ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)_ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by gveldes on

 

Α. ΘΕΩΡΙΑ

Η θεωρία του μαθήματος Τηλεπικοινωνίες  θα διδάσκεται, μέχρι νεωτέρας, από απόσταση μέσω MSΤeams [xu9k89v] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών.

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις καλούνται να εγγραφούν στην σελίδα του μαθήματος στο eclass όπου θα αναρτάται το  υποστηρικτικό υλικό του μαθήματος. 

Οι διαλέξεις της θεωρίας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4/10/2020, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

 

Β. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Το εργαστήριο του μαθήματος Τηλεπικοινωνίες θα διδάσκεται, μέχρι νεωτέρας, από απόσταση μέσω MSΤeams [4m5nfcs] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών.

i) Οι φοιτητές/τριες που δηλώνουν για πρώτη φορά το εργαστήριο ή δεν έχουν προσέλθει ποτέ στις εξετάσεις του εργαστηρίου και  επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο  καλούνται να εγγραφούν στα αντίστοιχα Τμήματα στο eclass, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα . Οι εγγραφές θα γίνουν ηλεκτρονικά, μέσω της αντίστοιχης σελίδας του εργαστηρίου στο eclass KAI MONO. Οι εγγραφές  θα ξεκινήσουν  την Τρίτη 5/10/2020 και θα ολοκληρωθούν την  Κυριακή  11/10/2020 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ii) Οι φοιτητές που έχουν αποτύχει στις εξετάσεις του εργαστηρίου στο παρελθόν και έχουν βαθμολογηθεί τουλάχιστον μια φορά, μπορούν να εγγραφούν εφόσον το επιθυμούν στο αντίστοιχο ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ στο eclass.   

Τα εργαστηριακά μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 13/10/2020, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

 

Ο διδάσκων,

Γ. Βελντές

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: