eclass.uth,gr και στην πλατφόρμα MS Teams.

Προκειμένου να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των παραπάνω μαθημάτων, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 1. να έχουν συμπεριλάβει τα παραπάνω μαθήματα στην δήλωση μαθημάτων,
 2. να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος έχουν αναρτηθεί στις ανακοινώσεις του e-class κάθε μαθήματος.

 

Ο διδάσκων,

Γ. Βελντές

Νανοηλεκτρονική (ΕΠ105): Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 του μαθήματος “Νανοηλεκτρονική (ΕΠ105)”, που θα γίνουν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, ώρες 11:00 – 13:00, να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass, και το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου 2020 στις 09:00, ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Το site του μαθήματος, (για τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020), βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://eclass.uth.gr/courses/SE_ELN_U180/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή στο eclass το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη. Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του MicrosoftTeams, σε μια ομάδα, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να δηλώσετε έγκαιρα στο eclass, ότι επιθυμείτε  να συμμετάσχετε στις εξετάσεις, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams και να έχετε κάνει εγγραφή στο μάθημα. Αν δεν γνωρίζετε τον κωδικό (eCODE) του συγκεκριμένου μαθήματος, ώστε να έχετε πρόσβαση στο μάθημα στο MS-Teams, θα μπορείτε να τον βρείτε μετά τον τίτλο του μαθήματος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία ή και να τον πληροφορηθείτε από τον διδάσκοντα μέσω email.

Η εξεταστέα ύλη, θα είναι η ίδια ύλη που ζητήθηκε και στις περασμένες εξετάσεις Ιουνίου 2020 και δίνεται αναλυτικά στο πεδίο “Έγγραφα” στο site του μαθήματος στο eclass.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με την επίδειξη φοιτητικής ή αστυνομικής ταυτότητας και ο διδάσκων σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (privatechannel).

2. Σας δίνονται τα θέματα των εξετάσεων μέσω αρχείου, σε format.odt (LibreOffice) ή .docx(Microsoft Office) και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (private channel) του MS-Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. 

3. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Όταν θα τελειώσετε την συγγραφή των απαντήσεών σας, θα φωτογραφίσετε με κινητό ή θα σκανάρετε τις σελίδες των απαντήσεων. Να προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε png (ή jpg) format για τις εικόνες. Να μεταφέρετε τις εικόνες των απαντήσεων στο αρχείο των θεμάτων και θα τις τοποθετήσετε, με αύξουσα σειρά, σαν εικόνες μετά από τα θέματα. Tελικά βεβαιώνεστε ότι έχετε μετονομάσει το αρχείο που περιέχει τις απαντήσεις σας με το όνομά σας και το αναρτάτε στο πεδίο “files” του MS-Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται απότο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μαθηματικά ΙΙΙ-Θεωρία (Γ104): Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 του μαθήματος “Μαθηματικά ΙΙΙ – Θεωρία (Γ104Θ)”, που θα γίνουν την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, ώρες 11:00 – 13:00, να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass, και το αργότερο μέχρι το πρωί της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου 2020 στις 09:00, ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Το site του μαθήματος, βρίσκεται στη ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://eclass.uth.gr/courses/SE_ELN_U109/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή στο eclass το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη. Θα πρέπει επίσης να δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα “ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020” που βρίσκεται εκεί. Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε μια ομάδα, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να δηλώσετε έγκαιρα στο eclass, ότι επιθυμείτε  να συμμετάσχετε στις εξετάσεις, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams και να έχετε κάνει εγγραφή στο μάθημα. Αν δεν γνωρίζετε το κωδικό (eCODE) του συγκεκριμένου μαθήματος, ώστε να έχετε πρόσβαση στο μάθημα στο MS-Teams, θα μπορείτε να τον βρείτε μετά τον τίτλο του μαθήματος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία ή και να τον πληροφορηθείτε από τον διδάσκοντα μέσω email.

Η εξεταστέα ύλη, θα είναι η ίδια ύλη που ζητήθηκε και στις περασμένες εξετάσεις Ιουνίου 2020 και δίνεται αναλυτικά στο πεδίο “Έγγραφα” στο site του μαθήματος στο eclass.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με την επίδειξη φοιτητικής ή αστυνομικής ταυτότητας και ο διδάσκων σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channel).

2. Σας δίνονται τα θέματα των εξετάσεων μέσω αρχείου, σε format.odt (LibreOffice) ή .docx (Microsoft Office) και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (private channel) του MS-Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. 

3. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Όταν θα τελειώσετε την συγγραφή των απαντήσεών σας, θα φωτογραφίσετε με κινητό ή θα σκανάρετε τις σελίδες των απαντήσεων. Να προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε png (ή jpg) format για τις εικόνες. Να μεταφέρετε τις εικόνες των απαντήσεων στο αρχείο των θεμάτων και θα τις τοποθετήσετε, με αύξουσα σειρά, σαν εικόνες μετά από τα θέματα. Tελικά βεβαιώνεστε ότι έχετε μετονομάσει το αρχείο που περιέχει τις απαντήσεις σας με το όνομά σας και το αναρτάτε στο πεδίο “files” του MS-Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται απότο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις (ΕΠ106): Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 του μαθήματος “Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις (ΕΠ106)”, που θα γίνουν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 ώρες 11:00 – 13:00 να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass, και το αργότερο μέχρι το πρωί της Δευτέρας 31 Αυγούστου 2020 στις 09:00, ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Το site του μαθήματος, (για τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020), βρίσκεται στη ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://eclass.uth.gr/courses/SE_ELN_U181/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή στο eclass το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη. Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε μια ομάδα, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να δηλώσετε έγκαιρα στο eclass, ότι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams και να έχετε κάνει εγγραφή στο μάθημα. Αν δεν γνωρίζετε τον κωδικό (eCODE) του συγκεκριμένου μαθήματος, ώστε να έχετε πρόσβαση στο μάθημα στο MS-Teams, θα μπορείτε να τον βρείτε μετά τον τίτλο του μαθήματος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία ή και να τον πληροφορηθείτε από τον διδάσκοντα μέσω email.

Η εξεταστέα ύλη, θα είναι η ίδια ύλη που ζητήθηκε και στις περασμένες εξετάσεις Ιουνίου 2020 και δίνεται αναλυτικά στο πεδίο “Έγγραφα” στο site του μαθήματος στο eclass.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με την επίδειξη φοιτητικής ή αστυνομικής ταυτότητας και ο διδάσκων σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channel).

2. Σας δίνονται τα θέματα των εξετάσεων μέσω αρχείου, σε format .odt (LibreOffice) ή .docx (Microsoft Office) και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (private channel) του MS-Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας.

3. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Όταν θα τελειώσετε την συγγραφή των απαντήσεών σας, θα φωτογραφίσετε με κινητό ή θα σκανάρετε τις σελίδες των απαντήσεων. Να προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε png (ή jpg) format για τις εικόνες. Να μεταφέρετε τις εικόνες των απαντήσεων στο αρχείο των θεμάτων και θα τις τοποθετήσετε, με αύξουσα σειρά, σαν εικόνες μετά από τα θέματα. Tελικά βεβαιώνεστε ότι έχετε μετονομάσει το αρχείο που περιέχει τις απαντήσεις σας με το όνομά σας και το αναρτάτε στο πεδίο “files” του MS-Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Διαδικασία Εξέτασης Μαθήματος ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) και ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔ.ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ)

Παρακαλώ ενημερωθείτε από το συνημμένο αρχείο για τη Διαδικασία Εξέτασης Μαθήματος ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) και ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ) στην Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2020.

 

Παναγιώτης Βαρζάκας, Καθηγητής

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ (Θ)", "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (Θ)", "ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ {Θ)"

 Όπως ενημερωθήκατε από το Πρόγραμμα Εξετάσεων, η εξέταση των παραπάνω μαθημάτων θα είναι γραπτή και μέσω του eclass. Ταυτόχρονα θα γίνεται ταυτοποίηση των φοιτητών μεσω του Ms-Teams. Είναι αυτονόητο ότι όσοι φοιτητές επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις αυτές θα πρέπει:

1) Να είναι εγγεγραμμένοι στα αντίστοιχα μαθήματα του eclass

2) Να διαθέτουν τον αντίστοιχο κωδικό πρόσβασης του MsTeams.

Ως προς την πρώτη προϋπόθεση, τα παραπάνω μαθήματα έχουν ανοίξει για την εγγραφή φοιτητών που δεν έτυχε να εγγραφούν μέχρι τώρα.

Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ: α) Η πλατφόρμα του eclass  θα είναι κλειστή μέχρι 31/8/2020 για συντήρηση, οπότε η παραπάνω δυνατότητα θα είναι υλοποιήσιμη από 1/9/2020 και μετά.

β) Τα παραπάνω μαθήματα θα κλείσουν 48 ώρες πριν την εξέταση του καθενός για λόγους οργάνωσης της εξεταστικής διαδικασίας.

Ως προς τη δεύτερη προϋπόθεση, ο κωδικός πρόσβασης ακολουθεί τους τίτλους των μαθημάτων στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.

Φοιτητές που έχουν περάσει κάποιο από τα παραπάνω μαθήματα θα μπορούν να απεγγραφούν.

Μετά την 1/9/2020 θα υπάρξουν ανακοινώσεις στα eclass των μαθημάτων αυτών σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες των εξετάσεων.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

 

 

 

 

 

 

«Συστήματα Ήχου & Εικόνας» - Εξεταστική Σεπτεμβρίου: Οδηγίες για την εξέταση της Παρασκευής 28 Αυγούστου 2020, 8πμ

Η εξέταση του μαθήματος επιλογής «Συστήματα Ήχου & Εικόνας» για την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μέσω MS-Τeams την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, με ώρα έναρξης 8πμ.  Η εξέταση θα είναι προφορική.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις 8πμ ΑΚΡΙΒΩΣ,  να συνδεθούν με τον ηλεκτρονικό κωδικό MS-Teams ο οποίος υπάρχει στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία,  στο μάθημα "ΠΠΣ63.ΕΠ108_ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ" --> κανάλι «Προθάλαμος Εξέτασης ΣΗΕ, 28.08.2020, 8πμ» ---> συνεδρία "Αναμονή Προφορικής Εξέτασης ΣΗΕ, 28.08.2020, 8πμ".  Στη συνεδρία αυτή αρχικά θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Στη συνέχεια μπορείτε είτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στη συνεδρία μέχρι την ώρα εξέτασης της ομάδας σας είτε να αποσυνδεθείτε και να επανέλθετε λίγο πριν την ακριβή ώρα εξέτασης σας.  Από τη συνεδρία αυτή θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Για τη συμμετοχή, τη σύνδεση και τη διεξαγωγή της εξέτασης θα πρέπει:

 • Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να γραφτείτε στο μάθημα στο eclass.
 • Να γραφτείτε ως μέλος στο μάθημα στο MS-Teams με τον κωδικό του μαθήματος που μπορείτε να βρείτε στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.
 • Να έχετε λειτουργική κάμερα και μικρόφωνο 
 • Να επιδείξετε την φοιτητική σας ταυτότητα ως μέσο ταυτοποίησης κατά  την έναρξη της εξέτασης.
 • Κατά τη διάρκεια  της εξέτασης να έχετε δίπλα σας υλικό γραφής (στυλό, χαρτί κλπ) και κομπιουτεράκι.

Καλή επιτυχία και καλή ακαδημαική χρονιά!

Ο διδάσκων Χρ. Σίμος, Επίκουρος Καθηγητής

«Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων (Θ)» - Εξεταστική Σεπτεμβρίου: Οδηγίες για την εξέταση της Παρασκευής 28 Αυγούστου 2020, 2μμ

Η εξέταση του θεωρητικού μέρους του μαθήματος «Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων»  (Γ' εξαμήνου) για την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μέσω MS-Τeams την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, με ώρα έναρξης 14:00 (2μμ). . Η εξέταση θα είναι προφορική αλλά ενδεχομένως να ζητηθεί από τον διδάσκοντα η σχεδίαση κυκλωμάτων, η εκτέλεση σύντομων υπολογισμών κλπ.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις 2μμ ΑΚΡΙΒΩΣ,  να συνδεθούν με τον ηλεκτρονικό κωδικό MS-Teams ο οποίος υπάρχει στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία,  στο μάθημα "ΠΠΣ63.Γ101Θ_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ-Θ " --> κανάλι «Προθάλαμος Εξέτασης ΗΥΣ (Θ), 28.08.2020, 2μμ» ---> συνεδρία "Αναμονή Προφορικής Εξέτασης ΗΥΣ (Θ), 28.08.2020, 2μμ"Στη συνεδρία αυτή αρχικά θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Στη συνέχεια μπορείτε είτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στη συνεδρία μέχρι την ώρα εξέτασης της ομάδας σας είτε να αποσυνδεθείτε και να επανέλθετε λίγο πριν την ακριβή ώρα εξέτασης σας.  Από τη συνεδρία αυτή θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Για τη συμμετοχή, τη σύνδεση και τη διεξαγωγή της εξέτασης θα πρέπει:

 • Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να γραφτείτε στο μάθημα στο eclass.
 • Να γραφτείτε ως μέλος στο μάθημα στο MS-Teams με τον κωδικό του μαθήματος που μπορείτε να βρείτε στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.
 • Να έχετε λειτουργική κάμερα και μικρόφωνο 
 • Να επιδείξετε την φοιτητική σας ταυτότητα ως μέσο ταυτοποίησης κατά  την έναρξη της εξέτασης.
 • Κατά τη διάρκεια  της εξέτασης να έχετε δίπλα σας υλικό γραφής (στυλό, χαρτί κλπ) και κομπιουτεράκι.

Καλή επιτυχία και καλή ακαδημαική χρονιά!

Ο διδάσκων Χρ. Σίμος, Επίκουρος Καθηγητής

Μαθηματικά III – Θεωρία: Εξετάσεις Εαρινού 2020 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος “Μαθηματικά ΙΙΙ – Θεωρία” που θα γίνουν την Τρίτη 28 Ιουλίου να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass και το αργότερο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουλίου στις 24:00, την ομάδα με την οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε ομάδες των 9 ατόμων, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να έχετε δηλώσει την ομάδα εξέτασης στο eclass και να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams.

Η εξεταστέα ύλη, οδηγίες μελέτης καθώς και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων έχουν αναρτηθεί στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας και ο διδάσκοντας σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channnel).

2. Σας δίνονται τα θέματα μέσω αρχείου, σε format .odt (LibreOffice) και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (private channel) του Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Απαντάτε τα θέματα σε σελίδες Α4 τις οποίες θα αριθμήσετε και σε κάθε μία θα γράφετε το όνομά σας και τον αριθμό της σελίδας. Φωτογραφίζετε με κινητό ή σκανάρετε τις σελίδες των απαντήσεων. Να προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε png (ή jpg) format για τις εικόνες. Να μεταφέρετε τις εικόνες των απαντήσεων σε αρχείο ΕΠΩΝΥΜΟ.odt ή ΕΠΩΝΥΜΟ.doc όπου ΕΠΩΝΥΜΟ είναι το επώνυμό σας σας. Τελικά αναρτάτε αυτό το αρχείο στο πεδίο “files” του Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Ο διδάσκοντας ελέγχει το αρχείο και σας επιτρέπει να αποχωρήσετε από την ομάδα, αν το αρχείο έχει αναρτηθεί σωστά.

Έχουν δημιουργηθεί 3 ομάδες και μπορείτε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις σε οποιοαδήποτε από αυτές. Όμως, αν είναι δυνατόν, να προτιμήσετε να δηλώσετε την πρώτη ομάδα μέχρι να συμπληρωθεί, μετά την δεύτερη, κ.ο.κ., για λόγους οικονομίας χρόνου στην περίπτωση που δεν θα υπάρξουν αρκετά άτομα για να πάρουν μέρος στις εξετάσεις. Προφανώς, αν υπάρξουν περισσότερα άτομα θα δημιουργηθούν και άλλες ομάδες.

Διδάσκων

Ημερομηνία

Ώρα

Αριθμός Φοιτητών

Ν. Πετρόπουλος

Τρίτη 28 Ιουλίου

12:00-13:30

9

Ν. Πετρόπουλος

Τρίτη 28 Ιουλίου

14:00-15:30

9

Ν. Πετρόπουλος

Τρίτη 28 Ιουλίου

16:00-17:30

9

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, ΟΛΕΣ οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 υπάρχουν στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: https://eclass.uth.grΕπομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Υπεθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.
 

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μαθηματικά III - Εργαστήριο: Εξετάσεις Εαρινού 2020 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος "Μαθηματικά ΙΙΙ – Εργαστήριο" που θα γίνουν την Δευτέρα 27 Ιουλίου να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass και το αργότερο μέχρι το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουλίου στις 24:00, την ομάδα με την οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε ομάδες των 9 ατόμων, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να έχετε δηλώσει την ομάδα εξέτασης στο eclass, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams, και να έχετε εγκατεστημένα, στον υπολογιστή με τον οποίο θα πάρετε μέρος στην εξέταση, τα προγράμματα ανοιχτού λογισμικού Gnu-Octave και LibreOffice. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το Matlab, αλλά επειδή το Octave είναι συμβατό με το Matlab, προτείνεται να το χρησιμοποιήσετε αντί για το Matlab. Ένας βασικός λόγος για αυτήν την επιλογή είναι το γεγονός  ότι το Octave είναι ελεύθερο λογισμικό και άρα θα είναι μάλλον πιο εύκολο να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Η εξεταστέα ύλη, θα είναι η ύλη, που περιέχεται στις σημειώσεις του μαθήματος από το Μάθημα 1 μέχρι και το Μάθημα 7, στις σελίδες 1-38.

Οι σημειώσεις του μαθήματος “Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο” έχουν αναρτηθεί στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass. Οι σημειώσεις του μαθήματος αναφέρονται στο Matlab αλλά όπως προαναφέρθηκε το Octave είναι συμβατό με το Matlab και επομένως στο επίπεδο του μαθήματος οι εντολές είναι συμβατές 100%.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας και ο διδάσκοντας σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channnel).

2. Σας δίνονται τα θέματα μέσω αρχείου, σε format .odt (LibreOffice) και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (private channel) του Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Απαντάτε τα θέματα στο ίδιο αρχείο των θεμάτων που σας έχουν δοθεί. Tο μετονομάζετε με το όνομά σας. Το αναρτάτε τελικά στο πεδίο “files” του Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Έχουν δημιουργηθεί 3 ομάδες και μπορείτε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις σε οποιοαδήποτε από αυτές. Όμως, αν είναι δυνατόν, να προτιμήσετε να δηλώσετε την πρώτη ομάδα μέχρι να συμπληρωθεί, μετά την δεύτερη, κ.ο.κ., για λόγους οικονομίας χρόνου στην περίπτωση που δεν θα υπάρξουν αρκετά άτομα για να πάρουν μέρος στις εξετάσεις. Προφανώς, αν υπάρξουν περισσότερα άτομα θα δημιουργηθούν και άλλες ομάδες.

 

 Διδάσκων

 Ημερομηνία

 Ώρα

Αριθμός Φοιτητών

 Ν. Πετρόπουλος

 Δευτέρα 27 Ιουλίου

 14:00-15:30

9

 Ν. Πετρόπουλος

 Δευτέρα 27 Ιουλίου

 16:00-17:30

9

 Ν. Πετρόπουλος

 Δευτέρα 27 Ιουλίου

 18:00-19:30

9

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, ΟΛΕΣ οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 υπάρχουν στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: https://eclass.uth.gr. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι, στο πεδίο Έγγραφα” στο eclass, θα μπορείτε να βρείτε και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων.

Υπεθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

 

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Εξετάσεις για το Εργαστήριο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Ε)

Η ανακοίνωση αφορά τα τμήματα παρακολούθησης του εργαστηρίου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Ε) της Τετάρτης 16:00-18:00 και της Πέμπτης 10:00-12:00.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής εαρινού εξαμήνου 2019-20, που εκδόθηκε από το Τμήμα, η εξέταση του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27-7-2020 ως εξής:

Τμήμα Τετάρτης 16:00-18:00, εξέταση στις 10:00-11:00 πμ

Τμήμα Πέμπτης 10:00-12:00, εξέταση στις 12:00-13:00 μμ

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Θα χρησιμοποιηθεί το e-classτου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέσω του οποίου θα σας δοθούν τα θέματα και θα ληφθούν οι απαντήσεις σας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μιας (1) ώρας. Επίσης, ταυτόχρονα θα χρειασθεί απαραίτητα, να συνδεθείτε και με την πλατφόρμα MSTeams, μέσω της οποίας θα μπορείτε εάν έχετε απορίες ή χρειάζεστε διευκρινήσεις, να επικοινωνείτε μαζί μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ο κωδικός (ecode), για τη σύνδεση στην MSTeams, αναγράφεται στην ηλεκτρονική γραμματεία για το μάθημα.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, προκειμένου να συμμετάσχετε στις εξετάσεις του παραπάνω μαθήματος, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 •  να έχετε συμπεριλάβει το παραπάνω μάθημα στην δήλωση μαθημάτων,
 •  να έχετε υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχεστε να συμμετάσχετε σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα, με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos)

Περισσότερες λεπτομέρειες, για τον ακριβή τρόπο της εξέτασής σας, θα σας αποσταλούν στο λογαριασμό e-mail σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ "Ηλεκτρονική Φυσική" (Θ+Ε), "Ηλεκτρονικά Χαμηλών Συχνοτήτων" (Θ+Ε), "Σχεδίαση και Κατασκευή" (Θ) - ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΡΑΠΤΩΝ

Φοιτητές που έδωσαν εξετάσεις στα παραπάνω μαθήματα και επιθυμούν να συμβουλευτούν το γραπτό τους, μπορούν την Τετάρτη  29/7/20 και ώρα 11 πμ, ή εναλλακτικά την Τετάρτη  2/9/2020 και ώρα 11 πμ, στο γραφείο του διδάσκοντα.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

Εξετάσεις για το μάθημα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ (Θ)

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής εαρινού εξαμήνου 2019-20, που εκδόθηκε από το Τμήμα, η εξέταση του μαθήματος ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ (Θ) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23-7-2020 και ώρα 16:00-17:00.

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Θα χρησιμοποιηθεί το e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέσω του οποίου θα σας δοθούν τα θέματα και θα ληφθούν οι απαντήσεις σας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μιας (1) ώρας. Επίσης, ταυτόχρονα θα χρειασθεί απαραίτητα, να συνδεθείτε και με την πλατφόρμα MS Teams, μέσω της οποίας θα μπορείτε εάν έχετε απορίες ή χρειάζεστε διευκρινήσεις, να επικοινωνείτε μαζί μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ο κωδικός (ecode), για τη σύνδεση στην MS Teams, αναγράφεται στην ηλεκτρονική γραμματεία για το μάθημα.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, προκειμένου να συμμετάσχετε στις εξετάσεις του παραπάνω μαθήματος, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 •           να έχετε συμπεριλάβει το παραπάνω μάθημα στην δήλωση μαθημάτων,
 •         να έχετε υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχεστε να συμμετάσχετε σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα, με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos)

Περισσότερες λεπτομέρειες, για τον ακριβή τρόπο της εξέτασής σας, θα σας αποσταλούν στο λογαριασμό e-mail σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 

 

 

Εξετάσεις για το μάθημα ΣΑΕ (Θ)

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής εαρινού εξαμήνου 2019-20, που εκδόθηκε από το Τμήμα, η εξέταση του μαθήματος ΣΑΕ (Θ) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20-7-2020 και ώρα 10:00-11:00 πμ.

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Θα χρησιμοποιηθεί το e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέσω του οποίου θα σας δοθούν τα θέματα και θα ληφθούν οι απαντήσεις σας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μιας (1) ώρας. Επίσης, ταυτόχρονα θα χρειασθεί απαραίτητα, να συνδεθείτε και με την πλατφόρμα MS Teams, μέσω της οποίας θα μπορείτε εάν έχετε απορίες ή χρειάζεστε διευκρινήσεις, να επικοινωνείτε μαζί μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ο κωδικός (ecode), για τη σύνδεση στην MS Teams, αναγράφεται στην ηλεκτρονική γραμματεία για το μάθημα.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, προκειμένου να συμμετάσχετε στις εξετάσεις του παραπάνω μαθήματος, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 •          να έχετε συμπεριλάβει το παραπάνω μάθημα στην δήλωση μαθημάτων,
 •        να έχετε υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχεστε να συμμετάσχετε σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα, με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos)

Περισσότερες λεπτομέρειες, για τον ακριβή τρόπο της εξέτασής σας, θα σας αποσταλούν στο λογαριασμό e-mail σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

Εξετάσεις για το Εργαστήριο ΣΑΕ (Ε)

Η ανακοίνωση αφορά τα τμήματα του εργαστηρίου ΣΑΕ (Ε) της Δευτέρας 14:00-16:00 και της Παρασκευής 10:00-12:00 και 14:00-16:00.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής εαρινού εξαμήνου 2019-20, που εκδόθηκε από το Τμήμα, η εξέταση του εργαστηρίου θα γίνει την Πέμπτη 16-7-2020 ως εξής:

Τμήμα Δευτέρας 14:00-16:00, εξέταση στις 14:00-15:00

Τμήμα Παρασκευής 10:00-12:00, εξέταση στις 16:00-17:00

Τμήμα Παρασκευής 14:00-16:00, εξέταση στις 18:00-19:00

Όσοι Φοιτητές δεν παρακολούθησαν το μάθημα και απλά το δήλωσαν για να εξεταστούν (ήταν δηλαδή σε καθεστώς χωρίς παρακολούθηση) τοποθετήθηκαν από το διδάσκοντα τυχαία σε κάποιο τμήμα παρακολούθησης για να συμμετάσχουν μαζί με αυτό στις εξετάσεις.

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Θα χρησιμοποιηθεί το e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέσω του οποίου θα σας δοθούν τα θέματα και θα ληφθούν οι απαντήσεις σας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μιας (1) ώρας. Επίσης, ταυτόχρονα θα χρειασθεί απαραίτητα, να συνδεθείτε και με την πλατφόρμα MS Teams, μέσω της οποίας θα μπορείτε εάν έχετε απορίες ή χρειάζεστε διευκρινήσεις, να επικοινωνείτε μαζί μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ο κωδικός (ecode), για τη σύνδεση στην MS Teams, όπως γνωρίζετε, αναγράφεται στην ηλεκτρονική γραμματεία για το μάθημα.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, προκειμένου να συμμετάσχετε στις εξετάσεις του παραπάνω μαθήματος, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 •         να έχετε συμπεριλάβει το παραπάνω μάθημα στην δήλωση μαθημάτων,
 •        να έχετε υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχεστε να συμμετάσχετε σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα, με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos)

Περισσότερες λεπτομέρειες, για τον ακριβή τρόπο της εξέτασής σας, θα σας αποσταλούν στο λογαριασμό e-mail σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Ε): Εξετάσεις Εαρινού 2020 - Οδηγίες - Επείγον

Επείγουσα Ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος, να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass και το αργότερο μέχρι το βράδυ της Κυριακής 12 Ιουλίου στις 24:00, την ομάδα με την οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε ομάδες των 9 ατόμων, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά. Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να έχετε δηλώσει την ομάδα εξέτασης στο eclass, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams, και να έχετε εγκατεστημένα, στον υπολογιστή με τον οποίο θα πάρετε μέρος στην εξέταση, τα προγράμματα ανοιχτού λογισμικού Gnu-Octave και LibreOffice.

Η εξεταστέα ύλη περιέχεται αναλυτικά στο αρχείο “ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ” που βρίσκεται στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass. Το αρχείο αυτό, εκτός από την εξεταστέα ύλη για τις προσεχείς εξετάσεις Εαρινού Εξαμήνου 2020, περιέχει αρκετές επεξηγήσεις, καθώς και το πρότυπο αρχείο (template) που θα χρησιμοποιηθεί για την συγγραφή της εργασίας, για όσους παραδώσουν και εργασία.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας και ο διδάσκοντας σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channnel).

2. Σας δίνονται τα θέματα μέσω αρχείου, σε format .odt και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (channel) του Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Απαντάτε τα θέματα στο ίδιο αρχείο των θεμάτων που σας έχουν δοθεί. Tο μετονομάζετε με το όνομά σας. Το αναρτάτε τελικά στο πεδίο “files” του Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Έχουν δημιουργηθεί 10 ομάδες και μπορείτε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις σε οποιοαδήποτε από αυτές. Να προτιμήσετε τις ομάδες του διδάσκοντα με τις οποίες παρακολουθήσατε το μάθημα, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητο.

Διδάσκων

Ημερομηνία

Ώρα

Προτιμητέα Ομάδα

Ε. Καλαμωτούσης

Δευτέρα 13 Ιουλίου

16:00-17:30

Ομάδα Δευτέρας

Ε. Καλαμωτούσης

Δευτέρα 13 Ιουλίου

18:00-19:30

Ομάδα Δευτέρας

 

 

 

 

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 15 Ιουλίου

12:00-13:30

Ομάδα Τετάρτης

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 15 Ιουλίου

14:00-15:30

Ομάδα Τετάρτης

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 15 Ιουλίου

16:00-17:30

Ομάδα Τετάρτης

 

 

 

 

Ε. Καλαμωτούσης

Πέμπτη 16 Ιουλίου

10:00-11:30

Ομάδα Πέμπτης

Ε. Καλαμωτούσης

Πέμπτη 16 Ιουλίου

12:00-12:30

Ομάδα Πέμπτης

 

 

 

 

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 22 Ιουλίου

12:00-13:30

Ομάδα Παρασκευής

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 22 Ιουλίου

14:00-15:30

Ομάδα Παρασκευής

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 22 Ιουλίου

16:00-17:30

Ομάδα Παρασκευής


 

Όσοι οφείλουν το μάθημα και είναι σε καθεστώς “χωρίς παρακολούθηση” μπορούν να συμμετέχουν με οποιοδήποτε ομάδα.

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, ΟΛΕΣ οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 υπάρχουν στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: https://eclass.uth.gr. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι, στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass, θα μπορείτε να βρείτε και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων.

Υπεθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.


 

Οι διδάσκοντες

Νικόλαος Πετρόπουλος – Ελευθέριος Καλαμωτούσης 

Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Ε): Τελικές Εξετάσεις Εαρινού Εξαμήνου 2020

Τελική Ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος που θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων που έχει αναρτηθεί στο site του Τμήματος, να συμμετάσχουν υποχρεωτικά σε ένα από τα επόμενα τελευταία μαθήματα, όπου θα δοθούν διευκρινήσεις, θα απαντηθούν απορίες σχετικά με το μάθημα, την ύλη και τις εξετάσεις και το κυριότερο, θα πραγματοποιηθεί προσομοίωση τη τελικής εξέτασης,

Διδάσκων

Ημερομηνία

Ώρα

Ομάδα

Ε. Καλαμωτούσης

Δευτέρα 6 Ιουλίου

16:00-20:00

Ομάδα Δευτέρας

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 8 Ιουλίου

14:00-18:00

Ομάδα Τετάρτης

Ε. Καλαμωτούσης

Πέμπτη 9 Ιουλίου

16:00-20:00

Ομάδα Πέμπτης

Ν. Πετρόπουλος

Παρασκευή 10 Ιουλίου

10:00-14:00

Ομάδα Παρασκευής


Όσοι οφείλουν το μάθημα και είναι σε καθεστώς “χωρίς παρακολούθηση” μπορούν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε, ή και όλα, αν επιθυμούν να ρωτήσουν πολλές απορίες, από τα παραπάνω μαθήματα. Είναι σημαντικό ότι όσοι δεν λάβετε μέρος στην προσομοίωση της εξέτασης δεν θα είναι δυνατόν να πάρετε μέρος στις τελικές εξετάσεις.

Για να μην υπάρξει σύγχυση από την ανάρτηση πληθώρας ανακοινώσεων, η παρούσα ανακοίνωση είναι δυναμική”, δηλαδή θα μεταβάλλεται διαρκώς, έτσι ώστε τελικά να περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που θα αφορούν την τελική εξέταση στο μάθημα. Παρακαλείστε λοιπόν όλοι να επανέλθετε στον ιστοχώρο ανακοινώσεων του Τμήματος καθώς και στο eclass και να την διαβάσετε και πάλι, ειδικά λίγο πριν από τις τελικές εξετάσεις. Όποιες αλλαγές κι αν γίνουν, που θα αφορούν τις τελικές εξετάσεις, τότε θα προστίθενται στην παρούσα ανακοίνωση. Όσο η παρούσα ανακοίνωση θα εμφανίζεται να έχει την ένδειξη Προσωρινή Ανακοίνωση” θα πρέπει να επανέρχεστε, να την διαβάζετε και κυρίως να ελέγχετε προσεκτικά τα διάφορα links. Όταν όμως θα εμφανιστεί η ένδειξη Τελική Ανακοίνωση”, θα σημαίνει οι πληροφορίες – διαδικασίες σχετικά με τις εξετάσεις έχουν πλέον οριστικοποιηθεί.

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 θα αναρτώνται αποκλειστικά στο site του μαθήματος στο νέο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: https://eclass.uth.gr . Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη. Είναι σημαντικό ότι στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass θα μπορείτε να βρίσκετε οδηγίες για τις προσεχείς εξετάσεις, την εξεταστέα ύλη, καθώς και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων. Επίσης όσοι αποφασίσουν να παραδώσουν τελικά και εργασία θα βρουν στο πεδίο “Έργασίες” στο eclass όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Γενικά για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες  που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

 

Οι διδάσκοντες

Νικόλαος Πετρόπουλος – Ελευθέριος Καλαμωτούσης


 

Εξέταση του μαθήματος ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ (Ε)

Για το μάθημα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ (Ε), η εξ αποστάσεως εξέταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00, διαδικτυακά με την χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, στα  οποία θα πρέπει απαραίτητα οι φοιτητές  να έχουν πρόσβαση την ημέρα και την ώρα της εξέτασης τους.

Για το λόγο αυτό πρέπει οι φοιτητές το γρηγορότερο δυνατό να εγγραφούν στο  eclass.uth,gr του αντίστοιχου μαθήματος.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές  στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να τα έχουν συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχουν  υποβάλει την ηλεκτρονική  δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-class.

Ο διδάσκων

Αριστείδης Νίκας

 

 

Τελικές οδηγίες για την εξέταση της θεωρίας «Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων» (Τρίτη 07 Ιουλίου 2020)

Η εξέταση στη θεωρία «Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων»  (Γ' εξαμήνου) θα πραγματοποιηθεί μέσω MS-Τeams την Τρίτη 07 Ιουλίου 2020, με ώρα έναρξης 8πμ. Η εξέταση θα είναι προφορική αλλά ενδεχομένως να ζητηθεί από τον διδάσκοντα η σχεδίαση κυκλωμάτων, η εκτέλεση σύντομων υπολογισμών κλπ.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις 8πμ ΑΚΡΙΒΩΣ να συνδεθούν στην προγραμματισμένη συνεδρία "Αναμονή Προφορικής Εξέτασης ΗΥΣ (Θ), 07.07.2020, 8πμ" που θα έχει δημιουργηθεί στο κανάλι «Προθάλαμος Εξέτασης ΗΥΣ (Θ), Τρίτη 07 07.2020, 8πμ» μέσα στο μάθημα "ΠΠΣ63.Γ101Θ_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ-Θ " με τον ηλεκτρονικό κωδικό MS-Teams ο οποίος υπάρχει στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία. Αρχικά θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Στη συνέχεια μπορείτε είτε να αποσυνδεθείτε και να επανέλθετε λίγο πριν την ακριβή ώρα εξέτασης σας είτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι την ώρα εξέτασης της ομάδας σας μέσα στη συνεδρία "Αναμονή Προφορικής Εξέτασης ΗΥΣ (Θ), 07.07.2020, 8πμ" στο κανάλι  «Προθάλαμος Εξέτασης ΗΥΣ (Θ), Τρίτη 07 07.2020, 8πμ». Από εκεί θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Για τη συμμετοχή, τη σύνδεση και τη διεξαγωγή της εξέτασης θα πρέπει:

 • Να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην εμβόλιμη εξεταστική σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου http://eln.teiste.gr/el/node/2649
 • Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να γραφτείτε στο μάθημα στο eclass.
 • Να γραφτείτε ως μέλος στο μάθημα στο MS-Teams με τον κωδικό του μαθήματος που μπορείτε να βρείτε στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.
 • Να έχετε λειτουργική κάμερα και μικρόφωνο (όπως υποδείχθηκε στην δοκιμαστική εξέταση η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19.06.2020)
 • Να επιδείξετε την φοιτητική σας ταυτότητα ως μέσο ταυτοποίησης κατά  την έναρξη της εξέτασης.
 • Κατά τη διάρκεια  της εξέτασης να έχετε δίπλα σας υλικό γραφής (στυλό, χαρτί κλπ) και κομπιουτεράκι.

Καλή επιτυχία.

Ο διδάσκων Χρ. Σίμος, Επίκουρος Καθηγητής

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ+Ε) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις θα πρέπει:

1. Να έχετε δηλώσει το μάθημα στο φοιτητολόγιο

2. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο

3. Να έχετε κάνει εγγραφή στο eclass του Πανεπιστημίου μάθημα Γραμμές Μετάδοσης θ ή Ε

4. Να έχετε εγκατεστημένο το msteams και να είστε εγγεγραμμένοι στα μαθήματα Γραμμές Μετάδοσης Θ ή Ε

5. Nα στείλετε μήνυμα στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr ότι θα συμμετέχετε στις εξετάσεις

Πολλοί φοιτητές αν και έχετε στείλει μήνυμα ότι θα συμμετέχετε στις εξετάσεις δεν είστε εγγεγραμένοι και στο eclass και στο msteams για να μπορέσετε να πάρετε με βεβαιότητα τα θέματα.

Παρακαλώ να  έλεγξετε την εγγραφή σας και στο eclass και στο msteams ώστε με βεβαιότητα να μπορέσετε να πάρετε τα θέματα.

Διαβάστε και στην προηγούμενη ανακοίνωση τις οδηγίες για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Τελικές οδηγίες για την εξέταση του Εργαστηρίου «Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων» (01 Ιουλίου 2020)

Η εξέταση στο εργαστήριο " Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων" θα πραγματοποιηθεί μέσω MS-Τeams την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2020, με ώρα έναρξης 8πμ. Η εξέταση θα είναι προφορική αλλά ενδεχομένως να ζητηθεί από τον διδάσκοντα η εκτέλεση σύντομης προσομοίωσης, η σχεδίαση κυκλωμάτων ή γραφικών παραστάσεων η εκτέλεση σύντομων υπολογισμών κλπ. 

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις 8πμ ΑΚΡΙΒΩΣ να συνδεθούν στην προγραμματισμένη συνεδρία "Αναμονή Προφορικής Εξέτασης" που θα έχει δημιουργηθεί στο κανάλι  «Προθάλαμος Εξέτασης» μέσα στο μάθημα "ΠΠΣ63.Γ101Ε_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ-Ε" με τον ηλεκτρονικό κωδικό MS-Teams ο οποίος υπάρχει στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία. Θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Στη συνέχεια μπορείτε είτε να αποσυνδεθείτε και να επανέλθετε λίγο πριν την ακριβή ώρα εξέτασης σας είτε να περαμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι την ώρα εξέτασης της ομάδας σας μέσα στη συνεδρία "Αναμονή Προφορικής Εξέτασης" στο κανάλι  «Προθάλαμος Εξέτασης». Από εκεί θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματσμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Για τη σύνδεση και τη διεξαγωγή της εξέτασης θα πρέπει:

 • Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να γραφτείτε στο μάθημα στο  eclass.
 • Να γραφτείτε ως μέλος στο μάθημα στο MS-Teams με τον κωδικό του μαθήματος που μπορείτε να βρείτε στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.
 • Να έχετε λειτουργική κάμερα και μικρόφωνο (όπως υποδείχθηκε στην δοκιμαστική εξέταση η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19.06.2020)
 • Να επιδείξετε την φοιτητική σας ταυτότητα ως μέσο ταυτοποίησης.
 • Να έχετε λειτουργικό το Schematics/Pspice Student Edition (ή άλλο αντίστοιχο λογισμικό της αρεσκείας σας) ώστε να μπορείτε να κάνετε προσομοιώσεις κυκλωμάτων εφόσον ζητηθεί από τον διδάσκοντα. 
 • Να έχετε εγκατεστημένο κάποιο λογισμικό σχεδίασης γραφικών παραστάεων από σετ μετρήσεων (πχ Sci Davis, Octave, Lbreoffice, Εxcel, κλπ) ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε γραφικές παραστάσεις εφόσον ζητηθεί από τον διδάσκοντα. Εναλλακτικά μπορείτε να σχεδιάσετε γραφ. παραστάσεις με το χέρι σε ημιλογαριθμικό χαρτί, όμως επειδή η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα και ο χρόνος της προφορικής εξέτασης είναι περιορισμένος, συνίσταται να προτιμήσετε την σχεδίαση με λογισμικό. 
 • Να έχετε δίπλα σας υλικό γραφής (στυλό, χαρτί κλπ) και κομπιουτεράκι.

Καλή επιτυχία.

Ο διδάσκων Χρ. Σίμος, Επίκουρος Καθηγητής

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ+Ε), ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ+Ε)

Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας στις εξ αποστάσεως εξετάσεις του εαρ. εξαμήνου 2019-20.

Για οποιαδήποτε απορία στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr

Τελικές οδηγίες για την εξέταση του μαθήματος "Συστήματα Ήχου & Εικόνας"

? ??????? ??o ?????? "????????? ???? & ???????" ?? ????? ????????? ?? ??????????? ?????? ???? MS-?eams ??? ?? ????? ???? ??????? ?? ?? ??????? ????????? ??? ????? 23 ??????? 2020 ?? ??????????? ??? ??????????? & ??????? ??? ???????? ???? 8??.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

?? ????????/?????????? ??? ????????? ?? ?????????? ?? ?????? ??????????? ???? 8?? ??????? ?? ????????? ???? ???????????????? ???????? "????????? ??????? ??????? ???????? 2020" ??? ???? ???????????? ??? ??????  «?????????? ???????? ????????» ???? ??? ?????? "???63.??108_????????? ???? & ???????" ?? ??? ?????? MS-Teams ??? ????????? ? ?????? ??????? ??? eclass??? ???? ??????????? ??????????.

?? ????? ????????? ??? ???????? ??? ?? ???????????? ?? ?????? ??? ? ??? ???????? ??? ???? ??????. ???? ???????? ???? ?? ????????????? ??? ?? ?????????? ???? ???? ??? ?????? ??? ???????? ??? ???? ?? ?????????? ??? ???????? "????????? ??????? ??????? ???????? 2020" ??? ??????  «?????????? ???????? ????????» ????? ??? ??? ???????? ??? ?????? ???, ???? ??? ?? ???????? ??? ??? ?????????? ?? ?????????? ??? ???????? ?????? ???????? ??? ?????? ??? ??? ?? ???????????? ???? ???? ??? ??????? ???.

????????????? ??? ???? ??? ?????? ????????? ??? ????????? ??? ??? ?????????? ??? ?????? ????? ???? ????????????? ?????????? ??? ?? ??????? ????? ???? ???????.

??? ?? ???????????? ???? ??????? ????? ?????????? ?? ????? ??????????? ?????? ??? ????????? (???? ??????????? ???? ??????????? ??????? ? ????? ???????????????? ??? ?????????) ??? ?? ?????????? ??? ????????? ??? ?????????. ??? ?? ?????????? ??? ??????? ??? ??? ????? ?? ???????????, ?? ??????

 • ?? ????? ?????????? ??? ???????????? ?????????,
 • ?? ????????? ??? ?????? ???  eclass, 
 • ?? ????????? ?? ????? ??? ?????? ??? MS-Teams ?? ??? ?????? ??? ????????? ??? ???????? ?? ?????? ??? eclass ??? ???? ??????????? ??????????.

???? ????????.

? ???????? ??. ?????, ????????? ?????????

Εξέταση μαθημάτων Προγραμματισμός Ι (Θ+Ε), Προγραμματισμός ΙΙ (Θ+Ε), Εφαρμογές Προγραμματισμού (Θ) και Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές (Θ)

? ??????? ??? ???????? ??????????????? ? (?+?), ??????????????? ?? (?+?), ????????? ??????????????? (?) ??? ?????? ?/?  - ????????????????? (?) ?? ????? ??? ??????? 24 ??????? 2020 ??? ???? ??? ???????????? ??? ?? ????????? ??? ?????????.

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

? ??????? ?? ????? ????????? ?? ??? ????? ??? MS-teams. ??? ??? ??? ??????? ? ??????? ?? ?????? ?? ?????????? ??? ?????? ???? ??? MS-Teams.  ???? ??? ????????? ??? ????????, ?? ???????????  ? ????????? ??????? ?? ???????????? ?? ?????? ??? 5 ??????.

??? ?? ???????????? ???? ??????? ????? ?????????? ?? ????? ??????????? ?????? ??? ????????? ??? ?? ?????????? ??? ????????? ??? ?????????. ?? ?????? ?????? ?? ????? ??????? ?? ?????? ???????????? ???? ??????????. ??? ?? ?? ?????????? ????? ?????? ??????????  ?? ????? ?????????????? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ? ?? ????? ????????? ?????????? ??? ?? ??????? ????????????? ?????? ???? ??????????. 

??? ?? ????????????? ??? ??????? (pc, tablet, mobile phone) ??? ??? ??????? ?? ?????? ??? ?? ???????? ??? ???????????, ?????? ?? ????? ??? ?????????? ??? ???????????? ?????????, ?? ????????? ??? ?????? ???  eclass, ?? ????????????? ?? MS-teams ??? ?? ????????? ?? ????? ??? ?????? ??? ?S-teams. ??? ?????? (team code) ??? ??? ??????? ??? ?????? ??? MS-Teams ???????? ?? ??? ?????? ???? ?????? ?????? ??? ????????? ??? eclass.

??????? ??? ?? eclass, ?? MS-Teams??? ??? ??????????? ??? ????????? ???????? ?? ?????? ???? ???????????:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos

http://eln.teilam.gr/el/node/2650

?? ????????? ??? ?????????????? ?????? ???????? ???????? ?? ???????? ??????????? ?????? ??? teledu@uth.gr

Εξέταση του Μαθήματος Θεωρία Πληροφορίας & Κωδικοποίηση (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Προκειμένου να συμμετέχουν οι φοιτητές στην εξέταση του Μαθήματος Θεωρία Πληροφορίας & Κωδικοποίηση (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ),  εκτός των άλλων προυποθέσεων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

να έχουν συμπεριλάβει το παραπάνω μάθημα στη δήλωση μαθημάτων τους,

να βρίσκονται από 6ο  εξάμηνο και πάνω και

να έχουν παρακολουθήσει το Εργαστήριο στο παρελθόν και να μην έχουν απορριφθεί από απουσίες.

Eξέταση του Μαθήματος Θεωρία Πληροφορίας & Κωδικοποίηση (Θ)

Προκειμένου να συμμετέχουν οι φοιτητές στην εξέταση του Μαθήματος Θεωρία Πληροφορίας & Κωδικοποίηση (Θ),  εκτός των άλλων προυποθέσεων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

να έχουν συμπεριλάβει τα παραπάνω μαθήματα στη δήλωση μαθημάτων τους και να βρίσκονται από 6ο  εξάμηνο και πάνω.

 

Υπενθύμιση-Εξέταση Θεωρία Πληρ-Κωδ.Δεδ (ΘΕΩΡΙΑ και Εργαστήριο) και Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Θεωρία και Εργαστήριο)

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

       Η εξ αποστάσεως εξέταση του μαθημάτων:

«Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (ΘΕΩΡΙΑ)»

«Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)»

«Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΘΕΩΡΙΑ)» και

«Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)»

θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τη χρήση του eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του MS-Teams (μέθοδος Α2: On-line Γραπτή Εξέταση με χρήση Πλατφόρμας eclass, Υποσύστημα «Εργασίες» και σε συνδυασμό με Επιτήρηση Εξετάσεων με τηλεδιάσκεψη με τη Πλατφόρμα  MS-Teams) στα οποία θα πρέπει να έχετε απαραίτητα ταυτόχρονα πρόσβαση την ημέρα και τις ώρες της εξέτασης του μαθήματος.

Επίσης, απαραίτητα θα πρέπει να έχετε όλα τα επόμενα:

 1. Σύνδεση στο διαδίκτυο την ημέρα και ώρα της εξέτασης
 2. Να έχετε εγγραφεί στο μάθημα στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να κάνετε έλεγχο ότι έχετε πρόσβαση το συγκεκριμένο μάθημα
 3. να έχετε πρόσβαση στο συγκεκριμένο μάθημα στο MS-Teams
 4. Να έχετε ενεργοποιήσει το λογαριασμό e-mail σας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
 5. Να διαθέτετε όλα τα επόμενα τεχνολογικά μέσα:

α. ηλεκτρονικό υπολογιστή

β. κάμερα

γ. μικρόφωνο και

δ. τρόπο σκαναρίσματος των χειρόγραφων απαντήσεων σας

 1. Να υποβάλλετε ηλεκτρονική δήλωση (που θα διατίθεται μέσω του κεντρικού ιστοτόπου του Ιδρύματος: https://www.uth.gr/) πριν από τη συμμετοχή τους στην εξέταση, με την οποία θα δηλώνεται ότι:
 • λάβατε γνώση για τις τεχνικές και τις τεχνολογίες διεξαγωγής εξετάσεων από απόσταση, τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν για τη συμμετοχή και την ταυτοποίησή τους στις εξ αποστάσεως εξετάσεις και προτίθεστε να συμμετέχετε σε αυτές, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
 • η συμμετοχή στις εξετάσεις θα γίνει με χρήση των στοιχείων του ιδρυματικού τους λογαριασμού
 • οι εργασίες/γραπτά που θα υποβάλλετε εκπονήθηκαν αποκλειστικά από τους ίδιους, ενώ στην περίπτωση εξετάσεων που περιλαμβάνει υποβολή εργασιών θα αναφέρουν πλήρως όλες τις πηγές στις οποίες ανέτρεξαν για την εκπόνηση τους
 • συναινείτε στον έλεγχο πρόληψης λογοκλοπής στις εργασίες/γραπτά που παραδίδουν μέσω του πληροφοριακού συστήματος Turnitin
 • αποδέχεστε τα μέτρα προστασίας προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος για τη διαδικασία των εξετάσεων από απόσταση
 1. να έχετε την ημέρα της εξέτασης διαθέσιμη τη φοιτητική σας ταυτότητα.

Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο: pvarzakas@uth.gr

 

ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ + Ε) ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

??? ????????? 19/06/2020 ??? ???? 10-12?? ??? 2-4?? ?? ????? ???????????? ?????? ????????????? ??? ??? ???????? ?????????? ??? ??????? ??? ??? ??????????? ??? ??????? ??????????. ??? ???????? ???? ?? ?????????? ????????? ??? ?? ?????? ???????? ???????? ?? ??? ????????? ???. ???? ??????????? ?? ????????? ?????, ?????? ???????????? ???????????? ??? ?? ????? ????????????? ?? ????????? ???????????? ??? ??????????? ??????? 4Nec2x.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com
E-CLASS: ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Αφορά τα μαθήματα: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΉ (ΘΕΩΡΙΑ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ), ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (ΘΕΩΡΙΑ)

??? ?????? ????????? ??? ????????? ??? ???????? ??? ????????? ???? ???????? ??????, ?? ????????? ? ??????? ??? ????????????? 48 ???? ???? ??? ?????? ??? ???????? ??? ??????????? ?????????.

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

???????? ?????? ?????????? ?? ??????????? ???? ????????? ??? ????????? ????? ?? ?????? ?? ???? ???????? ??? ?????????? e-class ????? ??? ?????????? ??? ????????? ???? ??????

?????? ?????????
??????????? ?????? (??????????) 20/6/2020  10:00??
??????????? ?????? (??????) 4/7/2020  10:00??
??????????? ??????? ?????????? (??????????) 27/6/2020  10:00??
??????????? ??????? ?????????? (??????) 7/7/2020  02:00??
???????? ??? ????????? (??????) 11/7/2020  10:00??

?????????? ?????????

?????????

 

Εξέταση του μαθήματος ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Ε)

Η ανακοίνωση ΑΦΟΡΑ του φοιτητές των εργαστηριακών ομάδων της Δευτέρας καθώς επίσης και όλους τους φοιτητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα σε προηγούμενα εξάμηνα (χωρίς παρακολούθηση).

Για το μάθημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Ε) η εξ αποστάσεως εξέταση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με την χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, στα  οποία θα πρέπει απαραίτητα οι φοιτητές  να έχουν πρόσβαση την ημέρα και την ώρα της εξέτασης τους.

Για το λόγο αυτό πρέπει οι φοιτητές το γρηγορότερο δυνατό να εγγραφούν στο  eclass.uth,gr του αντίστοιχου μαθήματος.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές  στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να τα έχουν συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχουν  υποβάλει την ηλεκτρονική  δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-class.

Χ. Τσώνος

Εξέταση του μαθήματος ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Θ)

 

Για το μάθημα ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Θ) η εξ αποστάσεως εξέταση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με την χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, στα  οποία θα πρέπει απαραίτητα οι φοιτητές  να έχουν πρόσβαση την ημέρα και την ώρα της εξέτασης τους.

Για το λόγο αυτό πρέπει οι φοιτητές το γρηγορότερο δυνατό να εγγραφούν στο  eclass.uth,gr του αντίστοιχου μαθήματος.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές  στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να τα έχουν συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχουν  υποβάλει την ηλεκτρονική  δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-class.

Χ, Τσώνος

Εξετάσεις των μαθημάτων ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ – INTERFACES (Θ) και ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ – INTERFACES (Ε)

Για τα μαθήματα ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ – INTERFACES(Θ) και ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ – INTERFACES(Ε) η εξ αποστάσεως εξέταση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με την χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, στα  οποία θα πρέπει απαραίτητα οι φοιτητές  να έχουν πρόσβαση την ημέρα και την ώρα της εξέτασης τους.

Για το λόγο αυτό πρέπει οι φοιτητές το γρηγορότερο δυνατό να εγγραφούν στο  eclass.uth,gr των αντίστοιχων μαθημάτων.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές  στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να τα έχουν συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχουν  υποβάλει την ηλεκτρονική  δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-class του μαθήματος.

Χ. Τσώνος

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (Θ), ΣΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΗΦ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ (Θ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-Θ, ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Ε), ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Θ)

Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις των μαθημάτων:  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (Θ), ΣΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΗΦ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ (Θ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-Θ, ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Ε), ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Θ) θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά με την χρήση του e-classτου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, στα  οποία θα πρέπει απαραίτητα οι φοιτητές  να έχουν πρόσβαση τις ημέρες και ώρες  εξέτασης τους.

Για την καλύτερη οργάνωση των εξετάσεων των παραπάνω μαθημάτων,  πρέπει οι φοιτητές  το αργότερο μέχρι 18 Ιουνίου 2020 να έχουν εγγραφεί, για κάθε μάθημα που επιθυμούν να εξεταστούν, στο  eclass.uth,gr.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές  στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να τα έχουν συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχουν  υποβάλει την ηλεκτρονική  δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Αναλυτικότερες οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-classκάθε μαθήματος.

 

Λαμία 11-06-2020

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΕΦ. Η/Μ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ

Παρατίθενται παρακάτω οι ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής των δοκιμαστικών εξετάσεων 

 1.  Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός-Μικροκύματα (Εργαστήριο), Παρασκευή 19/6/2020,  ώρα 18:00
 2. Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός-Μικροκύματα (Θεωρία), Παρασκευή 19/6/2020, ώρα 19:00
 3. Τηλεπικοινωνίες (Εργαστήριο), Παρασκευή 26/6/2020, ώρα 17:00
 4. Τηλεπικοινωνίες (Θεωρία), Παρασκευή 26/6/2020, ώρα 18:00
 5. Ασύρματες Ζεύξεις-Διάδοση Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων, Παρασκευή 26/6/2020, ώρα 19:00

Ο διδάσκων

Γ. Βελντές

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

?? ??????? 22/6/2020 ??? ??? 12-2 ?? ?? ????? ?????????????? ??????.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

??? ?????? ???? ?????? ?? ??????????????? ??????????? ?? ???????? ?? ?.?. 6410, 6373, 6412, 6570, ??? 6597 ????? ????? ????? ??????? ?????? ????????.

?? ???????? ?? ?.?. 6517, 6574, 6249, 6613, 6270, 6244, 6503, 6504, 6508 ??????? ?? ??????????????? ???????????

?? ???????? ?? ?.?. 6378, 6317, 6313, 6648, 6499, 6447 ????? ??? ?????????? ?????? ?????? ???????? ?? ?????? ??? ??????????????.

?????????? ?????????

?????????

 

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων (Θ+Ε), Συστήματα Ήχου & Εικόνας (Θ): Σημαντικές πληροφορίες για την συμμετοχή στις εξετάσεις

?? ????????? ??? ?????????:

 • ??????????? ?????? ?????????? (??????)
 • ??????????? ?????? ?????????? (??????????)
 • ????????? ???? & ???????  

?? ????? ?????????? ??? ?? ???????????????? ?? ?? ????? ??? ?????????? MS-Teams??? ????? ??? ??????????? ??? ??????? ????????? ??????????? ??? ?? ???????????? ??? ??? ???? ???????/?????????. ?? ??????? ????????? ???????? ???? ?? ?????????? ???????????; ??? ??? ???? ??????? ?? ????????? ??? eclass.

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

?? ???????? ??? ?? ?????????? ??? ????????? ?? ?????????? ??? ???????? ???????? ?? ?????? ??????????? ?? ??????? ?? ???? ??? ???????? ?????????:  

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ????????? ???? ??? ??????????. ????? ?????? ??? ????????????? ?????? ??? ? ??????? ?? ?????? ?? ??????????? ?? ??????? ??????????.
 2. N? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??????? ?? ??? ??????? ??????? ??? ????????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).
 3. ?? ????? ???????? ??? ???????? ???????? ??? eclass ??? ??? ??????? 21 ??????? 2020, ??? 23.59!!!. ?????? ??? ?? «??????????? ?????? ??????????» ????? ???????????? 2 ?????? ?? ??????? «??????? ???????????» ??? «??????? ???????». ??????? ?? ??? ??????? ???? ????? ?????? ?? ??????????? ?? ?????? ?? ?????????? ???? ????????? ????? (? ??? ???? ??? ?? ??????????? ??? ???? 2 ?????????). ? ??????? ??????????????? ??? ???? ????????  ?? ????? ??? ??? ?????????? ?? ???? ??? ???????? ???? ?????? ?????!!!
 4. ?? ????? ??????????? ??? ??? ????? ????????, ???????? ??? Ms-Teams ??? ??????? ?? ??????????? ????????? ??? ?????? ????? ??? ?????????? ????????????? ?  ??????????? ??????????? ???????? ?? ????????? ??? ??????? ??? ??? ??????????.
 5. ?? ???????????? ?? ??????????? ???????? ???????? ?? ??? ?????????? ??? MsTeams???? ?? ?????? ?????? ??????? ??????. ? ???????????? ??????? ??? ???? ????????? ??? ???????? ???? ????????? ??? Ms-Teams ????? ?????????? ???? ??????????? ??????????.:

???????????? ?????????:

 1. ??????????? ?????? ?????????? (?):   ????????? 19 ???????, ??? 8.30??
 2. ??????????? ?????? ?????????? (?):   ????????? 19 ???????, ??? 9.30??
 3. ????????? ???? & ???????                    ????????? 19 ???????, ??? 10.30??

??? ??????????? ???????? ???????? ?? ????????????? ?? ?? ?????????? ???? email

??. ?????, ????. ?????????

 

Εφαρμογές Νέων Τεχνολογιών στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες (Θ)-ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

????????????? ?? ???????? ??? ????????? ?? ???????????? ???? ???????? ?????????? ??????? 2020 ??? ?? ?????? «????????? ???? ??????????? ???? ????????????? ?????????» (?) ?? ?????? ??????? ??? ?????? ??? e-class.uth.gr ??? ??? ????????? MS Teams ??? ??????? ?? ???????????? ?????????. ????? ?? ??? ?????????? ?? ??????????????? ??? ??? ??????????? ??????? ??????? ?? ?? ????????? ????????? ??? ???? ???????????.

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG http://jordanshoescheap4sale.com

??? ?? ??????????? ?? ????????  ???? ??????? ??? ?????????, ?? ?????? ?? ?? ????? ???????????? ???? ?????? ????????? ??? ?? ?????  ???????? ??? ???????????  ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ???????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ?????????:

(https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos)

??? ??? ????? ??????????? ????????????? ???? ??? ?? e-mail ??? ?????????: gtsonos@uth.gr

 

???????? ??????

ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Θ+E)-ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΥΣ/ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝ.-ΤΗΛ/ΚΑ ΣΥΣΤΗΜ.(Ε)

? ??????? ??? ????????? :   ???????? ??? ????????? ????????????, ??????? ???????????? (?), ??????? ???????????? (?), ???????????????? ??????? (?)

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????????? ???????? ??? ????? : "????????????"

? ????????

?. ??????

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (ΘΕΩΡΙΑ) -ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

???? ?????????, ? ??????? ??? ????????? ?? ????? ?? ?????????? ??? ???? ?????? ??? ??? ?? ?????? ??? ???????? ??? ????????? (??????) ??' ?????? ??? ????? ???????? ???????? (???????? ??????????).

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

??? ?? ?????? ?? ????????? ??????? ????????, ????? ??? ?? ?????? ??? ????????? ??? ?????????? ??? ???????????? ???????, ?? ??????:

1) ?? ???? ?????????? (e-mail) ??? ???????????? ????????? (https://it.uth.gr/services/account)

2) ?? ???? ???????? ??? e-class ??? ????????? (???????????? ?????????) (https://eclass.uth.gr/)

3) ?? ???? ???????????? ???? ?????????? ??? ?? ????????? TEAMS (Microsoft) ??? ?????????? ?????? ??? ?? ???????????? ??? ?? ???? ??? ?????????? ?????? ?????????. (?? ??? ????? ???? "??????????? ??????????" ????? ???? ????? ??? ?????????).

??? e-class ??? ????????? ??? ???? ??????? "????????????" ?? ?????? ?????????? ???????????.

 ??? ??? ??????????? ??????????? ????????????? ???? ??? ?? e-mail ??? ????????? tsitsipis@uth.gr.

?????????? ?????????

?????????

ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

? ??????? ??? ?????????   ????? ???????????? ??? ?????????

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? "????? ???????????? ??? ?????????" ??? ????? : "????????????"

ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ - ΕΞεΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

? ??????? ??? ?????????   ???????????????

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? ???????????????" ??? ????? : "????????????"

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ (Ε)- ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

? ??????? ??? ?????????   ??. ????. ????/?? (?),

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? "??. ????. ????/?? (?),??? ????? : "????????????"

ΦΥΣΙΚΗ (Ε) - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

? ??????? ??? ?????????   ?????? (?),

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? "?????? (?)" ??? ????? : "????????????"

 

ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ (Θ) - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

? ??????? ??? ?????????   ??????? ???????????? ????????? (?)

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? ??????? ???????????? ????????? (?)" ??? ????? : "????????????"


 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ (Θ)- ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

? ??????? ??? ?????????   ???????????? ????????? ?????????????? (?)

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? "???????????? ????????? ?????????????? (?)" ??? ????? : "????????????"


 

ΦΥΣΙΚΗ (Θ) - εξέταση ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

? ??????? ??? ?????????   ?????? (?),

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? "?????? (?)" ??? ????? : "????????????"

 

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΦ.ΗΛΕΚΤΡ/ΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ

 

 

?? ?? ?????????? ????????? ??? ?????????:

 1. ???????????? ?????????????????? - ???????????(?????? & ??????????, ?????????),
 2. ???????????????(?????? & ??????????, ?????????),
 3. ????????? ???????-??????? ????????????????? K??????(??????, Z' ???????) 

?? ???????????????? ??????????? ?? ?? ????? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams .

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ( ??? ??? ????? eclass ??? ??? ??????? ???????) ??? ???? ????????? MS Teams.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ???? ????????? ?? ?????????? ???? ???????????? ??? e-class ???? ?????????.

 

? ????????,

?. ???????

 

 

Eξετάσεις των μαθημάτων ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (Θ), ΣΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΗΦ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ (Θ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-Θ, ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Ε), ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Θ)

Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις των μαθημάτων:  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (Θ), ΣΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΗΦ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ (Θ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-Θ, ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Ε), ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Θ) θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά με την χρήση του e-classτου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, στα  οποία θα πρέπει απαραίτητα οι φοιτητές  να έχουν πρόσβαση τις ημέρες και ώρες  εξέτασης τους.

Για την καλύτερη οργάνωση των εξετάσεων των παραπάνω μαθημάτων,  πρέπει οι φοιτητές  το αργότερο μέχρι 18 Ιουνίου 2020 να έχουν εγγραφεί, για κάθε μάθημα που επιθυμούν να εξεταστούν, στο  eclass.uth,gr.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές  στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να τα έχουν συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχουν  υποβάλει την ηλεκτρονική  δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Αναλυτικότερες οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-class κάθε μαθήματος.

 

Λαμία 11-06-2020

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ + Ε) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

??? ??? ???????? ???????? ??? ?? ?????????? ????????? ???????? ??? eclass ??? ????????????? ????????? ?? ???????? ??????? ????????? (?) ??? ??????? ????????? (?).

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

?? ???????? ??? ???????? ???????????  ??? ?? ???????? ???? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ??? ??????????.

?????? ???????? ?? ???????? ??????? ????????? (?) ??? ??????? ????????? (?) ??? MSTEAMS ??? ????? ?? ?????? ???? ?? ????? ???????.

??? ?? ????? ??????? ???????? ????? ???? ?? ?????????? ????????? ?? ??????????? ?????? ?? ??????:

1. ?? ???????? ?????????? ??? ???????????? ?????????

2. ?? ????? ??????? ??? ?????? ??? ???????

3. ?? ???????????? ?? ????????? MSTEAMS ???? ?????????? ???

4. ?? ???? ???????? ??? ???????????  ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ??? ??????? ?? ?????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ?????????.

5. ???? ??????????? ?? ????????? ??? ????????? ?? ??? ??????????   ??????????? ?????? ???? ????????? akontogeorgos@uth.gr ??? ????? ?? ??????? ??? ?? ????? ????? ???? ???????.

? ????????

????????? ????????????

ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ + Ε) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

??? ??? ???????? ???????? ??? ?? ?????????? ????????? ???????? ??? eclass ??? ????????????? ????????? ?? ???????? ??????? (?) ??? ??????? (?).

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

?? ???????? ??? ???????? ???????????  ??? ?? ???????? ???? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ??? ??????????.

??????? ?? ????????????? ??? ?? ???????? ??????? (?) ??? ??????? (?) ??? MSTEAMS ??? ????? ?? ?????? ???? ?? ????? ???????.

???? ??? ????????? ??? ???????? ??? ???? ????????? ?? ????? ??? ???????????? ?????? ??? ??? ??????????? ?? ?????????? ???????.

??? ?? ????? ??????? ???????? ????? ???? ?? ?????????? ????????? ?? ??????????? ?????? ?? ??????:

1. ?? ???????? ?????????? ??? ???????????? ?????????

2. ?? ????? ??????? ??? ?????? ??? ???????

3. ?? ???????????? ?? ????????? MSTEAMS ???? ?????????? ???

4. ?? ???? ???????? ??? ???????????  ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ??? ??????? ?? ?????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ?????????.

5. ???? ??????????? ?? ????????? ??? ????????? ?? ??? ??????????   ??????????? ?????? ???? ????????? akontogeorgos@uth.gr ??? ????? ?? ??????? ??? ?? ????? ????? ???? ???????.

? ????????

????????? ????????????

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) και ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)(

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

       Η εξ αποστάσεως εξέταση των μαθήματων:

 1. Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΘΕΩΡΙΑ)
 2. Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)
 3. Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (Εμβόλιμη Εξέταση, ΘΕΩΡΙΑ) και
 4. Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (Εμβόλιμη Εξέταση, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

θα πραγματοποιηθούν με τη χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με τη χρήση του MS-Teams, στα οποία θα πρέπει να έχετε απαραίτητα πρόσβαση την ημέρα και τις ώρες της εξέτασης όλων των προηγουμένων μαθημάτων.

Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο: pvarzakas@uth.gr

Δρ. Παναγιώτης Κ. Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ (ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ)

Ο Κωδικός του μαθήματος στο teams είναι ΠΠΣ 63.ΣΤ104Ε_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ-Ε

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ (ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ)

Ο Κωδικός του μ

αθήματος στο ΤΕΑΜ είναι ΠΠΣ 63.ΣΤ104Ε_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ-Ε

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ (ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ)

Ο Κωδικός του μ

αθήματος στο ΤΕΑΜ είναι ΠΠΣ 63.ΣΤ104Ε_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ-Ε

ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Την Δευτέρα 8/6/2020 λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος το εργαστήριο και η θεωρία του μαθήματος δεν θα γίνουν και θα μεταφερθούν όλοι για Τετάρτη 10/6/2020 στις 8-10 Εργαστήριο και 10-12 θεωρία. Θα είναι και το τελευταίο μάθημα όπου θα γίνει και συζήτηση για τις εξετάσεις εξ αποστάσεως.

Β. Κώτσος

ΦΥΣΙΚΗ (Ε) εξεταστικη Ιουνιου

???????? ???? ?? ???????????? ???? ?????????? ??? ???????

?? ????????? ??? eclass uth, 

?? ?????? ?????? ???????? ??? ?????? "?????? (?) " ?????????? ??????? 2020

??? ?? ??????????? ??? ?? "???????"

??? ??? ??????? ????????? ????????.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

? ???????? ??? ???????? ?? ????? ??? ??? ??? ?????????? ??? ??????????? ??????? ??? ?????????.

 

??

 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) - ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ e-class

???? ?????????, ? ??????? ??? ????????? ?? ????? ?? ?????????? ??? ???? ?????? ??? ??? ?? ?????? ??? ???????????? ??????? ?????????? (?????? ??? ??????????).

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

??? ?? ?????? ?? ????????? ??????? ????????, ????? ??? ?? ?????? ??? ????????? ??? ?????????? ??? ???????????? ???????, ?? ??????:

1) ?? ???? ?????????? (e-mail) ??? ???????????? ????????? (https://it.uth.gr/services/account)

2) ?? ???? ???????? ??? e-class ??? ????????? (???????????? ?????????) (https://eclass.uth.gr/)

3) ?? ???? ???????????? ???? ?????????? ??? ?? ????????? TEAMS (Microsoft) ??? ?????????? ?????? ??? ?? ???????????? ??? ?? ???? ???? ???????????? ???????? ?????????.(?? ??????? ??? ????????????? ????????? ?? ????? ?????????? ???? ???????????? ??? ??????????? e-class).

???????

??? e-class ??? ???????????? ??????? ?????????? ????? ????? ??????? ??????? ??? ??????? ??? ??????????? ???? ?????????. ????????????:

1) ?? ?????????? ??? ????????? ???????? ????? ????????? ??????. ???????? ??????  (?? ????????????? ? ????? ?????????????) ?????????? ?? ????????? ?? ?????? ?? ???????? ?? ????.

2) ?? ????? ?????? ??????????? ???????????? ??? ??????. ???????? ?????? ????? ????????????? ???? ????????? ?????????????, ???? ?? ??????? ??? ???? ???????? ?? ?????? ?? ???????? ????.

3) ?? ??????? ????????????? ???? ??????? ?? ??????, ???? ????? ?? ?????????? ??????????? ?? ???????? ????? ????????.

??????? ?? ???????????? ?? ??????? ?????????? ??? ??? ?????? ????? ??? ?? ????? ? ???????.

 ??? ??? ????? ??????????? ????????????? ???? ??? ?? e-mail ??? ????????? tsitsipis@uth.gr.

?????????? ?????????

?????????


 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) -ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ -ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ e-class

???? ?????????, ? ??????? ??? ????????? ?? ????? ?? ?????????? ??? ???? ?????? ??? ??? ?? ?????? ??? ???????????? ??????? (?????? ??? ???????????' ?????? ??? ????? ???????? ???????? (???????? ??????????).

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG http://jordanshoescheap4sale.com

??? ?? ?????? ?? ????????? ??????? ????????, ????? ??? ?? ?????? ??? ????????? ??? ?????????? ??? ???????????? ???????, ?? ??????:

1) ?? ???? ?????????? (e-mail) ??? ???????????? ????????? (https://it.uth.gr/services/account)

2) ?? ???? ???????? ??? e-class ??? ????????? (???????????? ?????????) (https://eclass.uth.gr/)

3) ?? ???? ???????????? ???? ?????????? ??? ?? ????????? TEAMS (Microsoft) ??? ?????????? ?????? ??? ?? ???????????? ??? ?? ???? ???? ???????????? ???????? ?????????.(??? ?? ???????? ???????? ??? ????? ???? ????? ?? ???????).

???????

??? e-class ??? ???????????? ??????? ????? ????? ??????? ??????? ??? ??????? ??? ??????????? ???? ?????????. ????????????:

1) ?? ?????????? ??? ????????? ???????? ????? ????????? ??????. ???????? ?????? ?????????? ?? ????????? ?? ?????? ?? ???????? ?? ????.

2) ?? ????? ?????? ??????????? ???????????? ??? ??????. ???????? ?????? ????? ????????????? ???? ????????? ?????????????, ???? ?? ??????? ??? ???? ???????? ?? ?????? ?? ???????? ????.

3) ?? ??????? ????????????? ???? ??????? ?? ??????, ???? ?????? ?? ?????????? ??????????? ?? ???????? ????? ????????.

??????? ?? ???????????? ?? ??????? ?????????? ??? ??? ?????? ????? ??? ?? ????? ? ???????.

 ??? ??? ????? ??????????? ????????????? ???? ??? ?? e-mail ??? ????????? tsitsipis@uth.gr.

?????????? ?????????

?????????

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ (Ε)- ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

Παρακαλώ όσοι θα συμμετάσχουν στην εξεταστική του ΙΟΥΝΙΟΥ

να εγγραφούν στο eclass uth, 

να κανουν ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ στο μάθημα  "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ (Ε) 2019-2020"

και να ενημερωθούν απο τα "ΕΓΓΡΑΦΑ"

για τις οδηγίες συγγραφής εργασίας και τα προτεινόμενα θέματα εργασιών.

Η ανάρτηση των εργασιών θα γίνει έως και την ημερομηνία της εξεταστικής ΙΟΥΝΙΟΥ του μαθήματος.

 

ΑΚ

Εγγραφή στο eclass του Π.Θ. για τα μαθήματα ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θέλουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις΄εξ αποστάσεως

των ανωτέρω μαθημάτων να εγγραφούν στο eclass του Π.Θ.  για τα μαθήματα αυτά . 

Ο Διδάσκων

Β. Κώτσος 

Καθηγητής

ΚΕΡΑΙΕΣ και ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ και Ε) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Για να μπορέσετε  να λάβετε μέρος στις εξ αποστάσεως εξετάσεις σε οποιοδήποτε μάθημα θεωρία ή εργαστήριο θα πρέπει:

1. Να έχετε απαραιτήτως δηλώσει το μάθημα στο λογισμικό της Γραμματείας (φοιτητολόγιο)

2. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
      Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account
      και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

3. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclass του Πανεπιστημίου

       Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://eclass.uth.gr/

        και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

4. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/

       και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

 5. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα  για το οποίο ενδιαφέρεσθε (ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ή ΚΕΡΑΙΕΣ, δεν υπάρχει διάκριση προς το παρόν σε θεωρία ή εργαστήριο)

6. Στα Έγγραφα του μαθήματος υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μπορείτε να το αντιγράψετε.

 7.  Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΚΩΔΙΚΟΙ ΓΙΑ  ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ   περισσότερα   ……

        όπου  θα  βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

8. Το εργαλείο που χρησιμοποιείται για τα εξ αποστάσεως μαθήματα είναι το MSTEAMS. Ακολουθείστε τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοθέση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας        https://www.uth.gr/news/ekpaideysi-ex-apostaseos-odigies-hrisis-toy-ms-t... για να το εγκαταστήσετε.
Μέχρι τώρα υπάρχουν τα μαθήματα Γραμμες Μετάδοσης (Θ) και Γραμμές Μετάδοσης (Ε). Σύντομα θα δημιουργηθούν και τα μαθήματα Κεραίες (Θ) και Κεραίες (Ε).

9. Για επι πλέον πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr .


 

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων : Συμπληρωματική ανακοίνωση για τα μαθήματα μέσω MS Teams

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης (10/05/2020)σχετικά με τα μαθήματα από απόσταση για το εργαστήριο "Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων" διευκρινίζονται τα παρακάτω

 1. Η παρακολούθηση των μαθημάτων από απόσταση είναι υποχρεωτική για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες με υποχρέωση παρακολούθησης του εργαστηρίου για το τρέχον εξάμηνο. Όσοι και όσες δεν συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό παρουσιών δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση του εργαστηρίου στο τέλος του τρέχοντος εξαμήνου.  
 2. Κωδικός πρόσβασης μέσω MS teamsκαι ωράρια διδασκαλίας είναι αναρτημένα στην σελίδα του μαθήματος στο eclassτου Παν. Θεσσαλίας (μενού>ανακοινώσεις). 
 3.  Η θεωρία του μαθήματος δεν διδάσκεται από απόσταση το τρέχον εξάμηνο διότι είχε διδαχθεί το χειμερινό εξάμηνο.

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής

 

 

Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών-17/05/2020

Η Παγκόσμια Τηλεπικοινωνιών και Ημέρα Κοινωνίας της Πληροφορίας (WTISD) σηματοδοτεί την επέτειο της ίδρυσης της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ITU) στις 17 Μαΐου 1865, όταν η πρώτη Διεθνής Σύμβαση για το Τηλέγραφο υπεγράφη στο Παρίσι.

Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας (WTISD), είναι «Connect 2030: ICTs for the Sustainable Development Goals (SDGs)». Επιβεβαιώνει τη δέσμευση της ITU, να συνδέει όλους τους ανθρώπους του κόσμου ενώ δείχνει πώς οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) μπορεί να συμβάλουν στην επιτάχυνση της επίτευξης της ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών για το 2030 και για την αειφόρο ανάπτυξη.

Με μόλις 10 χρόνια να απομένουν, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ξεκίνησε μια «Δεκαετία Δράσης» τον περασμένο Ιανουάριο, για να επιτύχει τους στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs) έως το 2030. Τους μήνες από τότε, η πανδημία της νόσου του κορονοϊού (COVID-19) έχει επισημάνει τη θεμελιώδη σημασία των ΤΠΕ για τις οικονομίες και τις κοινωνίες παντού, δείχνοντας στον κόσμο ότι κανείς δεν είναι ασφαλής έως ότου είμαστε όλοι ασφαλείς - και ότι δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το πλήρες δυναμικό των ΤΠΕ έως ότου είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.

Φέτος, η ITU θα πραγματοποιήσει μια εικονική εκδήλωση υψηλού επιπέδου, για να αναδείξει τη σημασία της ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των χωρών, των εταιρειών, των Ηνωμένων Εθνών και άλλων, για την ενίσχυση του ρόλου των ΤΠΕ καθώς ξεκίνησε η «Δεκαετία Δράσης» για τους στόχους της αειφόρου ανάπτυξης (SDGs) και ταυτόχρονα της προώθησης του ρόλου των ΤΠΕ στην παγκόσμια ανταπόκριση και αντιμετώπιση του COVID-19.

link: https://www.itu.int/en/wtisd/2020/Pages/default.aspx

Δρ.Παναγιώτης Κ.Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής Α/ βαθμίδας.

ΣΑΕ (Ε)_ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Η ανακοίνωση αφορά τα τμήματα του μαθήματος ΣΑΕ (Ε) της Δευτέρας 14:00-16:00 και της Παρασκευής 10:00-12:00 και 14:00-16:00

Συνεχίζονται τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως και έτσι θα ολοκληρωθούν, για το μάθημα «ΣΑΕ» (Ε), με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Microsoft Teams που παρέχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί εδώ:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-ex-apostaseos-mathimaton-meso-tis-platformas-ms-teams

Τα μαθήματα αυτά γίνονται τις ημέρες και ώρες που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

- Nα έχετε λογαριασμό (e-mail) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (https://it.uth.gr/services/account)

- Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εγγραφή στο μάθημα (https://eclass.uth.gr/).

Να κάνετε εγγραφή στην αντίστοιχη ομάδα του μαθήματος που θέλετε να παρακολουθήσετε σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

 

Για επί πλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail στη διεύθυνση : gtsonos@uth.gr

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 


 

ΣΑΕ (Θ)_ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Συνεχίζονται τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως και έτσι θα ολοκληρωθούν, για το μάθημα «ΣΑΕ» (Θ), με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Microsoft Teams που παρέχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί εδώ:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-ex-apostaseos-mathimaton-meso-tis-platformas-ms-teams

Τα μαθήματα αυτά γίνονται την ημέρα και ώρα που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

- Nα έχετε λογαριασμό (e-mail) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (https://it.uth.gr/services/account)

- Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εγγραφή στο μάθημα (https://eclass.uth.gr/).

 

Για επί πλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail στη διεύθυνση : gtsonos@uth.gr

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 


 

Ηλεκτρικά Κυκλώματα - Ηλεκτροτεχνία (Θ)_ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Συνεχίζονται τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως και έτσι θα ολοκληρωθούν, για το μάθημα «Ηλεκτρικά Κυκλώματα-Ηλεκτροτεχνία» (Θ), με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Microsoft Teams που παρέχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί εδώ:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-ex-apostaseos-mathimaton-meso-tis-platformas-ms-teams

Τα μαθήματα αυτά γίνονται τις ημέρες και ώρες που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

- Nα έχετε λογαριασμό (e-mail) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (https://it.uth.gr/services/account)

- Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εγγραφή στο μάθημα (https://eclass.uth.gr/).

 
Για επί πλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail στη διεύθυνση : gtsonos@uth.gr

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 


 

ΚΕΡΑΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε κάποια εξ αποστάσεως επαναληπτικά μαθήματα της θεωρίας και του εργαστηριού καθώς και να κατεβάσετε το αναρτημένο εκπαιιδευτικό υλικό, ώστε να πάρετε μέρος στην προγραμματιζόμενη εμβόλιμη εξεταστική έχοντας προετοιμασθεί κατάλληλα θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο μάθημα ΚΕΡΑΙΕΣ στο e class του Πανεπιστημίου. Για την εγγραφή στο μάθημα του e class αρκεί να έχετε κωδικούς του Πανεπιστημίου. Οι κωδικοί για τα εξ αποστάσεως μαθήματα θα σας γνωστοποιηθούν σύντομα.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Έναρξη μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις (MS-TEAMS)

Η έναρξη των τηλεδιασκέψεων για το εργαστηριακό μάθημα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 και ώρα 09:30 με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Microsoft Teams. Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί σε διάφορα sites Tμημάτων του Πανεπιστημίου, αλλά και στο κεντρικό site του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Παρακαλείστε επίσης να κάνετε εγγραφή στο eclass το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει εγγραφή ήδη. Η διανομή του εκπαιδευτικού υλικού θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον μέσω eclass. Αναλυτικές οδηγίες για την διεξαγωγή του μαθήματος θα δοθούν κατά την διάρκεια της πρώτης τηλεδιάσκεψης.

Ο διδάσκων 

Αριστείδης Νίκας

 

 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ

Το εξ αποστάσεως υποχρεωτικό εργαστήριο του μαθήματος θα γίνει σε τρείς ομάδες τις ώρες 10-12 , 2-4 , 6-8.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όποια ομάδα επιθυμείτε αλλά να μήν είστε πάνω από 20 φοιτητές σε κάθε ομάδα.

Σήμερα στο μάθημα της θεωρίας που έγινε δήλωσαν 11 φοιτητές 10-12,  5 φοιτητές 2-4 και 1 φοιτητής 6-8.

Στο μάθημα θα ασχοληθούμε με την ΑΣΚΗΣΗ 8 (μέτρηση μήκους κύματος και ταχύτητας διάδοσης σε γραμμή) την οποία πρέπει να την βρείτε και να την αντιγράψετε στον υπολογιστή σας από ΕΓΓΡΑΦΑ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ/ΑΣΚΗΣΗ 8.

Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε σε άλλες ανακοινώσεις του μαθήματος ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ στην ιστοσελίδα του Τμήματος και στην ιστοσελίδα του μαθήματος στην εφαρμογή του eclass Πανεπιστημίου.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Αρχίζουν τα μαθήματα τηλεεκπαίδευσης για το μάθημα ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ),

από Τετάρτη 13/5/2020 και σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Τμήματος.

Καλείσθε με τους κωδικούς των μαθημάτων αυτών που έχετε πάρει από την γραμματεία του Τμήματος να εισέρχεσθε στο MS-Teams για τη  παρακολούθηση της διδασκαλίας των μαθημάτων αυτών.

Στις εργαστηριακές ομάδες είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση σας αλλά θα προσέρχεσθε όπως όταν γινόταν κανονικά το Εργαστήριο και ο καθένας στην ομάδα του.

Η διάρκεια θα είναι 8:16-9:45 και 10:15-11:45.

 

Έναρξη 13/5/20 .

Ο διδάσκων

Β. Κώτσος

 

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων - Εργαστήριο
Από την τρέχουσα εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 14/5/2020, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η διδασκαλία του εργαστηρίου «Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων» (Γ' Εξαμήνου), με εξ αποστάσεως συνεδρίες στην πλατφόρμα MS-Teams του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 
Η παρακολούθηση των συνεδριών είναι υποχρεωτική για τους φοιτητές και φοιτήτριες με υποχρέωση παρακολούθησης, οι οποίοι είχαν εγγραφεί στα Τμήματα της Πέμπτης 10-12, 12-2, 2-4μμ. Θα τηρηθεί κατάσταση απουσιών. 
Για φοιτητές και φοιτήτριες χωρίς υποχρέωση παρακολούθησης, η συμμετοχή στις συνεδρίες είναι προαιρετική.
Tον κωδικό για την είσοδο στο μάθημα μέσω της πλατφόρμας MS-Teams καθώς και επιπλέον λεπτομέρειες σχετικές με το μάθημα (ωράρια, τρόπος διεξαγωγής, λογισμικά κλπ), θα βρείτε σε σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του μαθήματος στο eclass του Παν. Θεσσαλίας (Μενού > Ανακοινώσεις). 
Γενικές οδηγίες για τη σύνδεση στο MSTeams του Παν. Θεσσαλίας θα βρείτε εδώ
Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής
 
Εγγραφή στο e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το Εργαστήριο Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Ε)

Παρακαλούνται, όλοι οι φοιτητές οι οποίοι παρακολουθούν το Εργαστήριο Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Ε) και θα συμμετάσχουν στη τελική εξέτασή του, να εγγραφούν στο μάθημα Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Εργαστήριο) στο e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κάθε εβδομάδα λαμβάνονται παρουσίες στο μάθημα του Εργαστηρίου με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Δρ.Παναγιώτης Βαρζάκας, Καθηγητής Α βαθμίδας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦ. ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ

Αγαπητοί φοιτητές/-τριες,

Ελπίζω να είστε καλά με τις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να τηρείτε τις οδηγίες για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της ζωής μας, όλοι υγιείς.

Όπως ήδη γνωρίζετε, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πρυτανείας θα προσφέρεται εξ΄ αποστάσεως και η διδασκαλία των εργαστηριακών μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2019-2020.

Για αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την εξ'  αποστάσεως διδασκαλία  του εργαστηρίου  ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)  επισκεφθείτε τη σελίδα του μαθήματος στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΠΘ (https://eclass.uth.gr/).

 

Εκ μέρους των διδασκόντων του εργαστηρίου,

 

Δρ. Γ. Βελντές

Επικ. Καθηγητής

 

Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Ε)_ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ_Ομάδες Τετάρτης και Πέμπτης

Η ανακοίνωση αφορά τα τμήματα του μαθήματος Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Ε) της Τετάρτης 16:00-18:00 και της Πέμπτης 10:00-12:00.

Την ερχόμενη Τετάρτη 13-5-2020 στις 16:00-18:00 και την Πέμπτη 14-5-2020 στις 10:00-12:00 αρχίζουν τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως για το μάθημα «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις» (Ε), με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MicrosoftTeams του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί εδώ:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-ex-apostaseos-mathimaton-meso-tis-platformas-ms-teams

Τα μαθήματα αυτά θα γίνονται τις ημέρες και ώρες που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.

 Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

1. Να έχετε λογαριασμό (e-mail) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.grκαι ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό σας κωδικό.

4. Επιλέξτε "Μαθήματα" και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα αυτό. Να κάνετε εγγραφή στην αντίστοιχη ομάδα του μαθήματος που θέλετε να παρακολουθήσετε σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

5. Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ_ Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Ε) όπου θα βρείτε τον κωδικό καθώς και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Για επί πλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail στη διεύθυνση : gtsonos@uth.gr

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 


 

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) και ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

     Ενημερώνονται όλοι οι φοιτητές  ότι  η Θεωρία ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Θ)    και  το Εργαστήριο ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Ε) συνεχίζονται κανονικά μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Οι φοιτητές πρέπει να γραφτούν στο e-class στο μάθημα της Θεωρίας ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και για το Εργαστήριο (για τα Τμήματα της Πέμπτης 10 πμ-12 μ και 12μ -2 μ.μ.) στο μάθημα ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Εργαστήριο).

 

Ο διδάσκων,

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Καθηγητής.

Εργαστήριο «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις», ομάδες Δευτέρας

 

Την ερχόμενη Δευτέρα 11-5-2020 θα ξεκινήσει και θα συνεχιστεί η διδασκαλία του εργαστηριακού μαθήματος «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις» εξ αποστάσεως για τις ομάδες της Δευτέρας  σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα (Δευτέρα 14-16 μμ και 16-18 μμ).

 

Η διδασκαλία θα πραγματοποιείται μέσα από την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης MS-TEAMS, η οποία παρέχεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή λογαριασμού (e-mail) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Επίσης, η εγγραφή στο e-class του μαθήματος πρέπει να γίνει άμεσα από τους φοιτητές.

 

Ο διδάσκων

 

Χρήστος Τσώνος

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Η διδασκαλία του Εργαστηρίου του μαθήματος,  από Δευτέρα 11/5/2020 και στο εξής θα γίνεται εξ αποστάσεως και στην ώρα που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα ( Δευτέρα 12-2 μμ). Θα συμμετέχουν σε αυτό οι φοιτητές που έχουν ήδη συμμετάσχει στα προηγούμενα μαθήματα.

Το μάθημα θα γίνεται μέσα από την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης MS-TEAMS, η οποία παρέχεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι κατοχή λογαριασμού (e-mail) του Πανεπιστημίου.

Επίσης, η εγγραφή στο e-class του μαθήματος είναι απαραίτητη.

Οι φοιτητές: Δ.Κ. (6249), Μ.Γ. (6317), Μ.Α. (6313), Ρ.Χ. (6503), Τ.Α. (6447)  καλούνται να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα (tsitsipis@uth.gr).

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Με τα νέα δεδομένα, από την ερχόμενη εβδομάδα 10/05/2020 γίνεται υποχρεωτική η παρακολούθηση των εξ αποστάσεως εργαστηριακών μαθημάτων και θα λαμβάνονται παρουσίες για όσους το έχετε δηλώσει για πρώτη φορά. Συνιστάται να τα παρακολουθείτε και όσοι  έχετε δηλώσει το μάθημα (εργαστήριο) χωρίς παρακολούθηση (το είχατε δηλώσει στο παρελθόν, το είχατε παρακολουθήσει και είχατε αποτύχει στις εξετάσεις).

Αν και η παρακολούθηση των εξ αποστάσεως μαθημάτων της θεωρίας καθώς και του ενισχυτικού φροντιστηρίου που γίνεται δεν είναι υποχρεωτική, συνιστάται η παρακολούθησή τους για την πληρέστερη κατανόηση του μαθήματος (θεωρητικού και εργαστηριακού) και επομένως την επιτυχή αντιμετώπιση των θεμάτων των τελικών εξετάσεων.

Πολλοί φοιτητές, αν και έχετε δηλώσει το μάθημα στο φοιτητολόγιο, δεν έχετε κάνει εγγραφή στο eclass του Πανεπιστημίου και δεν είστε εγγεγραμμένοι για να πατρακολουθείτε τα εξ αποστάσεως μαθήματα.

Προκειμένου να είστε σε θέση να παρακολουθείτε τα εξ αποστάσεως μαθήματα, και να λάβετε μέρος στο τέλος των εξ αποστάσεως μαθημάτων στις εξ αποστάσεως προγραμματιζόμενες εξετάσεις θα πρέπει:

1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
      Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account
      και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclassτου Πανεπιστημίου

       Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://eclass.uth.gr/

        και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/

       και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

 4. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.

 5.  Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΚΩΔΙΚΟΙ ΓΙΑ  ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ   περισσότερα ……

        όπου  θα  βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

         Το εργαλείο που χρησιμοποιείται είναι το TEAMS. Ακολουθείστε τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοθέση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας        https://www.uth.gr/news/ekpaideysi-ex-apostaseos-odigies-hrisis-toy-ms-t... για να το εγκαταστήσετε.

6. Στα Έγγραφα του μαθήματος υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μπορείτε να το αντιγράψετε.

7. Για επι πλέον πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr .

O διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

Καθηγητής.

Διδασκαλία εξ αποστάσεως των μαθημάτων Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί – Σήματα, Συστήματα & Ψηφ. Επεξεργασία Σημάτων (θ) – Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (θ)

Η διδασκαλία εξ’ αποστάσεως (με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MicrosoftTeams)  των μαθημάτων:

 • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (κωδικός μαθήματος: vpfm0we),
 • ΣΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΗΦ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ-Θ (κωδικός μαθήματος:8izojgn),
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-Θ (κωδικός μαθήματος: 62uw6uk),

θα γίνεται από την Δευτέρα 11-05-2020 σύμφωνα με τις ημέρες και ώρες του ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων.

 

Λαμία 05-05-2020

 

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Εργαστήριο): Έναρξη μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις

Αγαπητοί συνάδελφοι φοιτητές,

Εύχομαι και ελπίζω ότι είστε όλοι καλά, εσείς οι οικογένειες σας και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ας ευχόμαστε όλοι να τελειώσει αυτή η “λαίλαπα” το συντομότερο και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς στην καθημερινότητα μας. Όπως μάλλον γνωρίζετε ήδη, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τα (περισσότερα) μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού  έτους 2019-2020 θα διδαχτούν με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση.

Το μάθημα “Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων - Εργαστήριο” θα διδαχτεί με την μέθοδο της “σύγχρονης τηλεκπαίδευσης” και με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MicrosoftTeams. Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί σε διάφορα sites Tμημάτων του Πανεπιστημίου, αλλά και στο κεντρικό site του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οπότε δεν χρειάζεται να τις επαναλάβουμε και πάλι εδώ.

Όμως, για να παρακολουθήσετε τις τηλεδιασκέψεις του μαθήματος “Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων - Εργαστήριο”, θα πρέπει να κάνετε υποχρεωτικά εγγραφή στο eclass το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει εγγραφή ήδη. Η διανομή του εκπαιδευτικού υλικού και η παράδοση των εργασιών θα γίνει αποκλειστικά και μόνον μέσω eclass. Επίσης ΟΛΕΣ οι οδηγίες για την διεξαγωγή των τηλεδιασκέψεων θα δίνονται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ μέσω ανακοινώσεων στο eclass και με αποστολή στα ιδρυματικά σας emails που είναι της μορφής username@uth.gr. Υπενθυμίζεται ότι πλέον μόνο αυτό το ιδρυματικό email είναι αποδεκτό.

Επίσης είναι παραπάνω από καλοδεχούμενοι να συμμετάσχουν και ΟΛΟΙ όσοι οφείλουν το μάθημα και είναι σε καθεστώς “Χωρίς Παρακολούθηση”. Είναι δε ίσως μοναδική ευκαιρία να μπορέσουν να παρακολουθήσουν και πάλι το μάθημα που ενδεχομένως παρακολούθησαν για τελευταία φορά αρκετό καιρό πριν. Φυσικά η συμμετοχή μέσω eclass είναι απαραίτητη και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Το πρώτο μάθημα με τηλεδιάσκεψη έχει οριστεί και θα γίνει αυτήν  την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 και ώρες 10:00-14:00, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Διδάσκων

Ώρα

Ομάδα

Ν. Πετρόπουλος

10:00-11:00

Ομάδα Δευτέρας

Ν. Πετρόπουλος

11:00-12:00

Ομάδα Τετάρτης

Ν. Πετρόπουλος

12:00-13:00

Ομάδα Πέμπτης

Ν. Πετρόπουλος

13:00-14:00

Ομάδα Παρασκευής

Αν υπάρχουν απορίες μπορείτε να στείλετε email με τα ερωτήματά σας στον διδάσκοντα: npetropoulos@uth.gr

Καλή συνέχεια, επιτυχία  και καλή δύναμη σε όλους μας. Θα τα καταφέρουμε!!!!!

Νικόλαος Πετρόπουλος 

Συστήματα Ήχου & Εικόνας (ΕΠ108) - Μαθήματα εξ' αποστάσεως

Οι  εξ'αποστάσεως διαλέξεις για το μάθημα επιλογής Συστήματα Ήχου & Εικόνας θα γίνονται κάθε Πέμπτη 8.30-10πμ στην πλατφόρμα MS-Teams του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Tον κωδικό για την είσοδο στο μάθημα θα τον βρείτε σε σχετική ανακοίνωνση στη σελίδα του μαθήματος στο eclass του ΠΘ. 

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκουρος Καθηγητής. 

Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Θεωρία) και Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Εργαστήριο)

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι φοιτητές θέλουν να παρακολουθήσουν το μάθημα ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο αντίστοιχο μάθημα στο e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Επίσης, το Εργαστήριο ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) ΜΟΝΟ για το Τμήμα του κ. Αναγνώστου Μάριου, θα ξεκινήσει με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, τη Δευτέρα 30/03/2020. Απαιτείται εγγραφή του φοιτητή στο αντίστοιχο μάθημα, στο e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Οι διδάσκοντες,

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης

Δρ.Αναγνώστου Μάριος

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ) - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Αρχίζουν τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως για το μάθημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ).

Τα μαθήματα αυτά θα γίνονται τις ημέρες και ώρες που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων. Κατ’ εξαίρεση μπορεί να γίνουν και επί πλέον μαθήματα, αν αυτό δεν προκαλεί κωλύματα στους παρακολουθούντες φοιτητές.

Τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως θα διαρκέσουν, όσο θα υφίστανται οι περιοριστικές συνθήκες και μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης.

 Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

 1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

 2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.  Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

 3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό σας κωδικό.

 4. Επιλέξτε "Μαθήματα" και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα αυτό.

 5. Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ όπου θα βρείτε τον κωδικό καθώς και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

 Για επί πλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail στη διεύθυνση tsitsipis@uth.gr.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

Προγραμματισμός ΙΙ - Εφαρμογές Προγραμματισμού: Τηλεκπαίδευση
Τα μαθήματα:
 • Προγραμματισμός ΙΙ Θεωρία
 • Προγραμματισμός ΙΙ Εργαστήριο
 • Εφαρμογές Προγραμματισμού για Ηλεκτρονικούς
θα διδάσκονται από την Τρίτη 24/3/2020  μέσω της πλατφόρμας MS-TEAMS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 
Τα μαθήματα θα διδάσκονται τις ώρες που προβλέπονται από το ωρολόγιο πρόγραμμα και η παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι υποχρεωτική (με παρουσίες).
 
Για να ετοιμάσετε την συσκευή (pc, tablet, mobile phone) από την οποία θα παρακολουθήσετε το μάθημα, πρέπει να έχετε ήδη λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να ακολουθήσετε τις οδηγίες:
Για τυχόν προβλήματα που θα συναντήσετε μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο teledu@uth.gr
 
Τον κωδικό για την πρόσβαση στο μάθημα μπορείτε να τον βρείτε στο eclass του μαθήματος (eclass.uth.gr). Ενναλακτικά, για να σας αποσταλεί ο κωδικός για την πρόσβαση σε κάποιο από τα μαθήματα πρέπει να στείλετε email στην διεύθυνση  eln.teilam@gmail.com με θέμα: Κωδικός για μαθήματα Προγραμματισμού.

Το email πρέπει να περιέχει το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό μητρώου σας και τα μαθήματα που θέλετε να παρακολουθήσετε.

ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ -- ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Από την Δευτέρα 23/03/2020 μέχρι και την Πσρασκευή 10/04/2020 (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) θα γίνεται μάθημα εξ αποστάσεως

με εργαλεία σύγχρονης τηλεκπαίδευσης για το μάθημα "ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ"

καθε ΤΕΤΑΡΤΗ 12-14 με έναρξη την ΤΕΤΑΡΤΗ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 12-14.

 

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

 

1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

    Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

 

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclassτου Πανεπιστημίου

    Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

 

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

 

4. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα 

 

5. Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

   όπου θα βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

 

Για επι πλέον πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση kanapitsas@uth.gr.

ΕΦ. ΗΛΕΚΤΡ/ΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ_ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί φοιτητές,

Ελπίζω να είστε καλά με τις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να τηρείτε τις οδηγίες για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της ζωής μας, όλοι υγιείς.

Όπως ήδη γνωρίζετε, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πρυτανείας θα προσφέρεται εξ αποστάσεως η διδασκαλία των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2019-2020.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ (θεωρία και εργαστήριο) πρέπει::

1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account

και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclass του Πανεπιστημίου

Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/

και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδαhttps://eclass.uth.gr/

και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

α. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ (ΘΕΩΡΙΑ) ή ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ), αντίστοιχα.

β. Οι φοιτητές του εργαστηρίου της Τρίτης (3-5) και ΜΟΝΟ μετά την εγγραφή τους στο μάθημα ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) χρειάζεται να εγγραφούν στην ομάδα ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΤΗΣ (3-5).

γ. Όταν βρεθείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του μαθήματος, διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, όπου θα βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους σας.

Ο διδάσκων,

Δρ. Γ. Βελντές

ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ - ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Από την Δευτέρα 23/03/2020 μέχρι και την Πσρασκευή 10/04/2020 (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) θα γίνεται μάθημα εξ αποστάσεως

με εργαλεία σύγχρονης τηλεκπαίδευσης για το μάθημα "ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ και ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ"

καθε ΠΕΜΠΤΗ 10-12 με έναρξη την ΠΕΜΠΤΗ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 10-12.

(διότι την ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 10 ο διδάσκων θα συμμετάσχει σε Συνέλευση Τμήματος)

 

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

 

1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

    Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

 

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclassτου Πανεπιστημίου

    Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

 

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

 

4. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα 

 

5. Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

   όπου θα βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

 

Για επι πλέον πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση kanapitsas@uth.gr.


 

ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ - ΕΞ΄ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Από την Δευτέρα 23/03/2020 μέχρι και την Παρασκευή 10/04/2020 (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) θα γίνεται μάθημα εξ αποστάσεως

με εργαλεία σύγχρονης τηλεκπαίδευσης για το μάθημα "ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ"

καθε ΤΕΤΑΡΤΗ 10-12 με έναρξη την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 10-12.

 

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

 

1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

    Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

 

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclassτου Πανεπιστημίου

    Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

 

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

 

4. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα 

 

5. Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

   όπου θα βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

 

Για επι πλέον πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση kanapitsas@uth.gr.

 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Από την Δευτέρα 23/03/2020 μέχρι και την Δευτέρα 06/04/2020 (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) θα γίνεται μάθημα εξ αποστάσεως με εργαλεία σύγχρονης τηλεκπαίδευσης για τη θεωρία Μαθήματος Γραμμές Μετάδοσης  ώρα 12:00-14:00 και για το φροντιστήριο και ώρα 16:00-18:00.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
      Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account  
και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclassτου Πανεπιστημίου

       Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://eclass.uth.gr/

και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/

και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

3      4. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.

      5.  Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ    περισσότερα ……όπου θα     βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

      6. Στα Έγγραφα του μαθήματος υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μπορείτε να το αντιγράψετε.

    Για επι πλέον πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr .

        ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

         ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

         ΩΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

         ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.

        

         Ο διδάσκων

         Αθανάσιος Κοντογεώργος

 

 

 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

οι ημέρες που περνάμε δεν είναι ημέρες διακοπών

είναι ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ όσο χρειασθεί

αλλά ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ.

Είναι ευκαιρία να οργανώσουμε τα όσα δεν προλαβαίναμε προηγουμένως.

Κατεβάστε από το eclass του teiste τα αρχεία που υπάρχουν για το μάθημα.

Διαβάστε τη θεωρία και προσπαθείστε  να λύσετε τις ασκήσεις που υπάρχουν.

Όταν λέμε λύνουμε τις ασκήσεις σημαίνει ότι πρώτα τις διαβάζουμε (εκφώνηση και λύση για να πάρουμε μια ιδέα), και στη συνέχεια  κάνουμε τα σχήματα , γράφουμε τις εξισώσεις και κάνουμε τις πράξεις (με επιστημονική αριθμομηχανή ή το κινητό που διαθέτει επιστημονική αριθμομηχανή) και επιβεβαιώνουμε το αποτέλεσμα σε ένα φύλλο χαρτί.

Προσπαθείστε, για την αριθμομηχανή που έχετε,  να βρείτε  τα τεχνικά εγχειρίδια (από τότε που την αγοράσατε ή στο διαδίκτυο) και να μάθετε τον χειρισμό της.

Κατεβάστε το λογισμικό που είναι αναρτημένο και προσπαθείστε να το τρέξετε.

Σε οποιαδήπτε περίπτωση χρειστείτε βοήθεια μπορείτε να μου στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr

ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος


 

Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Εργαστήριο): Εργαστηριακά Μαθήματα: Δευτέρα 09/03/2020 - Παρασκευή 13/03/2020

Η έναρξη των εργαστηριακών μαθημάτων, στις ομάδες και με τους διδάσκοντες όπως περιγράφονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα, έχει καθυστερήσει και ίσως τελικά τα μαθήματα θα αρχίσουν κανονικά μάλλον την ερχομένη  εβδομάδα, από  την Δευτέρα 15 Μαρτίου. ΟΜΩΣ, για να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση καθώς και πρόοδος σχετικά με το μάθημα, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, παρακαλείστε να προσέλθετε ΟΛΟΙ στα μαθήματα την τρέχουσα εβδομάδα,  Δευτέρα 09/03/2020 - Παρασκευή 13/03/2020, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τετάρτη 11 Μαρτίου ώρες 14:00 - 16:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Δευτέρας

Τετάρτη 11 Μαρτίου ώρες 16:00 - 18:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Τετάρτης

Παρασκευή 13 Μαρτίου ώρες 10:00 - 12:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Πέμπτης

Παρασκευή 13 Μαρτίου ώρες 12:00 - 14:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Παρασκευής

Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να παρακολουθήσετε αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα ΟΛΟΙ. Στα εναρκτήρια μαθήματα, που έχουν γίνει ήδη, έχει αρχίσει και θα συνεχιστεί η αναλυτική συζήτηση σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων για όλα τα τμήματα. Αν κάποιος αδυνατεί να προσέλθει με την ομάδα του, παρακαλείται να παρακολουθήσει το μάθημα με όποια από τις 4 παραπάνω ομάδες θα είναι δυνατόν.  Θα συζητηθεί επίσης και η ανακατανομή στις ομάδες, και θα γίνει προσπάθεια να οριστικοποιηθεί η ανακατανομή έτσι ώστε τελικά να έχουν όλες οι ομάδες περίπου τον ίδιο αριθμό φοιτητών. Καλούνται επίσης να παρακολουθήσουν αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα και όσοι οφείλουν το μάθημα "Χωρίς Παρακολούθηση". Επειδή αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα είναι πολύ σημαντικά, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο.

Εκ μέρους των διδασκόντων 

      Νικόλαος Πετρόπουλος     

ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-ΣΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΕΣ (Θ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Θ), ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ(Θ).

Λόγω έκτακτου κωλύματος του διδάσκοντα δεν θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 09/03/2020 και την Τρίτη  10/03/2020 η διδασκαλία των μαθημάτων:

1. ΣΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΕΣ (Θ).

2. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Θ).

3.  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ(Θ).

 

Η αναπλήρωσή των μαθημάτων θα γίνει μετά από συνεννόηση με τους σπουδαστές.

 

Ο διδάσκων

 

Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (κατανομή ασκήσεων)

Στο επισυναπτόμενο αρχείο υπάρχει η κατανομή των εργαστηριακών ασκήσεων που θα κάνει κάθε ομάδα.

Για την κατανόηση και επιτυχή εκτέλεση κάθε εργασίας απαιτείται προηγούμενη μελέτη του θεωρητικού και πρακτικού μέρους της εργασίας. Απορίες και ερωτήσεις θα απαντώνται κάθε Δευτέρα 4-6 που γίνεται το φροντιστήριο του μαθήματος.

Οι ασκήσεις είναι αναρτημένες στο e_class του ΤΕΙΣΤΕ από όπου μπορείτε να τις αντιγράψετε αρκεί να έχετε τους κωδικούς σας.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το μάθημα διδάσκεται ΤΕΤΑΡΤΗ 10-12 αιθ. 11.

Εξεταστέα υλη απο σύγγραμμα ΕΥΔΟΞΟΣ: "ΑΡΧΕΣ ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ"

(σελ. 1-27, 29-53, 56-59, 66-70, 82-84, 98-100, 110-113, 123-158,170-177)

 

ο διδάσκων,

ΑΚ

 

ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΥΛΗ

1. Παρακαλώ, εγγραφείτε στο eclass uth στο Τμήμα "ΕΑΡΙΝΟ 2019-20 ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ" ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση για το μάθημα.

2.Εξεταστέα ύλη απο σύγγραμμα ΕΥΔΟΞΟΣ : S.O.Kasap "ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΑΡΧΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ" 4η έκδοση : 

   ΚΕΦ. 1 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1.1, 1.7, 1.14

   ΚΕΦ. 2 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2.2, 2.3, 2.5, 2.8, 2.9, 2.21

   ΚΕΦ. 3 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3.3, 3.2, 3.3, 3.9, 3.10, 3.11 

Ο διδάσκων

ΑΚ

Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Εργαστήριο): Εργαστηριακά Μαθήματα: Δευτέρα 2/3/2020 - Παρασκευή 6/3/2020

Τα εργαστηριακά μαθήματα, στις ομάδες και με τους διδάσκοντες όπως περιγράφονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα, θα αρχίσουν κανονικά μάλλον την ερχομένη  εβδομάδα, την Δευτέρα 9 Μαρτίου. ΟΜΩΣ, για να υπάρξει αναλυτική και ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλες τις ομάδες, παρακαλείστε να προσέλθετε ΟΛΟΙ στα μαθήματα την τρέχουσα εβδομάδα,  Δευτέρα 2/3/2020 - Παρασκευή 6/3/2020, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τετάρτη 4 Μαρτίου ώρες 14:00 - 16:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Δευτέρας

Τετάρτη 4 Μαρτίου ώρες 16:00 - 18:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Τετάρτης

Παρασκευή 6 Μαρτίου ώρες 10:00 - 12:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Πέμπτης

Παρασκευή 6 Μαρτίου ώρες 12:00 - 14:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Παρασκευής

Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να παρακολουθήσετε αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα ΟΛΟΙ. Θα συζητηθεί πολύ αναλυτικά ο τρόπος διεξαγωγής των μαθημάτων για όλα τα τμήματα. Αν κάποιος αδυνατεί να προσέλθει με την ομάδα του, παρακαλείται να παρακολουθήσει το μάθημα με όποια από τις 4 παραπάνω ομάδες θα είναι δυνατόν.  Θα συζητηθεί επίσης και η ανακατανομή στις ομάδες, έτσι ώστε να έχουν όλες οι ομάδες περίπου τον ίδιο αριθμό φοιτητών. Καλούνται επίσης να παρακολουθήσουν αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα και όσοι οφείλουν το μάθημα "Χωρίς Παρακολούθηση". Επειδή αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα είναι πολύ σημαντικά, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο.

Εκ μέρους των διδασκόντων 

      Νικόλαος Πετρόπουλος     

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων: Εργαστηριακά τμήματα

Δημιουργήθηκαν στο eclass τα εργαστηριακά τμήματα για το τρέχον εξάμηνο με βάση την προτίμηση που είχατε δηλώσει. 

 • Στα τμήματα έχουν συμπεριληφθεί μόνο φοιτητές και φοιτήτριες με υποχρέωση παρακολούθησης. 
 • Κάποιοι αριθμοί μητρώου δεν αναγνωρίστηκαν από το eclass. Όσοι(-ες) φοιτητές(-ριες) είχαν δηλώσει προτίμηση αλλά δεν βλέπουν το όνομά τους στα τμήματα καθώς και όσοι είναι χωρίς παρακολούθηση και θέλουν να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα και το υπόλοιπο υλικό του μαθήματος, να στείλουν αίτηση εγγραφής στον  διδάσκοντα μέσω του eclass. 
 • Την Πέμπτη 27.2.2020, ώρα 10μμ στην αιθ. 6 θα διδαχθεί το θεωρητικό μέρος του εργαστηρίου σε μία κοινή συνεδρία με υποχρεωτική παρουσία για όλα τα τμήματα και συνιστώμενη και για τους φοιτητες (-ριες) χωρίς παρακολούθηση. Υποχρεωτικά να έχετε μαζί σας 2-3 σελίδες ημιλογαριθμικό χαρτί, μολύβι, χάρακα, γόμα και επιστημονικό υπολογιστή τσέπης (ή smamrtphone με αντίστοιχη εφαρμογή). 

Ο διδάσκων Χρ. Σιμος, Επίκ. Καθηγητής

Μάθημα Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Θεωρία) Τετάρτης 26/02/2020

Το μάθημα Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Θεωρία) της Τετάρτης 26/02/2020, 12-2 μ.μ.,  Αίθουσα 11, θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ για τη Τετάρτη 26/02/2020, τη Τρίτη 3/03/2020 στις 8-10 π.μ. στην Αίθουσα 11.

 

Το μάθημα Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Θεωρία) της Πέμπτης 27/02/2020, όπως και το Εργαστήριο Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Εργαστήριο), θα πραγματοποιηθούν κανονικά και σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

       

          Ο διδάσκων,

 

Δρ. Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής Α/ βαθμίδας, Γενικό Τμήμα Λαμίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "ΕΦ.ΗΜ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ"-ΤΜ. ΤΡΙΤΗΣ 15:00-17:00

Το μάθημα στο Εργαστηριακό  Τμήμα της Τρίτης, 15:00-17:00 (διδάσκων Γ. Βελντές) για το μάθημα "Εφαρμοσμένος Η/Μ-Μικροκύματα θα γίνει κανονικά την ερχόμενη Τρίτη 25/2/2020 στο ΥΚ2.

Ο διδάσκων

Γ. Βελντές

Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Εργαστήριο): Εγγραφές στο eclass.uth.gr - Έναρξη μαθημάτων
Καλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών που θα παρακολουθήσουν  το εργαστηριακό μάθημα "Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. - Εργαστήριο" κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο, να δηλώσουν το συντομότερο, αν δεν έχουν δηλώσει ήδη, εργαστηριακή ομάδα στην πλατφόρμα eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο μάθημα: 

"Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων (E) (SE_ELN_U152)".

Η πλατφόρμα eclass βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://eclass.uth.gr/ Αφού προηγουμένως κάνετε, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, εγγραφή στο eclass, στην συνέχεια επιλέγετε διαδοχικά: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας --> Συμβούλιο Ένταξης (προγράμματα σπουδών Τμημάτων πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας) --> Πρόγραμμα σπουδών Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (Λαμία)όπου και επιλέγετε το παραπάνω μάθημα.  Όσοι έχουν δηλώσει ήδη το μάθημα στο eclass, παρακαλούνται να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να επιλέξουν ομάδα παρακολούθησης.

 

Στο ωρολόγιο πρόγραμμα υπάρχουν 4  διαθέσιμα τμήματα που μπορούν να δηλώσουν οι φοιτητές και φοιτήτριες που είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν το μάθημα κανονικά, δηλαδή όσοι/όσες δηλώνουν το εργαστήριο για πρώτη φορά ή το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν, χωρίς όμως να έχουν συμμετάσχει σε τελική εξέταση. Υπενθυμίζεται ότι η πρακτική εξάσκηση στο εργαστήριο είναι 4ωρη, ενώ οι 4 ομάδες παρακολούθησης  και οι αντίστοιχοι διδάσκοντες φαίνονται παρακάτω:

 

Διδάσκων Λ. Καλαμωτούσης :   Ομάδα 1:    Δευτέρα 16 - 20    και  Ομάδα 3:    Πέμπτη 16 - 20       

Διδάσκων Ν. Πετρόπουλος:       Ομάδα 2:   Τετάρτη 14 - 18    και  Ομάδα 4:   Παρασκευή 10 - 14

 

Το τμήμα "Χωρίς Παρακολούθηση" που υπάρχει στο eclass καλούνται να το δηλώσουν οι φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο σε κάποιο παλαιότερο εξάμηνο και έχουν συμμετάσχει στις εξετάσεις τουλάχιστον μία φορά. Η δήλωση είναι απαραίτητη για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ύλη  του μαθήματος κατά την διάρκεια του εξαμήνου αλλά και για να  γνωρίζει  ο διδάσκοντας τον αριθμό των ατόμων που σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος. Όσοι δηλώσουν αυτό το τμήμα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα το συντομότερο δυνατόν έτσι ώστε να ενημερωθούν για τον τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος. Το τμήμα "Ομάδα Linux" που υπάρχει στο eclass είναι προαιρετικό και θα γίνει αναλυτική ενημέρωση το εργαστήριο σχετικά με το τμήμα αυτό και ποιοί μπορούν να το δηλώσουν. 

 

Τα εργαστηριακά μαθήματα, στις ομάδες και με τους διδάσκοντες όπως περιγράφονται παραπάνω, θα αρχίσουν κανονικά μάλλον την εβδομάδα μετά την Καθαρή Δευτέρα, δηλαδή από την Τετάρτη 4 Μαρτίου. ΟΜΩΣ, για να υπάρξει αναλυτική και ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλες τις ομάδες, παρακαλείστε να προσέλθετε ΟΛΟΙ στα εργαστηριακά μαθήματα την τρέχουσα εβδομάδα,  Δευτέρα 24/2/2020 - Παρασκευή 28/2/2020, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ώρες 14:00 - 16:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Δευτέρας

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ώρες 16:00 - 18:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Τετάρτης

    Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου ώρες 10:00 - 12:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Πέμπτης

          Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου ώρες 12:00 - 14:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Παρασκευής

 

Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να παρακολουθήσετε αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα ΟΛΟΙ. Θα συζητηθεί πολύ αναλυτικά ο τρόπος διεξαγωγής των μαθημάτων για όλα τα τμήματα. Αν κάποιος αδυνατεί να προσέλθει με την ομάδα του, παρακαλείται να παρακολουθήσει το μάθημα με όποια από τις 4 παραπάνω ομάδες θα είναι δυνατόν.  Θα συζητηθεί επίσης και η ανακατανομή στις ομάδες, έτσι ώστε να έχουν όλες οι ομάδες περίπου τον ίδιο αριθμό φοιτητών. Καλούνται επίσης να παρακολουθήσουν αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα και όσοι οφείλουν το μάθημα "Χωρίς Παρακολούθηση". Επειδή αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα είναι πολύ σημαντικά, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο.

 

Εκ μέρους των διδασκόντων 

                                                Νικόλαος Πετρόπουλος                                             

                         

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Πολλοί φοιτητές έχουν αρχίσει να έρχονται στο Εργαστήριο χωρίς να το έχουν δηλώσει στη Γραμματεία. Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές να ελέγξουν και να τακτοποιήσουν την δήλωσή τους για να μην προκύψουν προβλήματα στο τέλος.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων - Εργαστήριο

Την τρέχουσα εβδομάδα το εργαστήριο Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων θα πραγματοποιηθεί σε κοινή συνεδρία για όλα τα τμήματα, την Πέμπτη 20.2.2019, ώρα 10-12μμ στην αίθουσα 6. Θα διδαχθεί η θεωρία του εργαστηρίου που είναι απαραίτητη για τη διεξαγωγή των εργαστηριακών ασκήσεων και τη συγγραφή των εργασιών. Επίσης θα γίνει ομογενοποίηση των τμημάτων. Η παρουσία είναι υποχρεωτική (θα τηρηθεί παρουσιολόγιο). 

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής

 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Η θεωρία του μαθήματος Γραμμές Μετάδοσης θα γίνεται κάθε Δευτέρα και ώρα 12-14 στην Αίθουσα 6 και όχι στο μΑΜΦ που είναι γραμμένο στο πρόγραμμα.

Κάθε Δευτέρα και ώρα 4-6 στην Αίθουσα 6 θα γίνεται φροντιστηριακό μάθημα όπου θα επιλύονται αναλυτικά ασκήσεις  και θα δίδονται απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με το μάθημα (θεωρία ή εργαστήριο). Για να είναι αποδοτική η παρουσία σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας χαρτί, μολύβι, και επιστημονικη αριθμομηχανή με το εγχειρίδιο λειτουργίας. Αν πρόκειται να αγοράσετε τώρα αριθμομηχανή καλά θα ήταν να αγοράσετε κάποια που κάνει πράξεις και με μιγαδικούς αριθμούς. Αν δεν έχετε το εγχειρίδιο από τότε που την αγοράσατε (ποτέ ο τεχνολόγος μηχανικός δεν πετάει το εγχειρίδιο λειτουργίας και το τεχνικο εγχειρίδιο ηλεκτρονικής συσκευής που χρησιμοποιεί) προσπαθείστε να το βρείτε στο διαδίκτυο.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

Νανοηλεκτρονική: Επίδειξη των γραπτών Ιανουαρίου 2020

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δουν και σχολιάσουν το γραπτό που παρέδωσαν στις τελικές εξετάσεις Ιανουαρίου, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12.30 στην Αίθουσα 5. Αν υπάρξει μεγάλη προσέλευση, η επίδειξη των γραπτών θα γίνει αλφαβητικά,.

Ο διδάσκων 

Νικόλαος Πετρόπουλος

Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις: Επίδειξη των γραπτών Ιανουαρίου 2020

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δουν και σχολιάσουν το γραπτό που παρέδωσαν στις τελικές εξετάσεις Ιανουαρίου, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10.00 στην Αίθουσα 5. Αν υπάρξει μεγάλη προσέλευση, η επίδειξη των γραπτών θα γίνει αλφαβητικά,.

Ο διδάσκων 

Νικόλαος Πετρόπουλος

Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Εργαστήριο): Εγγραφή σε ομάδες εργαστηρίου

Καλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που θα παρακολουθήσουν, κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο, το εργαστηριακό μάθημα "Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. - Εργαστήριο", να προσέλθουν για να δηλώσουν εργαστηριακή ομάδα παρακολούθησης  για όλα τα εργαστηριακά τμήματα του μαθήματος, την Τετάρτη  12 Φεβρουαρίου και ώρες 16.00 - 17.00 στην Αίθουσα 5.

Την ίδια ώρα θα γίνει πολύ σύντομο ενημερωτικό μάθημα, που θα απευθύνεται σε ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, και η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Παρακαλούνται επίσης να συμμετάσχουν και όσοι/όσες θα έχουν δηλώσει το μάθημα "χωρίς παρακολούθηση". Θα γίνει σύντομη παρουσίαση του μαθήματος και θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες που αφορούν στη διεξαγωγή του.

Στο ωρολόγιο πρόγραμμα υπάρχουν 4  διαθέσιμα τμήματα που μπορούν να δηλώσουν οι φοιτητές και φοιτήτριες που είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν το μάθημα κανονικά, δηλαδή όσοι/όσες δηλώνουν το εργαστήριο για πρώτη φορά ή το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν,  χωρίς όμως να έχουν συμμετάσχει σε τελική εξέταση. Υπενθυμίζεται ότι η πρακτική εξάσκηση στο εργαστήριο είναι 4ωρη, ενώ τα 4 τμήματα και οι αντίστοιχοι διδάσκοντες φαίνονται παρακάτω:

Διδάσκων Λ. Καλαμωτούσης : Ομάδα 1:   Δευτέρα 16 - 20    και  Ομάδα 3:   Πέμπτη 16 - 20       

Διδάσκων Ν. Πετρόπουλος: Ομάδα 2:   Τετάρτη 14 - 18    Ομάδα 4:   Παρασκευή 10 - 14

Για όσους δεν θα είναι δυνατόν να προσέλθουν για εγγραφή την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, εγγραφές θα γίνουν και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 επίσης ατην Αίθουσα 5, ενώ θα γίνει επίσης και πάλι πολύ σύντομη ενημέρωση σχετικά με την διδασκαλία του μαθήματος.

                         Οι διδάσκοντες        

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων: Δήλωση εργαστηριακής ομάδας

Την Πέμπτη 13.2.2020, ώρα 10πμ, στο Εργ.5 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του εξαμήνου για το εργαστήριο "Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων" (Γ' εξαμ) κατά την οποία θα δηλωθεί προτίμηση εργαστηριακής ομάδας και θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τη διεξαγωγή του εργαστηρίου. Η προσέλευση είναι υποχερεωτική για όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που έχουν υποχρέωση παρακολούθησης το τρέχον εξάμηνο. 

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητης

Εγγραφή στο Εργαστήριο Προγραμματισμός ΙΙ

Το εργαστήριο του Προγραμματισμού ΙΙ θα γίνει αυτό το εξάμηνο για τελευταία φορά. Όσοι φοιτητές δεν έχουν βαθμό στο εργαστήριο ή δεν έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο θα πρέπει να το παρακολουθήσουν το τρέχον εξάμηνο και να το δηλώσουν ηλεκτρονικά αποστέλλοντας μέχρι και την Τετάρτη 12/2/2020 email στην διεύθυνση:

eln.teilam@gmail.com

με θέμα: Εγγραφή στο Εργαστήριο Προγραμματισμού ΙΙ

Το email πρέπει να περιέχει το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου σας.

 

Εγγραφή χωρίς παρακολούθηση

Οι φοιτητές οι οποίοι δικαιούνται να δηλώσουν το εργαστήριο χωρίς παρακολούθηση θα πρέπει να το δηλώσουν ηλεκτρονικά αποστέλλοντας μέχρι και την Τετάρτη 12/2/2020 email στην διεύθυνση:

eln.teilam@gmail.com

με θέμα: Εγγραφή Χωρίς Παρακολούθηση στο Εργαστήριο Προγραμματισμού Ι

Το email πρέπει να περιέχει το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου σας.

 

Έναρξη μαθημάτων

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών του Εργαστηρίου

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ και Ε) ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η έναρξη του μαθήματος ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ) θα γίνει την Δευτέρα 10/02/2020 σύμφωνα με το πρόγραμμα (12-14) στην αίθουσα 6.

Η έναρξη του μαθήματος ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Ε) θα γίνει την Τρίτη 11/02/2020 στο Εργαστήριο 5. Λόγω της εκδήλωσης για την Ραδιοαστρονομία το μάθημα θα γίνει τις ώρες 10-12, 2-4 και 4-6.

Υπενθυμίζεται ότι το μάθημα ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ έχει και θεωρία και εργαστήριο.  Η προηγούμενη ή ταυτόχρονη παρακολούθηση της θεωρίας  βοηθά στην καλύτερη κατανόηση  και τελικά επιτυχία στο εργαστήριο. Υπάρχει αναρτημένη ύλη για το θεωρητικό και εργαστηριακό μέρος του μαθήματος στην ιστοσελίδα http://eclass.teiste.gr/ από όπου μπορείτε να την πάρετε αρκεί να δώσετε τους κωδικούς σας.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές στο Εργαστήριο του μαθήματος Οπτικές Επικοινωνίες του ΣΤ' Εξαμήνου θα γίνουν την Δευτέρα 10/2/20 στις 9-10π.μ. και την Τετάρτη 12/2/20 στς 9-10 π.μ. στο Εργαστήριο 4 (Ε4). Για την εγγραφή απαιτείται έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, πάσο, ...).

Ο Διδάσκων

Β. Κώτσος

Καθηγητής

ΕΓΓΡΑΦΗ στο Εργαστήριο ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Ε)-Εαρινό Εξάμηνο 2019-2020

Παρακαλώ ενημερωθείτε από το συνημμένο αρχείο για την Εγγραφή στο Εργαστήριο Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Ε) για το Εαρινό Εξάμηνο του ακαδημ.έτους 2019-2020.

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ -ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Οι εξετάσεις του εργαστηριακού μέρους μαθήματος ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ θα γίνουν την Παρασκευή στις 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:00-14:00 συμφώνως με το παρακάτω πρόγραμμα που περιλαμβάνει ατομική εξέταση στο πρακτικό μέρος και κοινή γραπτή εξέταση στο θεωρητικό μέρος. Εξεταστέα ύλη είναι όλη αυτή που διδάχθηκε το εαρ. εξάμηνο 2018-19.

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 16:00-18:00 θα ευρίσκομαι στο εργαστήριο για να απαντήσω σε πιθανές απορίες των φοιτητών που σχετίζονται με την εξεταστέα ύλη.

Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο.

 

Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Ε): Εξετάσεις Ιανουαρίου 2020

Οι ενδιαφερόμενοι που  σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις του μαθήματος που θα γίνουν την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2029  στο ΥΚ2 και ώρα 15.00 - 17.00, παρακαλούνται, αφού κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα του μαθήματος στο eclass: 

Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Ε) (Δ 101E)-Εξετάσεις-Ιανουάριος 2020http://eclass.teiste.gr/courses/ELN172/

να δηλώσουν συμμετοχή στην Ομάδα "Εξετάσεις Ιανουαρίου 2020". Παρακαλούνται επίσης να παρακολουθούν συστηματικά τις ανακοινώσεις του μαθήματος στο eclass καθώς και το email τους. Στο πεδίο "Έγγραφα" του μαθήματος έχουν αναρτηθεί τα θέματα που δόθηκαν στις τελικές εξετάσεις του Ιουνίου 2017 καθώς και τα θέματα που δόθηκαν τον Ιούνιο 2019. Τα θέματα αυτά δίνονται για λόγους ευκολίας σαν συνημμένα και στην παρούσα ανακοίνωση.

ΟΛΟ το εκπαιδευτικό υλικό μου αφορά το μάθημα, δηλαδή όλες οι ασκήσεις του μαθήματος, διαφάνειες από τις παραδόσεις της θεωρίας, το διδακτικό βιβλίο της θεωρίας σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και όλα τα Matlab scripts που χρησιμοποιούνται στις εργαστηριακές ασκήσεις υπάρχουν στα αντίστοιχα sites του μαθήματος στο eclass, τα οποία λειτούργησαν  σε προηγούμενα ακαδημαϊκά εξάμηνα.  

Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017: http://eclass.teiste.gr/courses/ELN139/

Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019: http://eclass.teiste.gr/courses/ELN167/

Τα παραπάνω sites είναι,  προς το παρόν,  ελεύθερα προσβάσιμα, δηλαδή "χωρίς εγγραφή" στο eclass. Έχει δοθεί ελεύθερη πρόσβαση γιατί έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στο eclass του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και ενδεχομένως για κάποιους να μην είναι δυνατόν να "κάνουν login" και άρα να μην μπορούν να βρουν το εκπαιδευτικό υλικό. Όμως παρακαλείστε να προσπαθήσετε να κάνετε εγγραφή στο eclass.teiste.gr  γιατί είναι επιθυμητό οι τελικές εξετάσεις  του μαθήματος να γίνουν μέσω του link:

Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Ε) (Δ 101E)-Εξετάσεις-Ιανουάριος 2020

Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Επίσης, όλο το εκπαιδευτικό υλικό που είναι αναρτημένο στο eclass θα είναι διαθέσιμο. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μαζί σας στις εξετάσεις  το βιβλίο των εργαστηριακών ασκήσεων, γιατί εκεί περιέχεται όλη η απαραίτητη ύλη. Εξεταστέα ύλη θα είναι οι ασκήσεις 1-7 που βρίσκονται στο πεδίο "Έγγραφα" στο site  του μαθήματος  για το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 ή/και στο αντίστοιχο πεδίο "Έγγραφα" στο site  του μαθήματος  για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Καλό θα ήταν να έχετε προετοιμάσει σε ένα usb όλα τα "Μatlab scripts" που πιθανόν να χρειαστείτε  καθώς και τους παραδειγματικούς κώδικες  Matlab που διαθέτετε για οποιεσδήποτε  από τις ασκήσεις του εργαστηρίου.

Νικόλαος Πετρόπουλος

ΕΠΕΙΓΟΝ-Εργαστήριο Θεωρία Πληρ.-Κωδ. ΕΞΕΤΑΣΗ-ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Όσοι φοιτητές ΔΕΝ προσήλθαν στην  Εξέταση του Εργαστηρίου Θεωρία Πληροφορίας και Κωδ.Δεδομένων, στο Τμήμα χωρίς Παρακολούθηση τη Πέμπτη 9/1/2020, μπορούν εάν επιθυμούν να προσέλθουν για να εξεταστούν τη Δευτέρα 13/1/2020, ώρα 12 μ, στο Εργαστήριο ΥΚ2.

 

    Οι διδάσκοντες,

Δρ.Παναγιώτης Βαρζάκας

Δρ.Μάριος Αναγνώστου.

Εξέταση εργαστηρίου Προγραμματισμός Ι

Η εξέταση του εργαστήριου Προγραμματισμός Ι θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 3 μμ στο εργαστήριο 2.

Μαθηματικά ΙΙ: Τελικές Οδηγίες για τις Εξετάσεις

Τελική Ανακοίνωση

Η  παραπάνω ένδειξη  “Τελική Ανακοίνωση” σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες – διαδικασίες σχετικά με τις εξετάσεις Ιανουαρίου 2020 έχουν πλέον οριστικοποιηθεί και παρακαλείστε να την διαβάσετε πολύ προσεκτικά ακολουθώντας όλα τα links.

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Χειμερινού Εξαμήνου 2019-2020 έχουν πλέον αναρτηθεί στο site του μαθήματος στο eclass του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας:

http://eclass.teiste.gr/courses/ELN166/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή στο eclass.teiste.gr το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι οι προσεχείς εξετάσεις Ιανουαρίου 2020 θα διεξαχθούν με ανοιχτά βιβλία, σημειώσεις ή/και όποιο άλλο έγγραφο εκπαιδευτικό υλικό χρειάζεστε. Στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass υπάρχουν αναλυτικές σχετικές οδηγίες καθώς και η εξεταστέα ύλη. Ακολουθώντας τα σχετικά links θα μπορείτε να βρείτε και  θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων.  Επίσης, στο πεδίο "Σύνδεσμοι" υπάρχει link στις σημειώσεις του μαθήματος καθώς και σε παλιά θέματα και άλλες πληροφορίες. Στο πεδίο "Έγγραφα" έχουν πλέον αναρτηθεί και τα θέματα των εξετάσεων Φεβρουαρίου 2019, τα οποία έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Το site του μαθήματος στο eclass.teiste.gr είναι πλέον  ελεύθερα προσβάσιμo, δηλαδή "χωρίς εγγραφή" στο eclass. Έχει δοθεί ελεύθερη πρόσβαση γιατί έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στο eclass του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και ενδεχομένως για κάποιους να μην είναι δυνατόν να "κάνουν login" και άρα να μην μπορούν να βρουν το σχετικό  εκπαιδευτικό υλικό. 

Παρακαλείστε όμως  όλοι όσοι σκοπεύετε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις του μαθήματος που θα γίνουν την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 και ώρες 14:00 - 16:00, για καλύτερο προγραμματισμό,  να κάνετε εγγραφή  και  να δηλώσετε συμμετοχή στην Ομάδα "ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020" που βρίσκεται στο πεδίο "Ομάδες Χρηστών".

 

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

 

Μαθηματικά ΙΙΙ (Θ): Τελικές Οδηγίες για τις Εξετάσεις

Τελική Ανακοίνωση

Η  παραπάνω ένδειξη  “Τελική Ανακοίνωση” σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες – διαδικασίες σχετικά με τις εξετάσεις Ιανουαρίου 2020 έχουν πλέον οριστικοποιηθεί και παρακαλείστε να την διαβάσετε πολύ προσεκτικά ακολουθώντας όλα τα links. Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Χειμερινού Εξαμήνου 2019-2020 έχουν πλέον αναρτηθεί στο site του μαθήματος στο νέο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

http://eclass.uth.gr/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή στο παραπάνω  link το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις Ιανουαρίου 2020, όπως έχει ανακοινωθεί στις διαλέξεις ήδη από την αρχή του εξαμήνου, θα διεξαχθούν με ανοιχτά βιβλία, σημειώσεις ή/και όποιο άλλο έγγραφο εκπαιδευτικό υλικό χρειάζεστε. Στο site του μαθήματος στο eclass στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα "Έγγραφα", υπάρχει το αρχείο  "Μαθηματικά ΙΙΙ: Εξεταστέα Ύλη - Ιανουάριος 2020" που περιέχει αναλυτικές σχετικές οδηγίες καθώς και την εξεταστέα ύλη. Παρακαλείστε να το μελετήσετε πολύ προσεκτικά δεδομένου ότι τα θέματα των εξετάσεων θα βασίζονται στις ασκήσεις που περιέχονται εκεί. Επειδή για να διαβάσετε το αρχείο θα πρέπει να κάνετε "login" στο eclass, αυτό δίνεται και σαν συνημμένο στην παρούσα ανακοίνωση.

Επίσης στο πεδίο "Έγγραφα" στο site του μαθήματος στο eclass.uth.gr έχουν αναρτηθεί και τα θέματα που δόθηκαν στην Εξέταση Προόδου του μαθήματος που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο. Στο πεδίο σύνδεσμοι υπάρχει σχετικό link που παραπέμπει σε Παλαιά Θέματα Εξετάσεων από προηγούμενους διδάσκοντες. Τα θέματα που θα ζητηθούν στις προσεχείς εξετάσεις θα έχουν την ίδια λογική προσέγγιση και θα παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες.

Παρακαλείστε όλοι όσοι σκοπεύετε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις του μαθήματος που θα γίνουν την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 και ώρες 10:00 - 12:00, για καλύτερο προγραμματισμό της εξέτασης,  να κάνετε ΑΜΕΣΑ εγγραφή στο eclass.

Στο πεδίο "Έγγραφα"  έχει πλέον αναρτηθεί  το αρχείο  "Μαθηματικά ΙΙΙ - Τελική Εργασία"  που αναφέρεται στην εργασία που έχει δοθεί και ήταν μέχρι σήμερα σε προσωρινή μορφή.  Όσοι ενδιαφέρονται για να παραδώσουν την εργασία θα πρέπει να μελετήσουν πολύ προσεκτικά και εφαρμόσουν πιστά όλα όσα αναφέρονται στο εισαγωγικό σημείωμα που υπάρχει στις πρώτες σελίδες της εργασίας. 

Η σημαντικότερη αλλαγή που έχει γίνει σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση, είναι ότι η Εργασία θα παραδοθεί ΜΟΝΟ σε ηλεκτρονική μορφή, με ανάρτηση στο eclass.uth.gr, και ΔΕΝ θα εξεταστεί προφορικά.

 

Νικόλαος Πετρόπουλος

Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις:Τελικές Οδηγίες για τις Εξετάσεις

Τελική Ανακοίνωση

Η  παραπάνω ένδειξη  “Τελική Ανακοίνωση” σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες – διαδικασίες σχετικά με τις εξετάσεις Ιανουαρίου 2020 έχουν πλέον οριστικοποιηθεί και παρακαλείστε να την διαβάσετε πολύ προσεκτικά ακολουθώντας όλα τα links.

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Χειμερινού Εξαμήνου 2019-2020 έχουν πλέον αναρτηθεί στο site του μαθήματος στο νέο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

https://eclass.uth.gr/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή στο παραπάνω  link το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις Ιανουαρίου 2020, όπως έχει ανακοινωθεί στις διαλέξεις ήδη από την αρχή του εξαμήνου, θα διεξαχθούν με ανοιχτά βιβλία, σημειώσεις ή/και όποιο άλλο έγγραφο εκπαιδευτικό υλικό χρειάζεστε. Στο site του μαθήματος στο eclass, στα "Έγγραφα", υπάρχει το αρχείο  "Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις: Εξεταστέα Ύλη - Ιανουάριος 2020" που περιέχει αναλυτικές σχετικές οδηγίες καθώς και την εξεταστέα ύλη. Παρακαλείστε να το μελετήσετε πολύ προσεκτικά δεδομένου ότι τα θέματα των εξετάσεων θα βασίζονται στις ασκήσεις που περιέχονται εκεί. Επειδή για να διαβάσετε το αρχείο θα πρέπει να κάνετε "login" στο eclass, δίνεται και σαν συνημμένο στην παρούσα ανακοίνωση.

Επίσης στο πεδίο "Έγγραφα" στο site του μαθήματος στο eclass.uth.gr έχουν αναρτηθεί και όλα τα θέματα προηγουμένων εξετάσεων του μαθήματος που έχουν τεθεί μέχρι τώρα από τον διδάσκοντα. Τα θέματα που θα ζητηθούν στις προσεχείς εξετάσεις θα είναι παρόμοια.

Παρακαλείστε όλοι όσοι σκοπεύετε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις του μαθήματος που θα γίνουν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρες 14:00 - 16:00, για καλύτερο προγραμματισμό της εξέτασης,  να κάνετε ΑΜΕΣΑ εγγραφή στο eclass.

Στο πεδίο "Έγγραφα"  έχει πλέον αναρτηθεί  το αρχείο  "Υλικά - Τελική Εργασία" που αναφέρεται στην εργασία που έχει δοθεί και ήταν μέχρι σήμερα σε προσωρινή μορφή.  Όσοι ενδιαφέρονται για να παραδώσουν την εργασία θα πρέπει να μελετήσουν πολύ προσεκτικά και εφαρμόσουν πιστά όλα όσα αναφέρονται στο εισαγωγικό σημείωμα που υπάρχει στις πρώτες σελίδες της εργασίας. 

Η σημαντικότερη αλλαγή που έχει γίνει σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση, είναι ότι η Εργασία θα παραδοθεί ΜΟΝΟ σε ηλεκτρονική μορφή, με ανάρτηση στο eclass.uth.gr, και ΔΕΝ θα εξεταστεί προφορικά.

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Νανοηλεκτρονική: Τελικές Οδηγίες για τις Εξετάσεις

Τελική Ανακοίνωση

Η  παραπάνω ένδειξη  “Τελική Ανακοίνωση” σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες – διαδικασίες σχετικά με τις εξετάσεις Ιανουαρίου 2020 έχουν πλέον οριστικοποιηθεί και παρακαλείστε να την διαβάσετε πολύ προσεκτικά ακολουθώντας όλα τα links. Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Χειμερινού Εξαμήνου 2019-2020 έχουν πλέον αναρτηθεί στο site του μαθήματος στο νέο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

http://eclass.uth.gr/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή στο παραπάνω  link το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις Ιανουαρίου 2020, όπως έχει ανακοινωθεί στις διαλέξεις ήδη από την αρχή του εξαμήνου, θα διεξαχθούν με ανοιχτά βιβλία, σημειώσεις ή/και όποιο άλλο έγγραφο εκπαιδευτικό υλικό χρειάζεστε. Στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα "Έγγραφα", υπάρχει το αρχείο  "Νανοηλεκτρονική: Εξεταστέα Ύλη - Ιανουάριος 2020" που περιέχει αναλυτικές σχετικές οδηγίες για τις εξετάσεις καθώς και την εξεταστέα ύλη. Παρακαλείστε να το μελετήσετε πολύ προσεκτικά δεδομένου ότι τα θέματα των εξετάσεων θα ακολουθούν την λογική που περιγράφεται εκεί. Επειδή για να διαβάσετε το αρχείο θα πρέπει να κάνετε "login" στο eclass, αυτό δίνεται και σαν συνημμένο στην παρούσα ανακοίνωση.

Επίσης στο πεδίο "Έγγραφα" στο site του μαθήματος στο eclass.uth.gr έχουν αναρτηθεί και τα θέματα προηγουμένων εξετάσεων του μαθήματος που έχουν τεθεί μέχρι τώρα από τον διδάσκοντα. Τα θέματα που θα ζητηθούν στις προσεχείς εξετάσεις θα έχουν την ίδια λογική προσέγγιση και θα είναι παρόμοια.

Παρακαλείστε όλοι όσοι σκοπεύετε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις του μαθήματος που θα γίνουν την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 και ώρες 12:00 - 14:00, για καλύτερο προγραμματισμό της εξέτασης,  να κάνετε ΑΜΕΣΑ εγγραφή στο eclass.

Στο πεδίο "Έγγραφα"  έχει πλέον αναρτηθεί  το αρχείο  "Νανοηλεκτρονική - Τελική Εργασία"  που αναφέρεται στην εργασία που έχει δοθεί και ήταν μέχρι σήμερα σε προσωρινή μορφή.  Όσοι ενδιαφέρονται για να παραδώσουν την εργασία θα πρέπει να μελετήσουν πολύ προσεκτικά και εφαρμόσουν πιστά όλα όσα αναφέρονται στο εισαγωγικό σημείωμα που υπάρχει στις πρώτες σελίδες της εργασίας. 

Η σημαντικότερη αλλαγή που έχει γίνει σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση, είναι ότι η Εργασία θα παραδοθεί ΜΟΝΟ σε ηλεκτρονική μορφή, με ανάρτηση στο eclass.uth.gr, και ΔΕΝ θα εξεταστεί προφορικά.


Νικόλαος Πετρόπουλος

Νικόλαος Πετρόπουλος

Φυσική - Εργαστήριο: Τελικές Εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2019-2020

Οι τελικές εξετάσεις του μαθήματος "Φυσική - Εργαστήριο" για αυτούς που παρακολούθησαν το μάθημα κατά το τρέχον Χειμερινό Εξάμηνο, αλλά και για όσους οφείλουν το μάθημα "χωρίς παρακολούθηση",  θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη  9 Ιανουαρίου 2020 και ώρες 14:00 - 15:30 στο Εργαστήριο 3. 

 

Oι εξετάσεις θα γίνουν με χρήση υπολογιστή και ΜΟΝΟ μέσω eclass, δηλαδή οι απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων θα πρέπει να αναρτηθούν στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

https://eclass.uth.gr/courses/SE_ELN_U117/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να έχει γίνει προηγουμένως εγγραφή στο μάθημα, αν δεν έχει γίνει ήδη. Επίσης να φροντίσετε να έχετε απομνημονεύσει τους κωδικούς πρόσβασης.

 

Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτές σημειώσεις και ελεύθερη  πρόσβαση σε όποιο εκπαιδευτικό υλικό χρειάζεται ο καθένας. Μπορείτε να έχετε μαζί σας όλες τις εργασίες που πραγματοποιήσατε κατά την διάρκεια του εξαμήνου. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ "ΧΑΡΤΙ ΜΙΛΙΜΕΤΡΕ", χάρακα και υπολογιστή τσέπης (scientific calculator).

 

Στα θέματα των εξετάσεων θα σας δοθούν πρότυπες μετρήσεις και θα σας ζητηθεί να κάνετε υπολογισμούς, να κατασκευάσετε την γραφική παράσταση των φυσικών μεγεθών στο μιλιμετρέ χαρτί, αλλά και με το πρόγραμμα SciDaVis.

 

Αν κάποιος δεν έχει παραδώσει την τελική εργασία σε έντυπη  μορφή παρακαλείται να την φέρει μαζί του και να την παραδώσει κατά την διάρκεια της τελικής εξέτασης.

 

Παρακαλείστε όλοι να ενημερώνεστε τακτικά και συστηματικά από τις ανακοινώσεις στο eclass, σχετικά με ότι αφορά το μάθημα και τις τελικές εξετάσεις. Οποιαδήποτε νέα ανακοίνωση θα αναρτάται ΜΟΝΟ στο eclass και θα στέλνεται με email μόνο σε όσους κάνει εγγραφή.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Καναπίτσας

 

Εξέταση μαθημάτων Θεωρία Πληρ/Κωδ.Δεδομένων (Θ) και Ψηφιακές Τηλ/νίες (Θ+Ε)

            Οι συμμετέχοντες στη Γραπτή Εξέταση των Μαθημάτων:  Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (Θεωρία), Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Θεωρία) και Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Εργαστήριο), θα πρέπει, για να συμμετάσχουν στην Εξέταση των μαθημάτων, να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας.

Απαγορεύεται η χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά την διάρκεια των Εξετάσεων. Οι συμμετέχοντες στις Εξετάσεις θα πρέπει να έχουν μαζί τους και επιστημονικό υπολογιστή τσέπης.

 

    Ο διδάσκων,

Δρ.Παναγιώτης Κων. Βαρζάκας, Μέλος Δ.Ε.Π., Καθηγητής Α/ βαθμίδας

Εργαστήριο "Θεωρία Πληροφορίας & Κώδικες" της Δευτέρας του κ. Αναγνώστου Μ
Ενημερώνουμε το γκρούπ των φοιτητών που παρακαλούθησαν το Εργαστήριο "Θεωρία Πληροφορίας & Κώδικες" της Δευτέρας του κ. Αναγνώστου Μ., ότι το Επαναληπτικό Μάθημα δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/1 (10:00 - 12:00) αλλά την Πέμπτη 9/1 (15:00 - 16:00) όπου θα συζητηθούν και παλιά θέματα.
 
Η Εξέταση του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/01 και ώρα 12:00 - 14:00
 
    Ο διδάσκων,
 
Μάριος Αναγνώστου
ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι εξετάσεις του Εργαστηρίου Γραμμών Μετάδοσης θα γίνουν την Παρασκευή 17/01/2020 και ώρα 10:00-14:00 και θα περιλαμβάνουν εξέταση στο πρακτικό και θεωρητικό μέρος. Για τον καλύτερο προγραμματισμό παρακαλούνται οι σπουδαστές που έχουν δηλώσει το μάθημα στο λογισμικό της Γραμματείας, και σκοπεύουν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον διδάσκοντα στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr μέχρι και την Τρίτη 14/01/2020.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι εξετάσεις στο Εργαστήριο Κεραιών θα γίνουν την Παρασκευή 10/01/2020 από ώρα 08:30 μέχρι 16:00 σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις οδηγίες που υπάρχουν στο επισυναπτόμενο αρχείο.

 

ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

Η εξέταση του Εργαστηρίου του μαθήματος Ηλεκτρονική Φυσική  θα γίνει τη Δευτέρα 13/1//20 στο εργαστήριο  Ε5  και σε ώρα ως εξής:

 • Φοιτητές με παρακολούθηση:  όπως φαίνεται στο συνημμένο πίνακα.
 • Φοιτητές χωρίς παρακολόυθηση: Θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην εξέταση με e-mail στη διεύθυνση tsitsipis@uth.gr. μέχρι και την Παρασκευή 10/1/20. Ως απάντηση θα λάβουν την ακριβή ώρα εξέτασης

Η εξέταση θα γίνει πάνω στην ύλη του μαθήματος, θα είναι πάνω στα κυκλώματα και θα έχει διάρκεια 50 min.

Απαγορεύεται η κατοχή και χρήση κινητών τηλεφώνων.

Η κατοχή υπολογιστή τσέπης (επιστημονικού) είναι απαραίτητη.

Η ίδια ημερομηνία (13/1/20) αποτελεί και την προθεσμία για την κατάθεση των εργασιών, για τους φοιτητές με παρακολούθηση.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Η Τελική εξέταση στο εργαστηριακό μάθημα ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ θα γίνουν στίς ημέρες και ώρες των εργαστηριακων ομάδων όπως αναγράφονται στίς παρακάτω καταστάσεις. Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα με το ωράριο να επικοινωνήσει με eMail με τον διδάσκοντα. (ksagias@uth.Υ.Γ.  Η Ανακοίνωση κοινοποιήθηκε στο μάθημα Ηλεκτρονικά ισχύος λόγω αδυναμίας πρόσβασης στον κωδικό των Αναλογικών Ηλεκτρονικών 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ)

Στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  ( https://eclass.uth.gr/modules/document/index.php?course=SE_ELN_U137 )

και μέσα στο φάκελλο "έγγραφα" θα βρείτε σημειώσεις για το μάθημα.

( Πιθανό να χρειαστεί εγγραφή για να έχετε πρόσβαση )

 

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

 

Εξεταση εργαστηριου ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ-INTERFACES ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 4-6 ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ ΤΟΝ Κο.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙς 13/1/2020 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00-18:00 ΣΤΟ Ε3. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Τελική εξέταση του εργαστηρίου "Αισθητήρες - Interfaces"

Η τελική εξέταση του εργαστηριακού μαθήματος "Αισθητήρες - Interfaces" των τμημάτων της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου και ώρα 16:00 στο Εργ. 3.

Ο διδάσκων

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΤΗΣ

Tην Τετάρτη 8/1/2020  θα πραγματοποιηθεί η τελική εξέταση του εργαστηρίου του μαθήματος Τηλεπικοινωνίες (Ε εξάμηνο) στο εργαστήριο 4 (Ε4), για τους φοιτητές του Τμήματος της Τρίτης και τους φοιτητές παλαιοτέρων ετών (Τμήμα Χωρίς Παρακολούθηση)

 • Οι φοιτητές που παρακολούθησαν το εργαστήριο στη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου του Ακ. έτους 2019-2020 (ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΤΗΣ), οφείλουν να προσέλθουν  στις 18:30.

 • Οι φοιτητές παλαιοτέρων ετών   (ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ), οφείλουν να προσέλθουν σύμφωνα με τα ακόλουθα:

1. Οι φοιτητές που το επώνυμο τους αρχίζει από Α έως ΚΩ στις 16:00

2. Οι φοιτητές που το επώνυμο τους αρχίζει από Λ έως Π στις 17:00

3. Οι φοιτητές που το επώνυμο τους αρχίζει από Ρ έως Ω στις 18:00

 

 • Η ύλη των εξετάσεων είναι οι εργαστηριακές ασκήσεις 1,2 & 6 από το φυλλάδιο  του εργαστηρίου Τηλεπικοινωνιών.

 • Οι φοιτητές οφείλουν να έχουν μαζί τους 

  • Έγγραφο ταυτοπροσωπίας 

  • Επιστημονικό υπολογιστή τσέπης (scientific calculator)

  • Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων.

 

Ο διδάσκων

Γ. Βελντές

Τελική Εξέταση Εργαστήριο ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Χειμ.2019-2020

    Παρακαλώ ενημερωθείτε από το συνημμένο αρχείο για τη Τελική Εξέταση του Εργαστηρίου Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (Ε) για το Χειμερινό Εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

 

                 Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά.

 

Δρ. Παναγιώτης Κων. Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ

                 Καθηγητής Α/ βαθμίδας

Γενικό Τμήμα Λαμίας Πανεπιστημίου Θεσαλίας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ-ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Η Τελική εξέταση του εργαστηριακού μαθήματος ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ  θα γινει την ΤΕΤΑΡΤΗ 8/1/2020 και ώρα 9 -10 στο Ε4 

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ 

Κ ΣΑΓΙΑΣ

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Τηλ.Συστήματα-Εργαστήριο-Εξετάσεις

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΤΕΛΙΚΗ  ΕΞΕΤΑΣΗ  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

 

Καλούνται σε Εξέταση του Εργαστηρίου Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα (Ζ΄ Χειμερινού Εξαμήνου) οι κανονικοί και οι παλαιοί φοιτητές,  εφόσον έχουν δηλώσει το μάθημα.

Η τελική  εξέταση του Εργαστηρίου θα είναι γραπτή και θα γίνει την Τετάρτη 8/1/2020 και ώρα 8-10π.μ. στο Εργαστήριο 4 (Ε4), διότι η Τρίτη 7/1/20 είναι αργία. Η εξεταστέα ύλη έχει καθορισθεί.

Οι συμμετέχοντες  πρέπει υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (πάσο ή ταυτότητα ή διαβατήριο …).

Απαγορεύεται η κατοχή και χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την διάρκεια της εξέτασης. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους επιστημονικό υπολογιστή τσέπης (scientific calculator).

Ο διδάσκων

 

Β. Α. Κώτσος

Καθηγητής

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ - Παρουσίαση εργασιών του εργαστηριακού μαθήματος «Αισθητήρες - Interfaces»

Λόγω αργίας στις 7 Ιανουαρίου, η παρουσίαση των εργασιών-κατασκευών στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος  «Αισθητήρες - Interfaces» θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 στο Εργαστήριο 3. Οι φοιτητές οφείλουν να παραδώσουν εκτυπωμένη την εργασία τους.

Ο διδάσκων

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ - Παρουσίαση εργασιών του εργαστηριακού μαθήματος «Ηλεκτρονικές Διατάξεις Φασματοσκοπίας», των τμημάτων 12-2 και 2-4 της Δευτέρας

Λόγω αργίας στις 7 Ιανουαρίου, η παρουσίαση των εργασιών στo πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος  «Ηλεκτρονικές Διατάξεις Φασματοσκοπίας» των τμημάτων 12-2 και 2-4 της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 15:30 στο Εργαστήριο 3. Οι φοιτητές οφείλουν να παραδώσουν εκτυπωμένη την εργασία τους.  

Ο διδάσκων

Παρουσίαση εργασιών – «Εφαρμογή Νέων Τεχνολογιών στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες»

Η παρουσίαση των εργασιών στο πλαίσιο του μαθήματος  «Εφαρμογή Νέων Τεχνολογιών στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες» θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 13:30 στο Εργαστήριο 3. Οι φοιτητές οφείλουν να παραδώσουν εκτυπωμένη την εργασία τους.

Ο διδάσκων

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Ε΄ΕΞΑΜΗΝΟ)_ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΤΗΣ

Tην Τρίτη 17/12/2019  θα πραγματοποιηθεί το Συμπληρωματικό Εργαστήριο.(ΜΟΝΟ ΓΙ Α ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΤΗΣ)

Οι φοιτητές που έχουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ (1) ΑΠΟΥΣΙΑ οφείλουν να παρακολουθήσουν το συμπληρωματικό εργαστήριο.

Όποιος δεν προσέλθει στο συμπληρωματικό εργαστήριο δε θα έχει δικαίωμα προσέλευσης στην τελική εξέταση του εργαστηρίου. 

 

Oι φοιτητές παλαιοτέρων ετών, μπορούν να προσέλθουν στο εργαστήριο στις ώρες του εργαστηρίου (16:00-20:00) προκειμένου να επαναλάβουν τις εργαστηριακές ασκήσεις. 

 

Ο διδάσκων

Γ. Βελντές

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-KATAΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ-EΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Η παράδοση των εργασιών (εκτυπωμένες) θα γίνει

την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ωρα 11-12 στο Ε1 

και

την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ώρα 11-12 στο Ε1.

 

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/01/2020 ώρα 11-12 στο Ε1 θα γίνει και  η εξέταση του μαθήματος

(να έχετε μαζί σας την εεργασία σας εκτυπωμένη και το αρχείο παρουσίασης power point).

 

AK. 

Νανοηλεκτρονική: Αναβολή μαθήματος την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Η καθιερωμένη διάλεξη θεωρίας του μαθήματος "Νανοηλεκτρονική", δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 12.00 - 14.00, λόγω έκτακτης κοινωνικής υποχρέωσης του διδάσκοντα (κηδεία προσφιλούς στενού συγγενικού προσώπου). Η αναπλήρωση του μαθήματος θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 12.00 – 14.00.

Υπενθυμίζεται ότι ΟΛΑ τα μαθήματα της ερχομένης εβδομάδας από Δευτέρα 16/12 έως και Παρασκευή 20/12 θα διεξαχθούν κανονικά.  Αυτό αφορά και τις αναπληρώσεις μαθημάτων που έχει οριστεί πως θα γίνουν αναλυτικά  με προηγούμενη ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στο site του Προγράμματος Σπουδών  και στο eclass.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος


 

Μαθηματικά III - Θεωρία: Αναβολή μαθήματος την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

H καθιερωμένη διάλεξη θεωρίας του μαθήματος "Μαθηματικά III - Θεωρία", δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 10.00 - 12.00, λόγω έκτακτης κοινωνικής υποχρέωσης του διδάσκοντα (κηδεία προσφιλούς στενού συγγενικού προσώπου). Η αναπλήρωση του μαθήματος θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 14.00 – 16.00.

Υπενθυμίζεται ότι ΟΛΑ τα μαθήματα της ερχομένης εβδομάδας από Δευτέρα 16/12 έως και Παρασκευή 20/12 θα διεξαχθούν κανονικά.  Αυτό αφορά και τις αναπληρώσεις μαθημάτων που έχει οριστεί πως θα γίνουν αναλυτικά  με προηγούμενη ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στο site του Προγράμματος Σπουδών  και στο eclass.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα-Εργαστήριο-Εξετάσεις

Παρακαλώ ενημερωθείτε από το συνημμένο αρχείο για το Επαναληπτικό Εργαστήριο και τις Εξετάσεις Εργαστηρίου του μαθήματος Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα του Ζ΄ Εξαμήνου του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ.

 

Ο διδάσκων

Β. Κώτσος

Καθηγητής

Μαθηματικά ΙΙΙ (Θ): Εξέταση Προόδου - Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Η ενδιάμεση  αξιολόγηση ("Εξέταση Προόδου") στο μάθημα "Μαθηματικά ΙII" του Γ' Εξαμήνου του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.,  όπως έχει ήδη ανακοινωθεί  προφορικά από τον διδάσκοντα στην σημερινή διάλεξη του μαθήματος, θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Τετάρτη  11 Δεκεμβρίου 2019  και ώρες  14:00 – 16.00 στην   Αίθουσα 5.

Εξεταστέα ύλη θα είναι η ύλη που αντιστοιχεί στα  Κεφάλαια Α και Β από  το προτεινόμενο βιβλίο του μαθήματος:

Γάγαλης-Θεοδώρου-Κικίλιας-Κομισόπουλος-Λαμπίρης: “ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ Laplace, Fourier, Zήτα (Εφαρμογές στα Σήματα - Συστήματα)”

1. Κεφάλαιο Α: Γενικά περί Σημάτων - Συστημάτων
2. Κεφάλαιο Β: Μετασχηματισμοί Laplace

Η "Εξέταση Προόδου" θα διεξαχθεί με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις και θα μπορείτε να έχετε μαζί σας οποιοδήποτε εκπαιδευτικό υλικό ή σύγγραμμα κρίνετε εσείς  ότι θα σας είναι χρήσιμο και απαραίτητο.

Επειδή αρκετοί φοιτητές δεν έχουν προμηθευτεί το παραπάνω προτεινόμενο διδακτικό σύγγραμμα του μαθήματος από τον "Εύδοξο", μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύγγραμμα που να περιέχει "Μετασχηματισμούς Laplace".  Υπάρχουν αρκετά σχετικά συγγράμματα στην Bιβλιοθήκη του Ιδρύματος τα οποία υπερκαλύπτουν την παραπάνω εξεταστέα ύλη. Επίσης είναι γνωστό ότι αρκετοί φοιτητές διαθέτουν από προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη ένα άλλο προτεινόμενο σύγγραμμα το οποίο φυσικά και καλύπτει την εξεταστέα ύλη. Το βιβλίο αυτό είναι: 

 Μυλωνάς - Σχοινάς: "Διαφορικές Εξισώσεις, Μετασχηματισμοί και Μιγαδικές Συναρτήσεις"

Παρακαλείστε επίσης να παρακολουθείτε συστηματικά τις ιστοσελίδες του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έτσι ώστε να ενημερώνεστε σχετικά με την "Εξέταση Προόδου" αλλά και γενικά για το μάθημα.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος
 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Τη Δευτέρα 16/12/19 και ώρα 10-12πμ  θα γίνουν συμπληρωματικές ασκήσεις. Οι ασκήσεις αυτές είναι προαιρετικές για τους φοιτητές που παρακολούθησαν το εργαστήριο εκτός από τους φοιτητές Β.Ε (ΑΜ 6597), Κ.Δ. (ΑΜ 6514) και Κ.Χ.(ΑΜ6560) οι οποίοι έχουν υπερβολικά μεγάλο αριθμό απουσιών και δεν μπορούν να τις αναπληρώσουν.

Συνιστάται θερμά η συμμετοχή στο εργαστήριο αυτό ακόμα και από αυτούς που δεν είχαν καμμια απουσία, για λόγους εξάσκησης και προετοιμασίας για την εξέταση.

Την ίδια ημέρα μπορούν εξασκηθούν στο εργαστήριο και φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο στο παρελθόν, το έχουν δηλώσει "χωρίς παρακολούθηση" , όμως θέλουν να εξασκηθούν ή να λύσουν απορίες. Γι' αυτούς, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής με email στον διδάσκοντα (tsitsipis@uth.gr) μεχρι την Παρασκευή 13/12/19. Ως απάντηση θα πάρουν την ώρα άσκησης.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

Λογική Σχεδίαση - Εργαστήριο: Πληροφορίες για τις Τελικές Εξετάσεις

Παρακαλώ ενημερωθείτε από το συνημμένο αρχείο σχετικά με τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του μαθήματος "Λογική Σχεδίαση - Εργαστήριο" που θα γίνουν την Τετάρτη 8  και την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 στο Εργαστήριο 10. Οι πληροφορίες αφορούν όλες τις ομάδες που παρακολουθούν το εργαστήριο κανονικά, αλλά και τους φοιτητές που οφείλουν το μάθημα και είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση".

Οι διδάσκοντες

ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ) 04/12/2019 ΩΡΑ 2-4

Το μάθημα Κεραίες (Θ) της Τετάρτης 04/12//2019 δεν θα γίνει 10-12, αλλά λόγω υπηρεσιακής υποχρέωσης θα γίνει πάλι την Τετάρτη 04/12/2019  και ώρα 14-16 στην αίθουσα 7.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

Φυσική - Εργαστήριο: Συγγραφή και παράδοση της τελικής εργασίας

Παρακαλείστε να ενημερωθείτε άμεσα στις ιστοσελίδες του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας https://eclass.uth.gr/  σχετικά με την ολοκλήρωση της συγγραφής και την παράδοση της τελικής εργασίας για το μάθημα "Φυσική-Εργαστήριο".

Να χρησιμοποιήσετε το αρχείο-υπόδειγμα (template σε μορφή .odt"Tελική Εργασία Φυσικής 2019-2020", που δίνεται  στο πεδίο "Έγγραφα" στο eclass και χρησιμοποιώντας το LibreOffice ή το OpenOffice να συμπληρώσετε ότι χρειάζεται και να ολοκληρώσετε την εργασία σε ηλεκτρονική μορφή.

Να αποθηκεύσετε το αρχείο σε μορφή (format) .odt στον υπολογιστή σας και το όνομα του τελικού σας αρχείου να είναι το ΜΟΝΟΝ το επώνυμό σας με Ελληνικά κεφαλαία γράμματα, π.χ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.odt, ΔΗΜΟΥ.odtκλπ

Να αναρτήσετε αυτό το τελικό αρχείο στο eclass και στο πεδίο "Εργασίες" επιλέγοντας την "Τελική Εργασία Φυσικής 2019-2020" εντός της προθεσμίας που ορίζεται από το σύστημα. 

Να παραδώσετε το ίδιο αρχείο σε έντυπη μορφή στο Εργαστήριο Φυσικής την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 14.00 - 16.00.

Αν υπάρχουν απορίες σχετικά με την παραπάνω διαδικασία μπορούν να συζητηθούν και να απαντηθούν στο Εργαστήριο Φυσικής αυτήν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 14.00 - 16.00.

Καλή Επιτυχία,

Α. Καναπίτσας

Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις: Αναπληρώσεις μαθημάτων - Αναλυτικό πρόγραμμα

Επειδή θα πρέπει να αναπληρωθούν κάποια μαθήματα, που για διάφορους λόγους και με ευθύνη του διδάσκοντα δεν έγιναν, μαθήματα αναπλήρωσης θα γίνουν την περίοδο από 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και 20 Δεκεμβρίου 2019, που είναι και η τελευταία μέρα διδασκαλίας μαθημάτων, πριν αρχίσουν οι διακοπές των Χριστουγέννων.

Επομένως, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας του μαθήματος επιλογής Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις για την περίοδο από την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου διαφοροποιείται και θα είναι αναλυτικά ως εξής:

Τρίτη

10:00 -12:00

Αίθουσα 5

Πέμπτη

12:00 -14:00

Αίθουσα 5

Γνωρίζω ότι ίσως υπάρχουν επικαλύψεις, καθώς κάποιες από τις προτεινόμενες ώρες διδασκαλίας για αναπληρώσεις μπορεί να συμπίπτουν με άλλα μαθήματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες ώρες διαθέσιμες. Για το λόγο αυτό θα είμαι διαθέσιμος και κάθε Τετάρτη 14.00 – 16.00 στην αίθουσα 5 για επίλυση αποριών και συζήτηση πάνω σε θέματα του μαθήματος.

Είστε ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι στα τελευταία αυτά μαθήματα όπου, εκτός από τις κανονικές διαλέξεις, θα γίνεται παράλληλα και μια συνολική ανασκόπηση του μαθήματος, επίλυση αποριών και οδηγίες για την διενέργεια της τελικής εξέτασης. Ειδικά όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα και σε προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη και το έχουν παρακολουθήσει με άλλους διδάσκοντες, ή και όχι, θα είναι καλό να προσέλθουν για να ενημερωθούν για τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει στο μάθημα σε σχέση με προηγούμενες εξεταστικές περιόδους.

Οι τελικές εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου θα διεξαχθούν με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις και θα μπορείτε να έχετε μαζί σας οποιοπδήποτε εκπαιδευτικό υλικό κρίνετε εσείς απαραίτητο. Μάλλον “επιβάλλεται“ να έχετε μαζί το προτεινόμενο βιβλίο του μαθήματος:

Kasap Safa O., "Ηλεκτροτεχνικά Υλικά - Αρχές και Εφαρμογές - 4η Έκδοση"

Ο κωδικός του βιβλίου στον Εύδοξο είναι 68374085 και η διδακτέα ύλη περιέχεται εξ ολοκλήρου σε αυτό. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα θα δίνονται μέσω της ιστοσελίδας του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, https://eclass.uth.gr/στο οποίο παρακαλείστε να κάνετε όλοι εγγραφή, αν δεν έχετε κάνει ήδη, το συντομότερο. Πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο eclass έχουν δοθεί αναλυτικά και με προηγούμενη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Προγράμμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.


Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Νανοηλεκτρονική: Αναπληρώσεις μαθημάτων - Αναλυτικό πρόγραμμα

Επειδή θα πρέπει να αναπληρωθούν κάποια μαθήματα, που για διάφορους λόγους και με ευθύνη του διδάσκοντα δεν έγιναν, μαθήματα αναπλήρωσης θα γίνουν την περίοδο από 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και 20 Δεκεμβρίου 2019, που είναι και η τελευταία μέρα διδασκαλίας μαθημάτων, πριν αρχίσουν οι διακοπές των Χριστουγέννων.

Επομένως, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας του μαθήματος επιλογής Νανοηλεκτρονική” για την περίοδο από την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου διαφοροποιείται και θα είναι αναλυτικά ως εξής:

Δευτέρα

10:00 -12:00

Αίθουσα 5

Παρασκευή

12:00 -14:00

Αίθουσα 5

Γνωρίζω ότι ίσως υπάρχουν επικαλύψεις, καθώς κάποιες από τις προτεινόμενες ώρες διδασκαλίας για αναπληρώσεις μπορεί να συμπίπτουν με άλλα μαθήματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες ώρες διαθέσιμες. Για το λόγο αυτό θα είμαι διαθέσιμος και κάθε Τετάρτη 14.00 – 16.00 στην αίθουσα 5 για επίλυση αποριών και συζήτηση πάνω σε θέματα του μαθήματος.

Είστε ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι στα τελευταία αυτά μαθήματα όπου, εκτός από τις κανονικές διαλέξεις, θα γίνεται παράλληλα και μια συνολική ανασκόπηση του μαθήματος, επίλυση αποριών και οδηγίες για την διενέργεια της τελικής εξέτασης. Ειδικά όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα και σε προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη και το έχουν παρακολουθήσει με άλλους διδάσκοντες, ή και όχι, θα είναι καλό να προσέλθουν για να ενημερωθούν για τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει στο μάθημα σε σχέση με προηγούμενες εξεταστικές περιόδους.

Οι τελικές εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου θα διεξαχθούν με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις και θα μπορείτε να έχετε μαζί σας οποιοπδήποτε εκπαιδευτικό υλικό κρίνετε εσείς απαραίτητο. Μάλλον “επιβάλλεται“ να έχετε μαζί το προτεινόμενο βιβλίο του μαθήματος:

Hanson George W., “Αρχές Νανοηλεκτρονικής”

Ο κωδικός του βιβλίου στον Εύδοξο είναι 18548826 και η διδακτέα ύλη περιέχεται εξ ολοκλήρου σε αυτό. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα θα δίνονται μέσω της ιστοσελίδας του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, https://eclass.uth.gr/, στο οποίο παρακαλείστε να κάνετε όλοι εγγραφή, αν δεν έχετε κάνει ήδη, το συντομότερο. Πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο eclass έχουν δοθεί αναλυτικά και με προηγούμενη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Προγράμμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.


Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μαθηματικά ΙΙΙ (Θ): Αναπληρώσεις μαθημάτων - Αναλυτικό πρόγραμμα

Επειδή θα πρέπει να αναπληρωθούν κάποια μαθήματα, που για διάφορους λόγους και με ευθύνη του διδάσκοντα δεν έγιναν, μαθήματα αναπλήρωσης θα γίνουν την περίοδο από 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και 20 Δεκεμβρίου 2019, που είναι και η τελευταία μέρα διδασκαλίας μαθημάτων, πριν αρχίσουν οι διακοπές των Χριστουγέννων.

Επομένως, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας του μαθήματος “Μαθηματικά ΙΙΙ (Θ)” για την περίοδο από την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου διαφοροποιείται και θα είναι αναλυτικά ως εξής:

Δευτέρα

12:00 -14:00

Αίθουσα 5

Τρίτη

12:00 -14:00

Αίθουσα 5

Πέμπτη

10:00 -12:00

Αίθουσα 5

Παρασκευή

10:00 -12:00

Αίθουσα 5

Γνωρίζω ότι υπάρχουν επικαλύψεις, καθώς κάποιες από τις προτεινόμενες ώρες διδασκαλίας για αναπληρώσεις συμπίπτουν με άλλα μαθήματα του ίδιου εξαμήνου, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες ώρες διαθέσιμες. Για το λόγο αυτό θα είμαι διαθέσιμος και κάθε Τετάρτη 12.00 – 14.00 στην αίθουσα 5 για επίλυση αποριών και συζήτηση πάνω σε θέματα του μαθήματος.

Είστε ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι στα τελευταία αυτά μαθήματα όπου, εκτός από τις κανονικές διαλέξεις, θα γίνεται παράλληλα και μια συνολική ανασκόπηση του μαθήματος, επίλυση αποριών και οδηγίες για την διενέργεια της τελικής εξέτασης. Ειδικά όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα και σε προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη και το έχουν παρακολουθήσει με άλλους διδάσκοντες, ή και όχι, θα είναι καλό να προσέλθουν για να ενημερωθούν για τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει στο μάθημα σε σχέση με προηγούμενες εξεταστικές περιόδους.

Οι τελικές εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου θα διεξαχθούν με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις και θα μπορείτε να έχετε μαζί σας οποιοπδήποτε εκπαιδευτικό υλικό κρίνετε εσείς απαραίτητο. Μάλλον “επιβάλλεται“ να έχετε μαζί το προτεινόμενο βιβλίο του μαθήματος:

Γάγαλης, Θεοδώρου, Κικίλιας, Κομισόπουλος, Λαμπίρης: “ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ Laplace, Fourier, Zήτα”.

Ο κωδικός του βιβλίου στον Εύδοξο είναι 47332 και η διδακτέα ύλη περιέχεται εξ ολοκλήρου σε αυτό. Είναι επίσης πιθανό να γίνει στο προσεχές διάστημα “Εξέταση Προόδου” σε τμήμα της διδακτέας ύλης, αλλά αυτό θα οριστεί με νέα ανακοίνωση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα θα δίνονται μέσω της ιστοσελίδας του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, https://eclass.uth.gr/στο οποίο παρακαλείστε να κάνετε όλοι εγγραφή, αν δεν έχετε κάνει ήδη, το συντομότερο. Πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο eclass έχουν δοθεί αναλυτικά και με προηγούμενη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Προγράμμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.

 

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Την Δευτέρα 02/12/2019 και ώρα 14:00 - 16:00 στο Εργαστήριο 5 θα γίνει επίδειξη λειτουργίας διαφόρων οργάνων (αναλυτής κυκλωμάτων, αναλυτής φάσματος  μετρητής στάθμης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, όργανο μελέτης γραμμής μετάδοσης) καθώς  και κεραιών διαφόρων τύπων.

Η επίδειξη γίνεται για τους φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα Κεραίες ή το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

Επείγον-Εργαστήριο Θεωρία Πληρ.-Κωδ.Δευτέρας 12μ-2μμ- 25/11/2019

Ανακοινώνεται ότι το Εργαστήριο Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (Ε), της Δευτέρας 25/11/2019, 12 μ.-2 μ.μ. δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω κακοκαιρίας και σχετικού κωλύματος του διδάσκοντα.

       Η αναπλήρωσή του θα γίνει μετά από συννενόηση του διδάσκοντα με τους φοιτητές.

   Ο διδάσκων,

Μάριος Αναγνώστου.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ)

Το μάθημα της Τρίτης 26/11/19 12-14μμ δεν θα πραγματοποιιηθεί λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων του διδάσκοντα.

Η αναπλήρωσή του θα γίνει σε ώρα που θα καθοριστεί από κοινού με τους φοιτητές.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

Μαθηματικά III - Θεωρία: Αναβολή μαθήματος την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

H καθιερωμένη διάλεξη θεωρίας του μαθήματος "Μαθηματικά III - Θεωρία ", δεν θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 12.00 - 14.00, λόγω έκτακτης υποχρέωσης του διδάσκοντα.  Η αναπλήρωση του μαθήματος θα οριστεί και θα γίνει τις προσεχείς ημέρες κατόπιν συνεννόησης με τους φοιτητές  κατά την διάρκεια  του μαθήματος της Τρίτης 26 Νοεμβρίου 2019.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ & ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ-ΔΙΑΔΟΣΗ ΗΜ ΚΥΜΑΤΩΝ

Λόγω έκτακτου κωλύματος του διδάσκοντα δεν θα πραγματοποιηθούν την  Τετάρτη 20/11/2019 οι θεωρίες των μαθημάτων:

1. Τηλεπικοινωνίες (Ε' εξάμηνο)
2. Ασύρματες ζεύξεις-Διάδοση ΗΜ κυμάτων (Ζ' εξάμηνο)
 
Η αναπλήρωσή τους θα οριστεί από τον διδάσκοντα.
 
Ο διδάσκων
 
Γ. Βελντές
Μάθημα Θεωρία Πληροφορίας-Κωδικ. (Θεωρία) Τετάρτης 20/11/2019

Το μάθημα Θεωρία Πληροφορίας-Κωδικωποίηση Δεδομένων (Θεωρία) της Τετάρτης 20/11/2019, θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ για τη Τετάρτη 20/11/2019, αντί για τις 12-2 μ.μ., στις 6-8 μ.μ. στην Αίθουσα 9.

        Ο διδάσκων,

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής Α βαθμίδας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΙΩΝ (κατανομή ασκήσεων)

Στο επισυπτόμενο αρχείο θα βρείτε την κατανομή των εργαστηριακών ασκήσεων που θα γίνονται από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και μετά.

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

Λογική Σχεδίαση - Εργαστήριο: Σημειώσεις Εργαστηρίου

Οι σημειώσεις που χρησιμοποιούνται κατά το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο για την διδασκαλία του εργαστηριακού μαθήματος "Λογική Σχεδίαση - Εργαστήριο"  δίνονται στο συνημμένο αρχείο.

Ο διδάσκων

Αριστείδης Νίκας

ΚΕΡΑΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ)

Όπως είχε ανακοινωθεί, στο προηγούμενο μάθημα,  από σήμερα 30/10/2019 και στο εξής το μάθημα ΚΕΡΑΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) κάθε Τετάρτη θα γίνεται ώρα 10-12 αντί για 14-16. Η αλλαγή γίνεται προκειμένου περισσότεροι φοιτητές να μπορούν να παρακολουθούν το μάθημα. Μόνο σε περίπτωση συνεδρίασης του Συμβουλίου Ένταξης, στο οποίο μετέχω, την ίδια ημέρα και ώρα τότε θα γίνεται 14-16 και αυτό θα ανακοινώνεται από την Τρίτη το απόγευμα. 

Το μάθημα της Πέμπτης 14-16 θα γίνεται κανονικά σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

Αναβολή εργαστηρίου Αναλογικών Ηλεκτρονικών Συστημάτων για τις ομάδες της Τετάρτης 16-10-2019.

Λόγω έκτακτου κωλύματος δεν θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο των Αναλογικών Ηλεκτρονικών Συστημάτων για τις ομάδες της Τετάρτης 16-10-2019. Η αναπλήρωσή του θα κανονιστεί από τον διδάσκοντα.

 

Φυσική (Θ+Ε): Εγγραφή στο νέο eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σύμφωνα με σχετικό email που έχει σταλεί πρόσφατα σε όλους (φοιτητές και διδάσκοντες) σχετικά με την αποκλειστική χρήση της νέας πλατφόρμας eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τα μαθήματα του νέου Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 θα πρέπει:

 

α) Οι διδάσκοντες να αναρτούν εκπαιδευτικό υλικό για τα μαθήματα αποκλειστικά στη νέα πλατφόρμαhttps://eclass.uth.gr/ και

β) οι φοιτητές να εγγράφονται στη νέα πλατφόρμα (https://eclass.uth.gr/) και μετά στα αντίστοιχα μαθήματα του Τμήματος και του Προγράμματος Σπουδών που παρακολουθούν.

 

Για να γίνει αποδεκτή η εγγραφή στο νέο eClass, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν υποχρεωτικά email του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δηλαδή εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο αν οι χρήστες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eClass είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διαθέτουν email της μορφής username@uth.gr.

 

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, πριν κάνετε την εγγραφή στο νέο eClass, να επιβεβαιώσετε ότι ο λογαριασμός email που έχει ενεργοποιηθεί για σας στο webmail του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι ενεργός και λειτουργεί κανονικά. Έχετε ειδοποιηθεί με ειδική ανακοίνωση, ΟΛΟΙ οι φοιτητές, ΟΛΩΝ των προγραμμάτων σπουδών, μέσω του λογαριασμού σας στην Ηλεκτρονική Γραμματεία των Τμημάτων σας, για να ενεργοποιήσετε το καινούργιο σας email στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ήδη από την περασμένη Άνοιξη ....... Αν δεν το έχετε ενεργοποιήσει ήδη τότε θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε άμεσα ...

 

Παρακαλούνται λοιπόν όσοι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα "Φυσική - Θεωρία" και "Φυσική - Εργαστήριο" να κάνουν εγγραφή το συντομότερο στο site του eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στην συνέχεια να εγραφούν στα αντίστοιχα sites των παραπάνω  μαθημάτων στο νέο eClass ή/και σε όποιο άλλο μάθημα επιθυμούν. Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα αυτά διδάσκονται για τελευταία φορά.

 

Χρειάζεται προσοχή, για να μην ψάχνετε άσκοπα πως να κάνετε την εγγραφή, να εντοπίσετε κατά την εγγραφή σας το πεδίο "Κατηγορία" και εκεί να επιλέξετε "Συμβούλιο Ένταξης (προγράμματα σπουδών Τμημάτων πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας)". Στην συνέχεια στην "drop down" λίστα που εμφανίζεται εκεί, να επιλέξετε το Τμήμα στο οποίο ανήκετε και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα σας σταλεί email στον λογαριασμό σας, που είναι της μορφής username@uth.gr στον ιστοχώρο του Webmail του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που βρίσκεται στο https://webmail.uth.gr

 

Τελικά και αφού θα έχει ολοκληρωθεί κανονικά η εγγραφή σας στο νέο eClass,  θα μπορέσετε στην συνέχεια να δηλώσετε τα παραπάνω  μαθήματα  "Φυσική (Θ+Ε)" στο νέο eClass ή/και όποια άλλα μαθήματα επιθυμείτε. 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολλοί από εσάς έχετε κάνει ήδη εγγραφή στο site του μαθήματος "Φυσική - Εργαστήριο 2019-2020" στο παλιό eclass του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας. Το site αυτό θα διαγραφεί σύντομα και είναι δική σας ευθύνη να κάνετε άμεσα εγγραφή στο νέο eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

 

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Καναπίτσας

Μαθηματικά ΙΙΙ (Θ): Εγγραφή στο νέο eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σύμφωνα με σχετικό email που έχει σταλεί πρόσφατα σε όλους (φοιτητές και διδάσκοντες) σχετικά με την αποκλειστική χρήση της νέας πλατφόρμας eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τα μαθήματα του νέου Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 θα πρέπει:

 

α) Οι διδάσκοντες να αναρτούν εκπαιδευτικό υλικό για τα μαθήματα αποκλειστικά στη νέα πλατφόρμαhttps://eclass.uth.gr/ και

β) οι φοιτητές να εγγράφονται στη νέα πλατφόρμα (https://eclass.uth.gr/) και μετά στα αντίστοιχα μαθήματα του Τμήματος και του Προγράμματος Σπουδών που παρακολουθούν.

 

Για να γίνει αποδεκτή η εγγραφή στο νέο eClass, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν υποχρεωτικά email του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δηλαδή εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο αν οι χρήστες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eClass είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διαθέτουν email της μορφής username@uth.gr.

 

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, πριν κάνετε την εγγραφή στο νέο eClass, να επιβεβαιώσετε ότι ο λογαριασμός email που έχει ενεργοποιηθεί για σας στο webmail του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι ενεργός και λειτουργεί κανονικά. Έχετε ειδοποιηθεί με ειδική ανακοίνωση, ΟΛΟΙ οι φοιτητές, ΟΛΩΝ των προγραμμάτων σπουδών, μέσω του λογαριασμού σας στην Ηλεκτρονική Γραμματεία των Τμημάτων σας, για να ενεργοποιήσετε το καινούργιο σας email στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ήδη από την περασμένη Άνοιξη ....... Αν δεν το έχετε ενεργοποιήσει ήδη τότε θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε άμεσα ...

 

Παρακαλούνται λοιπόν όσοι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα "Μαθηματικά ΙΙΙ (Θ)" να κάνουν εγγραφή το συντομότερο στο site του eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στην συνέχεια να εγραφούν στο site του μαθήματος "Μαθηματικά ΙΙΙ (Θ)" στο νέο eClass ή/και σε όποιο άλλο μάθημα επιθυμούν.

 

Χρειάζεται προσοχή, για να μην ψάχνετε άσκοπα πως να κάνετε την εγγραφή, να εντοπίσετε κατά την εγγραφή σας το πεδίο "Κατηγορία" και εκεί να επιλέξετε "Συμβούλιο Ένταξης (προγράμματα σπουδών Τμημάτων πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας)". Στην συνέχεια στην "drop down" λίστα που εμφανίζεται εκεί, να επιλέξετε το Τμήμα στο οποίο ανήκετε και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα σας σταλεί email στον λογαριασμό σας, που είναι της μορφής username@uth.gr στον ιστοχώρο του Webmail του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που βρίσκεται στο https://webmail.uth.gr

 

Τελικά και αφού θα έχει ολοκληρωθεί κανονικά η εγγραφή σας στο νέο eClass,  θα μπορέσετε στην συνέχεια να δηλώσετε το μάθημα "Μαθηματικά ΙΙΙ (Θ)" ή και όποια άλλα από τα μαθήματα επιθυμείτε.

 

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις: Εγγραφή στο νέο eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σύμφωνα με σχετικό email που έχει σταλεί πρόσφατα σε όλους (φοιτητές και διδάσκοντες) σχετικά με την αποκλειστική χρήση της νέας πλατφόρμας eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τα μαθήματα του νέου Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 θα πρέπει:

 

α) Οι διδάσκοντες να αναρτούν εκπαιδευτικό υλικό για τα μαθήματα αποκλειστικά στη νέα πλατφόρμαhttps://eclass.uth.gr/ και

β) οι φοιτητές να εγγράφονται στη νέα πλατφόρμα (https://eclass.uth.gr/) και μετά στα αντίστοιχα μαθήματα του Τμήματος και του Προγράμματος Σπουδών που παρακολουθούν.

 

Για να γίνει αποδεκτή η εγγραφή στο νέο eClass, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν υποχρεωτικά email του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δηλαδή εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο αν οι χρήστες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eClass είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διαθέτουν email της μορφής username@uth.gr.

 

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, πριν κάνετε την εγγραφή στο νέο eClass, να επιβεβαιώσετε ότι ο λογαριασμός email που έχει ενεργοποιηθεί για σας στο webmail του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι ενεργός και λειτουργεί κανονικά. Έχετε ειδοποιηθεί με ειδική ανακοίνωση, ΟΛΟΙ οι φοιτητές, ΟΛΩΝ των Προγραμμάτων Σπουδών, μέσω του λογαριασμού σας στην Ηλεκτρονική Γραμματεία των Τμημάτων σας, για να ενεργοποιήσετε το καινούργιο σας email στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ήδη από την περασμένη Άνοιξη ....... Αν δεν το έχετε ενεργοποιήσει ήδη τότε θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε άμεσα ...

 

Παρακαλούνται λοιπόν όσοι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα "Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις" να κάνουν εγγραφή το συντομότερο στο site του eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στην συνέχεια να εγραφούν στο site του μαθήματος "Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις" στο νέο eClass ή/και σε όποιο άλλο μάθημα επιθυμούν.

 

Χρειάζεται προσοχή, για να μην ψάχνετε άσκοπα πως να κάνετε την εγγραφή, να εντοπίσετε κατά την εγγραφή σας το πεδίο "Κατηγορία" και εκεί να επιλέξετε "Συμβούλιο Ένταξης (προγράμματα σπουδών Τμημάτων πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας)". Στην συνέχεια στην "drop down" λίστα που εμφανίζεται εκεί, να επιλέξετε το Τμήμα στο οποίο ανήκετε και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα σας σταλεί email στον λογαριασμό σας, που είναι της μορφής username@uth.gr στον ιστοχώρο του Webmail του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που βρίσκεται στο https://webmail.uth.gr

 

Τελικά και αφού θα έχει ολοκληρωθεί κανονικά η εγγραφή σας στο νέο eClass,  θα μπορέσετε στην συνέχεια να δηλώσετε το μάθημα "Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις" ή και όποια άλλα από τα μαθήματα επιθυμείτε.

 

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Νανοηλεκτρονική: Εγγραφή στο νέο eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σύμφωνα με σχετικό email που έχει σταλεί πρόσφατα σε όλους (φοιτητές και διδάσκοντες) σχετικά με την αποκλειστική χρήση της νέας πλατφόρμας eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τα μαθήματα του νέου Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 θα πρέπει:

 

α) Οι διδάσκοντες να αναρτούν εκπαιδευτικό υλικό για τα μαθήματα αποκλειστικά στη νέα πλατφόρμαhttps://eclass.uth.gr/ και

β) οι φοιτητές να εγγράφονται στη νέα πλατφόρμα (https://eclass.uth.gr/) και μετά στα αντίστοιχα μαθήματα του Τμήματος και του Προγράμματος Σπουδών που παρακολουθούν.

 

Για να γίνει αποδεκτή η εγγραφή στο νέο eClass, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν υποχρεωτικά email του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δηλαδή εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο αν οι χρήστες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eClass είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διαθέτουν email της μορφής username@uth.gr.

 

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, πριν κάνετε την εγγραφή στο νέο eClass, να επιβεβαιώσετε ότι ο λογαριασμός email που έχει ενεργοποιηθεί για σας στο webmail του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι ενεργός και λειτουργεί κανονικά. Έχετε ειδοποιηθεί με ειδική ανακοίνωση, ΟΛΟΙ οι φοιτητές, ΟΛΩΝ των Προγραμμάτων Σπουδών, μέσω του λογαριασμού σας στην Ηλεκτρονική Γραμματεία των Τμημάτων σας, για να ενεργοποιήσετε το καινούργιο σας email στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ήδη από την περασμένη Άνοιξη ....... Αν δεν το έχετε ενεργοποιήσει ήδη τότε θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε άμεσα ...

 

Παρακαλούνται λοιπόν όσοι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα "Νανοληλεκτρονική" να κάνουν εγγραφή το συντομότερο στο site του eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στην συνέχεια να εγραφούν στο site του μαθήματος "Νανοηλεκτρονική" στο νέο eClass ή/και σε όποιο άλλο μάθημα επιθυμούν.

 

Χρειάζεται προσοχή, για να μην ψάχνετε άσκοπα πως να κάνετε την εγγραφή, να εντοπίσετε κατά την εγγραφή σας το πεδίο "Κατηγορία" και εκεί να επιλέξετε "Συμβούλιο Ένταξης (προγράμματα σπουδών Τμημάτων πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας)". Στην συνέχεια στην "drop down" λίστα που εμφανίζεται εκεί, να επιλέξετε το Τμήμα στο οποίο ανήκετε και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα σας σταλεί email στον λογαριασμό σας, που είναι της μορφής username@uth.gr στον ιστοχώρο του Webmail του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που βρίσκεται στο https://webmail.uth.gr

 

 

Τελικά και αφού θα έχει ολοκληρωθεί κανονικά η εγγραφή σας στο νέο eClass,  θα μπορέσετε στην συνέχεια να δηλώσετε το μάθημα "Νανοηλεκτρονική" ή και όποια άλλα από τα μαθήματα επιθυμείτε.

 

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα Θεωρία Πληροφορίας-Κωδικ. (Θεωρία) Τετάρτης 16/10/2019

Το μάθημα Θεωρία Πληροφορίας-Κωδικωποίηση Δεδομένων (Θεωρία) της Τετάρτης 16/10/2019, θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ για τη Τετάρτη 16/10/2019, αντί για τις 12-2 μ.μ., στις 6-8 μ.μ. στην Αίθουσα 9.

        Ο διδάσκων,

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής.

Εφαρμογές Προγραμματισμού για Ηλεκτρονικούς - 10/10/2019

Το μάθημα Εφαρμογές Προγραμματισμού για Ηλεκτρονικούς για την τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει την Τετάρτη 9/10/2019 στις 6 μμ.

Νανοηλεκτρονική: Αλλαγή ώρας διδασκαλίας του μαθήματος

Η προγραμματισμένη διάλεξη θεωρίας του μαθήματος επιλογής "Νανοηλεκτρονική", δεν θα πραγματοποιηθεί  σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 14.00 - 16.00, λόγω αλλαγής από σήμερα της ώρας και της αίθουσας διδασκαλίας του μαθήματος. 

Η διδασκαλία του μαθήματος θα γίνει αυτήν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 12.00 - 14.00  στην Αίθουσα 5 για την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ την ίδια ώρα και στην ίδια αίθουσα θα διδάσκεται και για όλο το υπόλοιπο διάστημα του Χειμερινού Εξαμήνου.
 

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις: Αλλαγή ώρας διδασκαλίας του μαθήματος

Η προγραμματισμένη διάλεξη θεωρίας του μαθήματος επιλογής "Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις", δεν θα πραγματοποιηθεί  σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 16.00 - 18.00, λόγω αλλαγής από σήμερα της ώρας και της αίθουσας διδασκαλίας του μαθήματος. 

Η διδασκαλία του μαθήματος θα γίνει αυτήν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 10.00 - 12.00 στην Αίθουσα 6 για την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ την ίδια ώρα και στην ίδια αίθουσα θα διδάσκεται και για όλο το υπόλοιπο διάστημα του Χειμερινού Εξαμήνου.
 

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Λογική Σχεδίαση - Εργαστήριο: Έναρξη μαθημάτων

Οι σπουδαστές των εργαστηριακών ομάδων  του μαθήματος "Λογική Σχεδίαση - Εργαστήριο" της Παρασκευής να προσέλθουν τις ημέρες και ώρες που έχουν εγγραφεί  (Δευτέρα 2-6 και Τρίτη 2-6).

 

Εκ του Εργαστηρίου

ΚΕΡΑΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Τα μαθήματα της θεωρίας άρχισαν και γίνονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 2-4 στην αίθουσα 5 του κτιρίου της ΣΤΕΦ.

Το εργαστήριο θα γίνεται κάθε Παρασκευή στο Εργαστήριο 5 του κτιρίου της  ΣΤΕΦ.

Την Παρασκευή 04/09/2019 θα γίνει το πρώτο μάθημα τις ώρες 8-10, 10-12 και 12-2 σύμφωνα με τις εγγραφές που έχετε κάνει. Όσοι δεν έχετε εγγραφεί να έρθετε 12-2.

Στην εφαρμογή e Class του teiste ( http://eclass.teiste.gr/ ) υπάρχει αναρτημένο εκπαιδευτικό υλικό για τη θεωρία και το εργαστήριο του μαθήματος. Να κάνετε αίτηση την οποία θα κάνω αποδεκτή για να εγγραφείτε ώστε να πάρετε το υλικό αυτό.

Ελέγξτε αν στη δήλωση μαθημάτων που κάνατε έχετε δηλώσει το μάθημα που θα παρακολουθήσετε.

Για την καλύτερη καταννόηση του μαθήματος και την επιτυχία στις εξετάσεις συνιστάται η παρακολούθηση και της θεωρίας και του εργαστηρίου.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΊΛΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ (ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Α ΚΑΙ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ)

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ-INTERFACES: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Λόγω αλλαγής του προγράμματος οι εγγραφές στις ομάδες του εργαστηρίου "Αισθητήρες-Interfaces" θα γίνουν ξανά τη Τρίτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στο Εργαστήριο 3.

Οι διδάσκοντες

Φυσική - Εργαστήριο: Εγγραφή σε ομάδες εργαστηρίου στο eclass

Το μάθημα "Φυσική - Εργαστήριο" (Α101Ε) θα διδαχτεί κατά το τρέχον Χειμερινό Εξάμηνο 2019 - 2020 για τελευταία φορά. Όσοι φοιτητές δεν έχουν βαθμό στο εργαστήριο ή δεν έχουν παρακολουθήσει ΠΟΤΕ το εργαστήριο, θα πρέπει να το παρακολουθήσουν το τρέχον εξάμηνο και να το δηλώσουν ηλεκτρονικά  άμεσα και το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στο eclass http://eclass.teiste.gr/courses/ELN170/. Φυσικά θα πρέπει υποχρεωτικά να το δηλώσετε και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

 

Θα πρέπει λοιπόν, αφού προηγουμένως κάνετε εγγραφή στο eclass, αν δεν έχετε εγγραφεί ήδη,  να δηλώσετε το μάθημα και στην συνέχεια να κάνετε εγγραφή σε μία από τις δύο ομάδες που υπάρχουν εκεί, ανάλογα αν θα πρέπει να παρακολουθήσετε με φυσική παρουσία ή όχι το μάθημα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ κατά την εγγραφή σας να αναγράφετε το όνομα και το επώνυμό σας με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά, π.χ. "Γεώργιος Γεωργίου" καθώς επίσης με σωστή ορθογραφία και τονισμό. Μην χρησιμοποιήσετε greeklish!!

 

Επίσης το email που θα δηλώσετε στην πλατφόρμα πρέπει να είναι έγκυρο και κατά προτίμηση της μορφής username@teiste.gr ή username@uth.gr. Είναι γνωστό και συχνά υπάρχει πρόβλημα αποστολής email από ακαδημαϊκά accounts σε email accounts άλλων παρόχων, οπότε είναι πολύ πιθανόν να μην λαμβάνετε σημαντι