Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο: Συμμετοχή στις προσεχείς εξετάσεις για φοιτητές "χωρίς παρακολούθηση"

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

Παρακαλούνται οι φοιτητές που οφείλουν το μάθημα Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο "χωρίς παρακολούθηση" και επιθυμούν να πάρουν μέρος στις προσεχείς εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου να το δηλώσουν το συντομότερο στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας (http://eclass.teiste.gr/).

Οι φοιτητές πρέπει να κάνουν εγγραφή στο μάθημα Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο (http://eclass.teiste.gr/courses/ELN125/) και στη συνέχεια να επιλέξουν το τμήμα "Χωρίς παρακολούθηση" στο πεδίο "Ομάδες Χρηστών". Στη συνέχεια θα πρέπει να ενημερώσουν κάποιον από τους διδάσκοντες ότι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις και να ενημερωθούν για την εξεταστέα ύλη καθώς και πως θα είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν κάποια επαναληπτικά μαθήματα.

Την ερχόμενη εβδομάδα 23-27 Ιανουαρίου 2017 θα γίνει έκτακτο μάθημα για όλα τα τμήματα το οποίο θα μπορούν και θα ήταν καλό να παρακολουθήσουν. Θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για το μάθημα σε οποιοδήποτε από τα μαθήματα που θα γίνουν την εβδομάδα 23-27 Ιανουαρίου 2017. Το έκτακτο μάθημα θα προσδιοριστεί χρονικά σε επόμενη ανακοίνωση.

Εάν δεν κάνουν εγγραφή στο eclass, δεν παραδώσουν την σχετική εργασία και δεν ενημερώσουν σχετικά τους διδάσκοντες, ΔΕΝ θα είναι δυνατόν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις οι οποίες θα γίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο μέσω eclass.

                                                                                                                                         Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: