Φυσική - Εργαστήριο: Τελικές εξετάσεις Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Submitted by nicholas on

Οι τελικές εξετάσεις του Εργαστηρίου Φυσικής θα γίνουν την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου από τις 9.00 έως τις 15.00 για ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.  Οι εξετάσεις θα γίνουν σε 15μελείς ομάδες και η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 1 ώρα και 30 λεπτά για κάθε ομάδα. Παρακαλείστε να δηλώσετε όλοι το συντομότερο στο πεδίο  "Ομάδες" στο eclass,  την ομάδα και την ώρα που επιθυμείτε να πάρετε μέρος  στις εξετάσεις.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και ώρες 10.00 - 12.00 θα γίνει το τελευταίο επαναληπτικό εργαστήριο και είστε ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι για μια τελική ανασκόπηση του μαθήματος, επίλυση αποριών και οδηγίες για την διενέργεια της τελικής εξέτασης. Ειδικά όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα και είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση" είναι καλό να προσέλθουν για να ενημερωθούν για τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει στο μάθημα σε σχέση με προηγούμενες εξεταστικές περιόδους.

Εάν υπάρξουν πολλοί υποψήφιοι εξεταζόμενοι και δεν θα είναι αρκετός ο  χρόνος για να εξεταστούν όλοι σε 4 ομάδες,  τότε θα υπάρξει μια επιπλέον ομάδα εξέτασης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν με ανοιχτές σημειώσεις και ότι θα πρέπει να παραδώσετε εκτυπωμένη την εργασία σας μετά το τέλος της εξέτασης.

 Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: