Μαθηματικά III - Εργαστήριο: Εξετάσεις Ιανουαρίου 2021 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Οι τελικές εξετάσεις του μαθήματος Μαθηματικά ΙΙΙ – Εργαστήριο (Γ104Ε) θα γίνουν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 και ώρες 10:00 – 12:00.

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις, να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass και το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου  2021 στις 12:00,  ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε μια  ομάδα, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά. Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να έχετε δηλώσει την ομάδα εξέτασης στο eclass, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams, και να έχετε εγκατεστημένα, στον υπολογιστή με τον οποίο θα πάρετε μέρος στην εξέταση, τα προγράμματα ανοιχτού λογισμικού Gnu-Octave και LibreOffice.

Η εξεταστέα ύλη έχει σημειωθεί με κίτρινο χρώμα στο φυλλάδιο των σημειώσεων του εργαστηρίου που δίνεται σαν συνημμένο αρχείο. Το ίδιο αρχείο υπάρχει και στο πεδίο “Έγγραφα”  στο eclass.

Στο αρχείο αυτό έχουν σημειωθεί, επίσης με κίτρινο χρώμα και αρκετές άλυτες ασκήσεις. ΟΙ λυμένες και άλυτες ασκήσεις που έχουν σημειωθεί με κίτρινο χρώμα θα αποτελέσουν την “δεξαμενή” για τα θέματα των εξετάσεων .

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να λύσουν τις άλυτες ασκήσεις, να τις συμπεριλάβουν στο αρχείο “ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” που βρίσκεται στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass και στην συνέχεια να αναρτήσουν αυτό  αρχείο στο eclass στο πεδίο “Εργασίες”. Παρακαλείστε να αποθηκεύσετε το αρχείο αυτό σε pdf format και να το ονομάσετε με το επίθετό σας γραμμένο με Ελληνικά κεφαλαία γράμματα, π.χ. “ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.pdf”. Το αρχείο της εργασίας θα πρέπει να αναρτηθεί στο eclass το αργότερο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου στις 24:00.

Προτείνεται να λύσετε όσες περισσότερες άλυτες ασκήσεις μπορείτε και να υποβάλετε εργασία, έτσι ώστε ο βαθμός της εργασίας να συνυπολογιστεί στον βαθμό της τελικής εξέτασης και να αυξήσετε έτσι τις πιθανότητες για να “περάσετε” το μάθημα.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου και ο διδάσκοντας σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channnel).

2. Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση, θα σας  δοθούν  τα θέματα μέσω αρχείου, σε format LibreOffice (.odt) και μέσω του πεδίου “files”  της συγκεκριμένης ομάδας (channel) του Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. Δίνονται οι απαραίτητες  διευκρινήσεις στα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Απαντάτε τα θέματα στο ίδιο αρχείο των θεμάτων που σας έχουν δοθεί και στην συνέχεια το μετονομάζετε με το όνομά σας. Το αναρτάτε τελικά στο πεδίο “files” του Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Όσοι οφείλουν το μάθημα και είναι σε καθεστώς “χωρίς παρακολούθηση”, μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις, αρκεί να το δηλώσουν έγκαιρα στο eclass.

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, ΟΛΕΣ οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021 υπάρχουν στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: https://eclass.uth.gr. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι, στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass, θα μπορείτε να βρείτε και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων.

Υπενθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.  Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Αρχείο: 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: