Ηλεκτρονικά Ισχύος - Εργαστήριο (ΣΤ104Ε): Οδηγίες για τις Εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Oι τελικές εξετάσεις του μαθήματος “Ηλεκτρονικά Ισχύος - Εργαστήριο (ΣΤ104Ε)” θα γίνουν την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2021 και ώρες 14:15 – 16:00.

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις, να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο E- Class και το αργότερο μέχρι το πρωί της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου  2021  στις 11:00, ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν, με ταυτόχρονη χρήση, μέσω των Microsoft Teams και E-Class, σε μια ομάδα, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams (κωδικός 8pxhib0) και γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου. Ταυτόχρονα εισέρχεστε και στο E-Class στο site του μαθήματος.

2. Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση, θα σας δοθούν τα θέματα μέσω αρχείου, σε Word format στο πεδίο “Έγγραφα” στο E-Class, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας.

3. Δίνονται οι απαραίτητες διευκρινήσεις στα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών.

4. Απαντάτε τα θέματα σε λευκές σελίδες, προσέχοντας να γράψετε και τον αριθμό του θέματος που απαντάτε.

5. Με το κινητό σας (ή άλλο) φωτογραφίζετε κάθε θέμα και την εικόνα την προσθέτετε στο ίδιο αρχείο των θεμάτων που σας έχουν δοθεί και κάτω από κάθε θέμα που απαντάτε.

6. Μετονομάζετε τo αρχείο “ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.doc” με το επίθετό σας με Ελληνικά κεφαλαία γράμματα, π.χ. “ΣΑΓΙΑΣ.doc”, “ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.docx” και στην συνέχεια το μετατρέπετε σε pdfformat. Το τελικό αρχείο σας δηλαδή που θα αναρτήσετε, θα πρέπει να είναι π.χ. το “ΣΑΓΙΑΣ.pdf” ή “ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. pdf” κλπ

7. Αναρτάτε τελικά αυτό το αρχείο στο πεδίο “Εργασίες” στο E-Class , στην εργασία “Εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021”, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών.

8. Αποχωρείτε από την ομάδα του MS-Teams και το E-Class.

 

Ο διδάσκων

Κωνσταντίνος Σαγιάς

 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: